- 26 Şubat 2019
- 4.653
- 6.771
- 158
- Konu Sahibi Eglencesineee344
-
Aslında "NEYLE" biri bilemem ama bunlar önünüzdeki yılların ufak bir fragmanı hatırlatayım istedim. İyi hoş tabiki tatlıya bağlanmış ne mutlu ama "kadın erinin hizmetini görecek" zihniyetinde bir insan olmasa dünyayı başına yıksanız da böyle bir olay için sizinle tartışmazdı. Çünkü bir beklentisi olmazdıAslında böyle biri değil iki senelik evliyim eşimle peki ses çıkardığını duymadım şimdiye kadar Ama son zamanlar iti kopukla uğraşmaktan çok bıkmıştı uyuşturucu çetesi ile uğraşıyorlar sanırım benim üzerimde patladıBir daha da yapacağını sanmıyorum aldı dersini ama yine de trip atmak işe yaradı
eşeğe saman vermeseler oda oruç tutar ben eşimi bu konuda öpüp başıma koyayımKızlar hayırlı sahurlar . Ben bu gece biraz hasta gibiydim zatten reglyim oruç tutmuyorum dün fln güzelce hazırladım eşimin sahurunu bu gece kalkamadım kemiklerim agriyrdu hayatım dedim sen hazırlasan bugünlük yumurta haşla dedim yatmadan pogca da yapmıştım onu da istirsin dedim . Ama yok bir bagirmalara başladi bana ben akşama kadar çalışayım da sahuru da kendim hazirlayim da . O hâlimde nasıl üzüldüm hala kendime gelemiyorum kapı carpmalar falan gurbette ailemden 20 saat uzak mesafedeyim yâni ne gerek var benim senden başka kimsem yok burda . 22 yaşındayım herkes ailesinin dizinin dibindeyken gelmişim ben seninle Türkiye'nin bir ucuna . Ben mi hataliyim lütfen akıl verin
Kızlar hayırlı sahurlar . Ben bu gece biraz hasta gibiydim zatten reglyim oruç tutmuyorum dün fln güzelce hazırladım eşimin sahurunu bu gece kalkamadım kemiklerim agriyrdu hayatım dedim sen hazırlasan bugünlük yumurta haşla dedim yatmadan pogca da yapmıştım onu da istirsin dedim . Ama yok bir bagirmalara başladi bana ben akşama kadar çalışayım da sahuru da kendim hazirlayim da . O hâlimde nasıl üzüldüm hala kendime gelemiyorum kapı carpmalar falan gurbette ailemden 20 saat uzak mesafedeyim yâni ne gerek var benim senden başka kimsem yok burda . 22 yaşındayım herkes ailesinin dizinin dibindeyken gelmişim ben seninle Türkiye'nin bir ucuna . Ben mi hataliyim lütfen akıl verin
Siz biran önce kendinize iş bulmaya bakın. Yoksa eşiniz sizi daha çok ezecek gibi görünüyor.Konu güncellemesi yapayım . Eşim sabah kalktı bayağı özür diledi hatta bana kahvaltı hazırlamiş. Sadece herkes görevini bilsin istiyorum diyor. Ben dışardaki market işi alışveriş işi para getirme olsun herşey bende sana bişey bırakmıyorum ama bu evin idaresi de sende ev senden sorulur vs. Vs. Ya Allah aşkına bu mesleğinden mi kaynaklı burası ev iş yeri değil herkesin bir görevi olsun bende bunu anlatamıyorum ki bu adama.
Koronayken eliniz kalkmıyorken kalkıp hazırladınız öyle mi?Tek bir konuya bakıp yorum yapamam ama eşiniz yemek-açlık konularında hassas olabilir. Zaten poğaça falan hazırmış 10 dakika kalkıp bi yumurta haşlayıp yatabilirdiniz.
Ama yapmıyor olmanız da onun bağırmasını gerektirmez. Bilemedim.
Benim eşim çok iyi bir adam,koca ve baba. Ama onun aşırı sahur hassasiyeti var mesela. Adamın bir bu derdi var diye kötü ilan edemem. Koronadan elim kalkmazken bile kalkıp hazırladım o sene. Dert ettim mi etmedim :)
hmmİlk gün baktım kendi beceremiyor ben kendim kalktım yaptım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?