• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

''Sahur Ve İftar Sofralarımızda Neler Yapalım?''

bu mübarek gecede ellerimizi birbirimiz için de açmayı ihmal etmeyelim..kardeşin kardeşe ettiği daha makbulmuş...
bu mübarek gecede af dilemeyi unutmayalım hak tealanın rahmeti bol bolmuş...
bu mübarek gecede dünya derdine düşmeyelim,
ettiğimiz dualar hep kabulmuş..
bu mübarek gecede rabbimin yoluna düşelim o yol hep nurla dolmuş....
kadir geceniz mübarek olsun canım kardeşlerim dualarım sizlerle...

kızlar hepinizin duaları çok güzel allah hepimizin dualarını kabul etsin inşaallah kadir geceniz mübarek olsun iyi kandiller kkcılarvereliniortak

Bu gece bin aydan daha hayırlı olan Kadir gecesi. Kulun Rabbine yakın olduğu gecelerin en önemlisi? Kendisine dua edenleri geri çevirmeyen, günahları bağışlayan, her şeyi bilen, gören ve duyan Yüce Allah tüm dualarımızı kabul etsin.
kadir geceniz mübarek olsun

بسم الله الرحمن الرحيم
Bismillâhirrahmânirrahîm.
Rahmân ve rahîm olan Allah'ın adıyla.

إِنَّا أَنزَلْنَاهُ فِي لَيْلَةِ الْقَدْرِ
1. ınnê enzelnâhü fî leyletilkadri
1. Doğrusu Biz, onu (Kurân'ı) Kadir gecesinde indirdik.

وَمَا أَدْرَاكَ مَا لَيْلَةُ الْقَدْرِ
2.Ve mê edrâke mê leyletülkadri.
2. Kadr gecesinin ne olduğunu bilir misin sen?

لَيْلَةُ الْقَدْرِ خَيْرٌ مِّنْ أَلْفِ شَهْرٍ
3. Leyletülkadri hayrun min elfi şehrin.
3. Kadr (Kadir) gecesi; bin aydan daha hayırlıdır.

تَنَزَّلُ الْمَلَائِكَةُ وَالرُّوحُ فِيهَا بِإِذْنِ رَبِّهِم مِّن كُلِّ أَمْرٍ
4. Tenezzelülmelêiketü verrûhu fîhê biizni rabbihim min külli emrin
4. O gece Rab'lerinin izniyle Ruh ve melekler, her türlü iş için iner de iner...

سَلَامٌ هِيَ حَتَّى مَطْلَعِ الْفَجْرِ
5. Selêmün hiye hattê matla’ıl fecri
5. Artık o gece bir esenliktir gider... Tâ [ki] tan ağarana kadar...
kadir gecemiz mubarek olsun dualarda buluşmak ümidi ile..

rabbim bütün dularımızı kabul etsin inşallah kadir geceniz mübarek olsun arkadaşlar

O gece boyunca melekler, Rablerinin izniyle ölü canlara hayat taşımak için bölük bölük inerler; her çeşit barış, huzur, saadet ve güven taşırlar... ta şafak sökünceye dek!.. Bu mübarek Kadir Gecesinde Allah dualarınızı kabul etsin

Allah'im bu guzel gun icinde, yaptigimiz ibadetler, diledigimiz dualarimizi kabul eylesin insallah, ta bugun 7 sene once babamin babasi dedem vefat etmisti, nur icinde yatsin insallah, cennet olsun mekani yeri insallah, gecmis olenlerin de topraklari bol mekanlari cennet etsin rabbimiz insallah, dua edelim bugun her daim insallah, Allah kabul etsin bacilar, ablalar kardesler ....

rabbim butun dualarinizi allahim kabul etsin biliyorumki bugun rabbim yuregimizden yapilan dualari asla geri cevirmezmis hepimizin dualarini kabul olanlardan eylesin hepinizin kadir gecesini mubarek olsun

Allah kolaylık versin tatlı telaşelerinde cansın:emir_bebek:
bizde de durum aynı..
Gönüller bir olsun..
Tekrar geniş vakitte görüşürüz inşallah
İftar ve Sahur Dostlukları' unutulmaz olucakkaydirigubbakcemile2
bu isimle bir grup açar toplaşırız:dance:

Sıkma tatlı canını arkadaşım;El hayru Fi ma Vaka:yani Allahın izni ile olan herşeyde hayır vardır..
Gönle bakar Rabbimiz ettiğimiz dualara;ruhumuzdaki coşkulara..
Yeter ki bıkmadan isteyelim dileyelim;her durumda ferah tutalım içimizi..
Biribirimizden dualarımızı esirgemeyelim..
libicim ne güzel sölemişsin bende çok istiyordum ama maalesefff oda allahın izni ile olan bişi yeterki biz isteyelim sonradan kazasını tutarız ve dualarımızı ederiz ama yeterki isteyelim

rabbim bütün dualarımızı kabul eder inşallah..:Saruboceq:
kadir geceniz mübarek olsun..

teşekkürler pınarcım hoşbulduk opuyorumnanaktan
evde hazır çorba yok gidip almayada hal yok ama başka sefere mutlaka denerim canım yerimseniben
bu arada güle,güleee yarın görüşürüz :a015:

inşallah balım..opuyorumnanaktan

canım benim pınarcığım çok sağol vallla canım kardişlerim benim ya:sm_cool::lepi:
sende eksik olma burcum opuyorumnanaktan

arkadaşlar nasılsınız? çok özledim sizleri yaa.... opuyorumnanaktan
bu ara misafirlerim çok... gelen giden sağolsunlar... :hulya:
yatıya ve iftara gelenler... kaydirigubbakcemile2
o yüzden fazla buralara takılamıyorum... :sinifsinif:
kendinize iyi bakın... Şeniz Şeniz Şeniz

allah yardımcın olsun suyum..bende özledim seni..opuyorumnanaktan

kızlar hepinizin duaları çok güzel allah hepimizin dualarını kabul etsin inşaallah kadir geceniz mübarek olsun iyi kandiller kkcılarvereliniortak

Bu gece bin aydan daha hayırlı olan Kadir gecesi. Kulun Rabbine yakın olduğu gecelerin en önemlisi? Kendisine dua edenleri geri çevirmeyen, günahları bağışlayan, her şeyi bilen, gören ve duyan Yüce Allah tüm dualarımızı kabul etsin.
kadir geceniz mübarek olsun

بسم الله الرحمن الرحيم
Bismillâhirrahmânirrahîm.
Rahmân ve rahîm olan Allah'ın adıyla.

