Sahura kalkmadim diye bağırmalar

Böyle oruç tutacaksa tutmasın saygısız. Sanki hayrı size yazılıyor,bu ne afra tafra yahu sinir oluyorum böyle adamlara. Bir bardak su yine vermeyin önüne böylesinin. Kalksın kendisi hazırlasın. Hem zaten siz tutmayacaksanız niye kalkıyorsunuz ki,uykunuzdan olmayın böyle biri için

Yo değilsiniz. Ben hiç kalkmam da o zaman dilimi kendi hazırlar yer. Elbette eş olarak sorumluluklarımız var ama bunlar içinde hizmetçi olmak yok bence

Size ne onun orucundan karnından pardon?
İnsansa ne istiyor ne yapıyorsa kendi yapar!
Oldu, siz tutuverin canım onun yerine de paşamız yorulmasın.
Ne poğaçası, böylesine yağmurlu havada su verilmez.
Biri bana şunu yapsa, ölene kadar elimden bir şey yiyemez ama şimdi siz kalkıp yarın iftar falan hazırlarsınız, eminim…

Asla aslaaa aslaaa gitmiyorum rahim filmine falan
Bence de yapacağın en doğru şey rahim filmine gitmemek ve korunmaya başlamak olur.
Hiç acelen yok, yaşın gencecik. Emin olduğun bir vakit zaten bebeğin olur.
Bir de rahim filmi acili ağrılı bir işlem. Ya da anestezi almanız gerekecek bir sey. Daha önce hiç yaptırmamissiniz, endişeniz var.
Ve kolay bir işlem de değil, iki dakika agdaciya bile açarken bile insan rahatsız oluyor, doktor masasında - hiç alışık olmadığınız bir durumun içine gireceksiniz
Belki de bu endişe sizi stresten hasta etmiştir. Ama adam bunu bile dusunmekten aciz , böyle bir günde bile kalbinizi kırıyor, utanmıyor
Simdi bile böyle olan adam dokuz aylıkken de hizmet bekler. Neden?
"Eskiden dogrurur tarlaya giderlerdi" çünkü, "ne var bunda, sen de yatmaya bahane arıyorsun"

Ben onun yüzüne demedim buraya yazdım ben hiç kavga etmedim o bağırdı çektim yorganı kafama karşılık vermedim
Üzmeyin tatlı canınızı yaptığı hatayı fark edecektir.
Ben sizin yerinizde olsam mutlaka kırıldığımı ve ayıp ettiğini söylerdim
Mesela şu an söyleyemediniz çünkü çok üzüldünüz iletişim kuramazsınız belki şu an ama yarin mutlaka dile getirirdim ben olsam

Dile getirmek ne demek burnundan getiricem.oruclu diye kiyamiyorm ama kiyicam dünden hazır yemek var zaten ısıtsin yesin ben iftar vakti arkadaşıma giderim Kudursun.. papuç bırakacak kadınlardan olmayacam. Beni ezmesine izin vermicem

Sahur konusunda haklısınız.
Bir şey söylemişsiniz bu kadar saçma bir tepkiye ne gerek var. Önemli olan karnını doyuracak bir iki lokma koyacak kendine kadar.

Diğer taraftan gurbete evlenenlerin sürekli bunu dile getirmesi rahatsız edici oluyor. Birlikteyken eşinize de sürekli söylüyorsanız bu durum da sıkıntılı. Denk gelmişken söylemek istedim.

Yok yüzüne demedim kavga bile etmedim karşılık vermedim gece gece bina yıkıldı ben karşılık verseydim komşulara ayıp ama uyanınca görecek o gününü

Oncelikle cok uzuldum. İnsanda anlayış olmadı mı zor. Hastalık halinde bile hizmet bekliyor. Lafa gelince biriciğim prensesim falan demiyordur inşallah. Bu tavrının hiç hoşunuza gitmediğini, insanın eşine karşı anlayışlı olması gerektigini ona söyleyin. Sizi kendisine muhtaç görüyor muhtemelen, ondan bu haller. Dik duruş sergileyin lütfen

lütfen üzülmeyin bu sizin suçunuz değil ağlayarak ona prim vermeyin. dönün kıçınızı yatın o nnereye vuruyorsa vursun

Kalkmak zorunda degilsiniz. Ben boyle konulara cok üzülüyorum ya. Esiniz calistigi, sizde evde oldugunuz icin evin tum isleri size ait muhtemelen. Bu zinciri kirmaniz lazım. Yoksa kalbiniz daha cok kırılır
adamın asıl derdi kadının çalışmaması bence

Ayicik hasta olmasan bile kendisi çok rahat hazırlayabilir saygısız sen onun kölesi değilsin eşek kadar adam iki zeytin peynir koyamiyirsa gezmesin ortalıkta ne işin var boyleleryle küçüksün zaten revami bu yaşta evlenip birilerinin koleligini yapman ev işleri bile kadının sorumlugunda değildir herkes hizmetçi bekliyor kendisi yapabilir

Seçimlerinizin bedeli tamamen

Eşiniz büyümemiş hırçın Bi çocuk gibi davranmış ona diyecek söz bile bulamıyorum. Hastasıniz kesinlikle haklısınız. Ama bence siz de pek olgun davranmiyorsunuz şuan veya acinizdan böylesiniz bilemiyorum. Yarın iftar hazırlamayıp arkadaşınıza gitmek eşinizi kurdurtmak düşüncesi filan çok garip geldi. Bence ona uyup fevri davranmak size bi şey kazandırmaz. Oturup sakince yetişkin insanlar olarak halletmelisiniz halledemezseniz konuyu başka yere o zaman tasirsiniz. Calisma konusuna gelince çalışın net şekilde söylüyorum arkadaşınızın evine gideceğinize iş aramaya zaman ayırın. Sadece eşiniz huysuz davrandığı için değil kendiniz için çalışın. Ben öğretmenim kpss hazırlanıyorum bazen dört dörtlük yemek yapiyorum bazen yapmıyorum eşim anlayışlı bir kez bile bana böyle davranmadı ama bakın böyle davranmamasina rağmen çalışmam gerektigini düşünüyorum. Madem evlilik hayatı paylaşmak kusura bakmayın siz de eşinize yardım edeceksiniz o da edecek yoksa inada bindirip sürekli kavga edersiniz. Hastasiniz Bi şeyler hazırlayıp yememiş çok ağır kusurlu ama sırf böyle bi olay yaşandı diye başka sorumlularınızi da bırakırsanız evde hır gür eksik olmaz. Yok kendimi ezdirmem filan diyorsanız direkt bosanin zaten niye birbirinizi yoracaksiniz? Cocuk gibi davranmaya gerek yok bence. Fazla açık konuştum kusura bakmayın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…