Sahura kalkmadim diye bağırmalar

Çalışmıyorum maalesef onun mesleği var herşeyi var polis memuru kendisi

Eşiniz islami da orucu da yanliş anlamiş. Konuşun eşinizle. Cok kotu bir davraniş. kalp kirarak oruç tutmak Allah katinda ne kadar degerli ola bilir ki?

Çok simartilmis, bukadar yüz vermeyin, benimde bebeğim var bende tutamıyorum. Eşim kalkti kendine hazırlıyor simdi. O yüzü vermedim. Benden beklemiyor

Beni anlatin resmen

Simdi sirke girmek istemiyorum da kalp kirinca kabul oluyor muymus oyle oruc?

Zıkkım yesin aç kabadayı

20 yaşının başında evlenmek hata,
Aileden 20 saat uzaklıkta yere gitmek hata
Ekonomik özgürlüğün olmaması ve gurbet elde eşe muhtaç olmak hata.
Yarın rahim filmi cektirecekmissiniz. Lütfen size böyle davranan bir adama şartlarınız duzelmeden bebek vermeyin. Belli ki sorumluluk alacak biri değil, çünkü sofra hazırlamayı kadın görevi gören biri bebek bakmak için de aynı şeyi düşünüyordur.

Asla aslaaa aslaaa gitmiyorum rahim filmine falan

Forma sevdası. Formayı görünce içinde düzgün bir adam var sanıyorlar. Bazıları da aha böyle öküz çıkıyor.

Son düzenleme:
Size önerim iş bulun kendi ayaklarınızın üzerinde durun. Ve bence bir süre emin olana kadar çocuk yapmayın

Çok zor değil iki peynir zeytin domates yanında poğaça da var.Hazirlamak işte anneler şımarık yetiştiriyor galiba

Bu masumca ben direk İstanbul'a ailemin yanına gidince gelmemeyi düşünüyorum salak herif
Bunu yapacağını düşünmüyorum. Şuan sinirlisin böyle söylüyorsun. Ama barışsan da sahuru hazırlama bırak bunu görevin olmadığını canın istemezse yapmama hakkın olduğunu anlasın.

Asla aslaaa aslaaa gitmiyorum rahim filmine falan
Çok erken evlenmişsiniz,eşinizle aranızda bayağı yaş farkı olduğunu görmüştüm başka bir konunuzda.Bu adam değişmeyecek,ilk önce bunun idrakine varın ve ona göre hareket edin.Gerekirse boşanın,boşanmayacaksanizda uzun süre çocuk falan yapmayın.

Arkadaşım hiç üzmeyin kendinizi, siz bir eşsiniz, insansınız. Kötü günleriniz olabilir, hasta olabilirsiniz doğal olarak; siz hizmetçi değilsiniz, evdeki sorumluluğu siz almış olabilirsiniz;ama her gün önüne çocukmuş gibi yemek koymak gibi bir misyonunuz yok. Koskoca adam kendi yemeğini ısıtıp yiyemiyor mu?

Herkesin düşüncesine saygım var ama bence evet hatalısınız, ama hatanın oruçla, sahurla, yemekle falan alakası yok;

Tam olarak burada yapmışsınız hatayı...
Ben çok büyük fedakarlık yaptım ama anlayana insanoğlu nankör değmiyor. Keşke kendimden baskasinu dusunmeseydim keşke keske kendi hayatıma odaklansaydim tek derdim kendimi geliştirmek olsaydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…