- 23 Eylül 2016
- 9.782
- 34.255
- 548
- Konu Sahibi Eglencesineee344
-
O zaman hayatına daha da sahip çık. Sen ne kadar ayaklarını yere sağlam basarsan karşındaki okadar saygı duyar. Bunu sadece eğitim iş olarak sınırlı düşünme. Bunlar da önemli evet ama senin duruşun da önemli. Haklıyken alttan almaman, gereksiz taviz vermemen, en az erkekler kadar değerliyiz önemliyiz, evliliğin yeni galiba, nasıl alıştırırsan öyle gider, senin de çizgilerin olsun, haddini yerini bilsin.Ben babamın prensesi hiç olmadım :) küçükken annemle babam ayrı yaşamaya başladı içki kumar ailesinden daha cazip geldi yani sorunlu ailem vardı :)
Haklısın 2 senelik evliyim hemen hemenO zaman hayatına daha da sahip çık. Sen ne kadar ayaklarını yere sağlam basarsan karşındaki okadar saygı duyar. Bunu sadece eğitim iş olarak sınırlı düşünme. Bunlar da önemli evet ama senin duruşun da önemli. Haklıyken alttan almaman, gereksiz taviz vermemen, en az erkekler kadar değerliyiz önemliyiz, evliliğin yeni galiba, nasıl alıştırırsan öyle gider, senin de çizgilerin olsun, haddini yerini bilsin.
eşin yanlış yapmış. ama demek ki ilgi istiyormuş ya da çok buhranda olduğu bir an olmuş. Hepimizin zorluk yaşadığı anlar var. Eşinize odun diyenler hödük diyenler var. Siz zaten bunları konuşarak eşinizi kendiniz gözünüzde değersizleştiriyorsunuz. Eşinizden regl olduğunuz için saygı bekliyorsunuz ama onun ilgi beklemesine, eşi olarak hürmet beklemesine saygı duymuyorsunuz. buradaki herkes gibi sizi haklı bulabilirdim. evlilik haklılık meselesi değil. ailemden uzaktayım diyorsunuz. bu cümle eşinizi aile olarak kabul etmeğinizi gösterir. lütfen kendimize bakalım. biz dört dörtlük oluruz eşimizden de onu bekleriz. evlilik anlayış dairesi. laf söyleyenlere itibar etmeyin. onların evinde dert yok sanki. birimiz ondan birimiz bundan dert çekiyoruz. Lütfen eşinize gidin sarılın. onu sevdiğinizi söyleyin. artık tek ailenizin o olduğunu anlayın. alinganlik yapmayın. ömür kısa eleştiriye vakit yok. kendinize iyi bakın.Kızlar hayırlı sahurlar . Ben bu gece biraz hasta gibiydim zatten reglyim oruç tutmuyorum dün fln güzelce hazırladım eşimin sahurunu bu gece kalkamadım kemiklerim agriyrdu hayatım dedim sen hazırlasan bugünlük yumurta haşla dedim yatmadan pogca da yapmıştım onu da istirsin dedim . Ama yok bir bagirmalara başladi bana ben akşama kadar çalışayım da sahuru da kendim hazirlayim da . O hâlimde nasıl üzüldüm hala kendime gelemiyorum kapı carpmalar falan gurbette ailemden 20 saat uzak mesafedeyim yâni ne gerek var benim senden başka kimsem yok burda . 22 yaşındayım herkes ailesinin dizinin dibindeyken gelmişim ben seninle Türkiye'nin bir ucuna . Ben mi hataliyim lütfen akıl verin
BoşanUlanpamuk musun nesin ben kocamı anlatıyorum diye kızıyorlar bazen çalısmıyorum bende ama hiç öyle görev tanımımız yok bak yemeği yedik çay yaptım benim iş bitti gerisi benimkinin işi bi bıcağın ucunda elma uzatmiyor bana
Hurraaa haklısın vallaNiye, sahuru kadın hazırlayacak diye bir kaide mi var? Zıkkımlanacağı şeyleri bugün de kendi hazırlasın. İğreniyorum şöyle tiplerden.
Yedirdim merak etmeNeden ben o sevap kazanacak, ibadet edecek diye cike cekmek zorunda olayim? Tamamen onun problemi, eli ayagi varsa kalkip kendi hazirlar. Hazirlayamiyorsa sagur yapmaz. Keyfim isterse yaparim ama kapi carpan adama o kapiyi yediririm muhtemelen
Sonuc ne oldu?Yedirdim merak etme
vallahi yanaşmaya çalışıyor özür falan diliyor az önce sahur molasına geldi işten yemek yapmıştım zaten pizza da vardi elimi sürmedim hiçbir şeyi ısıttı yedi kendisi her şeyi yine s*lak gibi kıyamadım çayını demledim ama o geldiği zaman yattım şu an konuşmuyorum ama bir daha yapmayacağına eminim ders oldu bu ona işteki stresi eve getiremezSonuc ne oldu?
