- 31 Ekim 2022
- 1.677
- 6.096
- 108
- 25
- Konu Sahibi Eglencesineee344
-
Ah keşkeBen çok büyük fedakarlık yaptım ama anlayana insanoğlu nankör değmiyor. Keşke kendimden baskasinu dusunmeseydim keşke keske kendi hayatıma odaklansaydim tek derdim kendimi geliştirmek olsaydı
Yo değilsiniz. Ben hiç kalkmam da o zaman dilimi kendi hazırlar yer. Elbette eş olarak sorumluluklarımız var ama bunlar içinde hizmetçi olmak yok benceKızlar hayırlı sahurlar . Ben bu gece biraz hasta gibiydim zatten reglyim oruç tutmuyorum dün fln güzelce hazırladım eşimin sahurunu bu gece kalkamadım kemiklerim agriyrdu hayatım dedim sen hazırlasan bugünlük yumurta haşla dedim yatmadan pogca da yapmıştım onu da istirsin dedim . Ama yok bir bagirmalara başladi bana ben akşama kadar çalışayım da sahuru da kendim hazirlayim da . O hâlimde nasıl üzüldüm hala kendime gelemiyorum kapı carpmalar falan gurbette ailemden 20 saat uzak mesafedeyim yâni ne gerek var benim senden başka kimsem yok burda . 22 yaşındayım herkes ailesinin dizinin dibindeyken gelmişim ben seninle Türkiye'nin bir ucuna . Ben mi hataliyim lütfen akıl verin
Bence de yapacağın en doğru şey rahim filmine gitmemek ve korunmaya başlamak olur.Asla aslaaa aslaaa gitmiyorum rahim filmine falan
Üzmeyin tatlı canınızı yaptığı hatayı fark edecektir.Ben onun yüzüne demedim buraya yazdım ben hiç kavga etmedim o bağırdı çektim yorganı kafama karşılık vermedim
Dile getirmek ne demek burnundan getiricem.oruclu diye kiyamiyorm ama kiyicam dünden hazır yemek var zaten ısıtsin yesin ben iftar vakti arkadaşıma giderim Kudursun.. papuç bırakacak kadınlardan olmayacam. Beni ezmesine izin vermicemÜzmeyin tatlı canınızı yaptığı hatayı fark edecektir.
Ben sizin yerinizde olsam mutlaka kırıldığımı ve ayıp ettiğini söylerdim
Mesela şu an söyleyemediniz çünkü çok üzüldünüz iletişim kuramazsınız belki şu an ama yarin mutlaka dile getirirdim ben olsam
Yok yüzüne demedim kavga bile etmedim karşılık vermedim gece gece bina yıkıldı ben karşılık verseydim komşulara ayıp ama uyanınca görecek o gününüSahur konusunda haklısınız.
Bir şey söylemişsiniz bu kadar saçma bir tepkiye ne gerek var. Önemli olan karnını doyuracak bir iki lokma koyacak kendine kadar.
Diğer taraftan gurbete evlenenlerin sürekli bunu dile getirmesi rahatsız edici oluyor. Birlikteyken eşinize de sürekli söylüyorsanız bu durum da sıkıntılı. Denk gelmişken söylemek istedim.
Şaşırdık mı, hayır.polis memuru kendisi
Kaç yaşında evlendin?Ben çok büyük fedakarlık yaptım ama anlayana insanoğlu nankör değmiyor. Keşke kendimden baskasinu dusunmeseydim keşke keske kendi hayatıma odaklansaydim tek derdim kendimi geliştirmek olsaydı
adamın asıl derdi kadının çalışmaması benceKalkmak zorunda degilsiniz. Ben boyle konulara cok üzülüyorum ya. Esiniz calistigi, sizde evde oldugunuz icin evin tum isleri size ait muhtemelen. Bu zinciri kirmaniz lazım. Yoksa kalbiniz daha cok kırılır
Seçimlerinizin bedeli tamamenKızlar hayırlı sahurlar . Ben bu gece biraz hasta gibiydim zatten reglyim oruç tutmuyorum dün fln güzelce hazırladım eşimin sahurunu bu gece kalkamadım kemiklerim agriyrdu hayatım dedim sen hazırlasan bugünlük yumurta haşla dedim yatmadan pogca da yapmıştım onu da istirsin dedim . Ama yok bir bagirmalara başladi bana ben akşama kadar çalışayım da sahuru da kendim hazirlayim da . O hâlimde nasıl üzüldüm hala kendime gelemiyorum kapı carpmalar falan gurbette ailemden 20 saat uzak mesafedeyim yâni ne gerek var benim senden başka kimsem yok burda . 22 yaşındayım herkes ailesinin dizinin dibindeyken gelmişim ben seninle Türkiye'nin bir ucuna . Ben mi hataliyim lütfen akıl verin
Bunu esinize dile getirmeyinne gerek var benim senden başka kimsem yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?