إِنَّا أَنزَلْنَاهُ فِي لَيْلَةِ الْقَدْرِ
1. İnnê enzelnâhü fî leyletilkadri
1. Doğrusu Biz, onu (Kurân'ı) Kadir gecesinde indirdik.

وَمَا أَدْرَاكَ مَا لَيْلَةُ الْقَدْرِ
2.Ve mê edrâke mê leyletülkadri.
2. Kadr gecesinin ne olduğunu bilir misin sen?

لَيْلَةُ الْقَدْرِ خَيْرٌ مِّنْ أَلْفِ شَهْرٍ
3. Leyletülkadri hayrun min elfi şehrin.
3. Kadr (Kadir) gecesi; bin aydan daha hayırlıdır.

تَنَزَّلُ الْمَلَائِكَةُ وَالرُّوحُ فِيهَا بِإِذْنِ رَبِّهِم مِّن كُلِّ أَمْرٍ
4. Tenezzelülmelêiketü verrûhu fîhê biizni rabbihim min külli emrin
4. O gece Rab'lerinin izniyle Ruh ve melekler, her türlü iş için iner de iner...

سَلَامٌ هِيَ حَتَّى مَطْلَعِ الْفَجْرِ
5. Selêmün hiye hattê matla’ıl fecri
5. Artık o gece bir esenliktir gider... Tâ [ki] tan ağarana kadar...
kadir gecemiz mubarek olsun dualarda buluşmak ümidi ile..

rabbim bütün dularımızı kabul etsin inşallah kadir geceniz mübarek olsun arkadaşlar

O gece boyunca melekler, Rablerinin izniyle ölü canlara hayat taşımak için bölük bölük inerler; her çeşit barış, huzur, saadet ve güven taşırlar... ta şafak sökünceye dek!.. Bu mübarek Kadir Gecesinde Allah dualarınızı kabul etsin

Allah'im bu guzel gun icinde, yaptigimiz ibadetler, diledigimiz dualarimizi kabul eylesin insallah, ta bugun 7 sene once babamin babasi dedem vefat etmisti, nur icinde yatsin insallah, cennet olsun mekani yeri insallah, gecmis olenlerin de topraklari bol mekanlari cennet etsin rabbimiz insallah, dua edelim bugun her daim insallah, Allah kabul etsin bacilar, ablalar kardesler ....

tüm dualarınıza gönülden aminnnnnn...allah hepinizden razı olsun..

kkkkkn.png

kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar Allah hepimizin günahlarını bağışlasın hayırlısıysa dualarımızı kabuletsin öperim hepicinizi a.s.

arkadaşlar akşama fırında kremalı patates yapmak istiyorum.
tarifini bile var mı?
bir de yediyseniz lezzetli oluyor mu, patatesler pişiyor mu?

kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar ,ben de bugun hamur kızarması ve helva yapıcam

hem apartmana dagıtmaya hem bıze :))

bin aydan daha hayırlı olan kadir gecesinde; alemlerin rabbi bağışlayıcı yüce allah tüm dualarımızı kabul etsin.kadir gecemiz mübarek olsun.

bugün iftara misafirlerim var menüm..:
bugdaylı yoğurt çorbası...
pirinç pilavı...
salata...
yaprak sarma...
kasanpaşa köftesi...
tatlı olarakta tulumba yada baklava..

arkadaşlar akşama fırında kremalı patates yapmak istiyorum.
tarifini bile var mı?
bir de yediyseniz lezzetli oluyor mu, patatesler pişiyor mu?

patatesleri yuvarlak yuvarlak ve çok kalın doğramazsan pişiyo canım 4-5 adet patates 1 kutu sıvı krema 1 adet tavuk bulyon üstü içinde kaşar peyniri ben birazda içine katıyorum
patatesleri doğradıktan sonra içine krema tavuk bulyon istersen baharat ve tuz ama tuzu az kat bulyondada var çünkü hepsini harmanlıyosun fırın kabına döküyosun üstünede kaşar kaşarlar kızarıncaya kafar 175 derece fırında pişiriyosun çok lezzetli oluyo biz bayılıyoruz

patatesleri yuvarlak yuvarlak ve çok kalın doğramazsan pişiyo canım 4-5 adet patates 1 kutu sıvı krema 1 adet tavuk bulyon üstü içinde kaşar peyniri ben birazda içine katıyorum
patatesleri doğradıktan sonra içine krema tavuk bulyon istersen baharat ve tuz ama tuzu az kat bulyondada var çünkü hepsini harmanlıyosun fırın kabına döküyosun üstünede kaşar kaşarlar kızarıncaya kafar 175 derece fırında pişiriyosun çok lezzetli oluyo biz bayılıyoruz

hımm ay kesin ben de bayılırım.
patatesli şeyleri çok seviyorum.
eksiklerim var,marketten alıp geleyim hemen yapayımkaydirigubbakcemile4

Back
X