Sahura kalkmadim diye bağırmalar

Hasta olun veya olmayın oruç tutuyorsa herkes kendine tutuyor, kalkıp iki yumurta kiramayacak kadar mı acizmiş? Yrn bi gün muhtaç olsanız bi bardak su vermez bu tarz insanlar.

Aslında "NEYLE" biri bilemem ama bunlar önünüzdeki yılların ufak bir fragmanı hatırlatayım istedim. İyi hoş tabiki tatlıya bağlanmış ne mutlu ama "kadın erinin hizmetini görecek" zihniyetinde bir insan olmasa dünyayı başına yıksanız da böyle bir olay için sizinle tartışmazdı. Çünkü bir beklentisi olmazdı Bazı insanlar maskeli gezer, yıllar içinde evlilik eskidikçe o maskenin altından gerçek yüzleri ortaya çıkar -ki sizinki de bu sinyallere başlamış.. hakkınızda hayırlısı.

eşeğe saman vermeseler oda oruç tutar ben eşimi bu konuda öpüp başıma koyayım

ne sahurunu, ne yemeğini, ne temizliğini gapmak zorundasın. Bunu senin görevin olarak görmesi, hatta görmeniz sorun. Mümkünse lütfen işe gir ve tüm ev işi yemek gibi işleri yğzde elli elli bölüşün.

Siz biran önce kendinize iş bulmaya bakın. Yoksa eşiniz sizi daha çok ezecek gibi görünüyor.

Koronayken eliniz kalkmıyorken kalkıp hazırladınız öyle mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…