- 26 Ağustos 2022
- 323
- 154
- 18
- Konu Sahibi Eglencesineee344
-
Ya öyle soğudum kii hâla gelemiyorum kendimw 20 dakikadır ağlamaktanTam bir odunmus kocan..halden anlamaz hödük.sen haklısın tabi ki taviz verme
Neden bu kadar genç evlendinizKızlar hayırlı sahurlar . Ben bu gece biraz hasta gibiydim zatten reglyim oruç tutmuyorum dün fln güzelce hazırladım eşimin sahurunu bu gece kalkamadım kemiklerim agriyrdu hayatım dedim sen hazırlasan bugünlük yumurta haşla dedim yatmadan pogca da yapmıştım onu da istirsin dedim . Ama yok bir bagirmalara başladi bana ben akşama kadar çalışayım da sahuru da kendim hazirlayim da . O hâlimde nasıl üzüldüm hala kendime gelemiyorum kapı carpmalar falan gurbette ailemden 20 saat uzak mesafedeyim yâni ne gerek var benim senden başka kimsem yok burda . 22 yaşındayım herkes ailesinin dizinin dibindeyken gelmişim ben seninle Türkiye'nin bir ucuna . Ben mi hataliyim lütfen akıl verin
Uykuya yenik duştunde hastaliği bahane ediyosun falan diyor ya uykuya da yenik düşmüş olabilirdim. Bunu yapmanı destekleyecek birşey değil ki sonuçtaNeden bu kadar genç evlendinizyargılamak için sormuyorum ama bu yaşta hasta olduğunuzu bildiği halde bir yumurta haşlamaktan aciz bir bireyin psikolojik şiddetine uğramanızı istemezdim. Siz haklısınız ama karşınızdaki bunu anlayacak kapasitede değil
Hastalıktan anlamıyorlar ya gene poğaça yapmışsınız.Kızlar hayırlı sahurlar . Ben bu gece biraz hasta gibiydim zatten reglyim oruç tutmuyorum dün fln güzelce hazırladım eşimin sahurunu bu gece kalkamadım kemiklerim agriyrdu hayatım dedim sen hazırlasan bugünlük yumurta haşla dedim yatmadan pogca da yapmıştım onu da istirsin dedim . Ama yok bir bagirmalara başladi bana ben akşama kadar çalışayım da sahuru da kendim hazirlayim da . O hâlimde nasıl üzüldüm hala kendime gelemiyorum kapı carpmalar falan gurbette ailemden 20 saat uzak mesafedeyim yâni ne gerek var benim senden başka kimsem yok burda . 22 yaşındayım herkes ailesinin dizinin dibindeyken gelmişim ben seninle Türkiye'nin bir ucuna . Ben mi hataliyim lütfen akıl verin
Adet dönemi insan halsiz olur ki ben bitti sanıyordum şimdi yumurtaliklarim ağrıyor 11 e randevum varUykuya yenik duştunde hastaliği bahane ediyosun falan diyor ya uykuya da yenik düşmüş olabilirdim. Bunu yapmanı destekleyecek birşey değil ki sonuçta
Kalp kırarak oruç kabul olur mu ?Ya öyle soğudum kii hâla gelemiyorum kendimw 20 dakikadır ağlamaktan
Kalkmak zorunda degilsiniz. Ben boyle konulara cok üzülüyorum ya. Esiniz calistigi, sizde evde oldugunuz icin evin tum isleri size ait muhtemelen. Bu zinciri kirmaniz lazım. Yoksa kalbiniz daha cok kırılırUykuya yenik duştunde hastaliği bahane ediyosun falan diyor ya uykuya da yenik düşmüş olabilirdim. Bunu yapmanı destekleyecek birşey değil ki sonuçta
Olmaz. Ya ben bulaşığı halledemedim kemiklerimin ağrısından mutfak öylece duruyor yine dedim uyanamazsam kenara pogca yapayım kalkar ısıtır yer . Canım öyle yandı ki bagirmasina alışık değilim bide kapı carpmalar falan zaten annemi özledim bunun da verdiği öfkeyle sinir boşalmasi yaşadim birine anlatamıyorum bari buraya yazayım biraz geleyim kendime dedimKalp kırarak oruç kabul olur mu ?
E kendisi neye yenik düşüyor, mesele uykusundan feragat edip sahur hazırlayacak olması zaten. Sizin uykuya yenik düşmenizi eleştirecek konumda olduğunu düşünmesi çok üzücüUykuya yenik duştunde hastaliği bahane ediyosun falan diyor ya uykuya da yenik düşmüş olabilirdim. Bunu yapmanı destekleyecek birşey değil ki sonuçta
Bu masumca ben direk İstanbul'a ailemin yanına gidince gelmemeyi düşünüyorum salak herifEşin tam Bi hödük ağlama boşver ne ağlıyorsun. Ben senin yerinde olsam bugünki hödüklüğünün üzerine ramazan boyunca sahur hazırlamazdım.
Ben onun yüzüne demedim buraya yazdım ben hiç kavga etmedim o bağırdı çektim yorganı kafama karşılık vermedimÜzülmeyin uykusuzluk açlık susuzluk birden yüklenmiş olabilir.
Çalışıyor musunuz? Bazı insanlar o çalışmıyor o yapsın kafasında belki bir an o düşünceye kapılmış olabilir
Neden kendinizi üzüyorsunuz boşuna yatın dinlenin su an regl sebebi ile iyice hassassınız zaten,
Bir de guzel dostum kendiniz evlendiniz değil mi? Aileden uzak olmaya siz tamam dediniz değil mi en ufak bir gerginlikte onun için ailemi bıraktım geldim demek pek doğru değil yıpratır o durum ilişkiyi
Niye cevap veremeyecekmişsin. Söyle. Nankörlük etmesinBen onun yüzüne demedim buraya yazdım ben hiç kavga etmedim o bağırdı çektim yorganı kafama karşılık vermedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?