Neden yemek yaptiniz ki? Cay falan da demlemissiniz offvallahi yanaşmaya çalışıyor özür falan diliyor az önce sahur molasına geldi işten yemek yapmıştım zaten pizza da vardi elimi sürmedim hiçbir şeyi ısıttı yedi kendisi her şeyi yine s*lak gibi kıyamadım çayını demledim ama o geldiği zaman yattım şu an konuşmuyorum ama bir daha yapmayacağına eminim ders oldu bu ona işteki stresi eve getiremez
vallahi yanaşmaya çalışıyor özür falan diliyor az önce sahur molasına geldi işten yemek yapmıştım zaten pizza da vardi elimi sürmedim hiçbir şeyi ısıttı yedi kendisi her şeyi yine s*lak gibi kıyamadım çayını demledim ama o geldiği zaman yattım şu an konuşmuyorum ama bir daha yapmayacağına eminim ders oldu bu ona işteki stresi eve getiremez
Aslında böyle biri değil iki senelik evliyim eşimle peki ses çıkardığını duymadım şimdiye kadar Ama son zamanlar iti kopukla uğraşmaktan çok bıkmıştı uyuşturucu çetesi ile uğraşıyorlar sanırım benim üzerimde patladıNeden yemek yaptiniz ki? Cay falan da demlemissiniz offbu is stresi diil, size saygi duymuyor. Anasina boyle davranabilir miydi is stresinden? Gucu size yetiyor
İnsafliymissiniz yine. Ben de agir manyaklarla ugrasiyorum ama eve gelince cocuklarima bagirip onlari duvardan duvara falan carpmiyorum. Kendi kendinize olayi basite indirgiyorsunuz ama farkinda degilsinizAslında böyle biri değil iki senelik evliyim eşimle peki ses çıkardığını duymadım şimdiye kadar Ama son zamanlar iti kopukla uğraşmaktan çok bıkmıştı uyuşturucu çetesi ile uğraşıyorlar sanırım benim üzerimde patladıBir daha da yapacağını sanmıyorum aldı dersini ama yine de trip atmak işe yaradı
Tabii ki öyle basite indirgemek değil de düzeltme çabasındayım kendimceİnsafliymissiniz yine. Ben de agir manyaklarla ugrasiyorum ama eve gelince cocuklarima bagirip onlari duvardan duvara falan carpmiyorum. Kendi kendinize olayi basite indirgiyorsunuz ama farkinda degilsiniz
Hala gec degil 22 yasinda küçücüksun daha. 32 oldugunda aynı cümleyi kuruyor olma nolur. İbadeti bile kaba etinden anlayan bi dallama en ufak yanlışında gebertir seni. Poğaça yaptim diyosun bi de şu sam seytanina nasi cinlendim anlatamam. Dön evladım annenin yanına.Ben çok büyük fedakarlık yaptım ama anlayana insanoğlu nankör değmiyor. Keşke kendimden baskasinu dusunmeseydim keşke keske kendi hayatıma odaklansaydim tek derdim kendimi geliştirmek olsaydı
Yemek yapıp üstüne bi de çay demleyen kadının hiç bisey yapmadim sanması köleligin genlerimizde olduğunun kanıtıdır arkadaş..vallahi yanaşmaya çalışıyor özür falan diliyor az önce sahur molasına geldi işten yemek yapmıştım zaten pizza da vardi elimi sürmedim hiçbir şeyi ısıttı yedi kendisi her şeyi yine s*lak gibi kıyamadım çayını demledim ama o geldiği zaman yattım şu an konuşmuyorum ama bir daha yapmayacağına eminim ders oldu bu ona işteki stresi eve getiremez
Dün geceki yorumumda siz yine yarın ona yemek iftar falan hazırlarsınız demiştim.vallahi yanaşmaya çalışıyor özür falan diliyor az önce sahur molasına geldi işten yemek yapmıştım zaten pizza da vardi elimi sürmedim hiçbir şeyi ısıttı yedi kendisi her şeyi yine s*lak gibi kıyamadım çayını demledim ama o geldiği zaman yattım şu an konuşmuyorum ama bir daha yapmayacağına eminim ders oldu bu ona işteki stresi eve getiremez
Evlilik haklilik meselesi degil, adam buhranda olabilir, ilgi bekleyebilir, bunlari aslinda kadin beklemiş o gün, erkeğin buna hakki varsa kadinin da var. O zaman adam vursun kapiyi, agzina geleni soylesin bagirsin cagirsin sabahin 5inde, kocamdir ilgi gostermedim benim kalkip hasta halimle ilgi gostermem mi gerekiyor diycez, anlamadim ben mantığı?eşin yanlış yapmış. ama demek ki ilgi istiyormuş ya da çok buhranda olduğu bir an olmuş. Hepimizin zorluk yaşadığı anlar var. Eşinize odun diyenler hödük diyenler var. Siz zaten bunları konuşarak eşinizi kendiniz gözünüzde değersizleştiriyorsunuz. Eşinizden regl olduğunuz için saygı bekliyorsunuz ama onun ilgi beklemesine, eşi olarak hürmet beklemesine saygı duymuyorsunuz. buradaki herkes gibi sizi haklı bulabilirdim. evlilik haklılık meselesi değil. ailemden uzaktayım diyorsunuz. bu cümle eşinizi aile olarak kabul etmeğinizi gösterir. lütfen kendimize bakalım. biz dört dörtlük oluruz eşimizden de onu bekleriz. evlilik anlayış dairesi. laf söyleyenlere itibar etmeyin. onların evinde dert yok sanki. birimiz ondan birimiz bundan dert çekiyoruz. Lütfen eşinize gidin sarılın. onu sevdiğinizi söyleyin. artık tek ailenizin o olduğunu anlayın. alinganlik yapmayın. ömür kısa eleştiriye vakit yok. kendinize iyi bakın.
Vay arkadaş kabak yine bize patladı. Gecenin yarısı hasta kadına sahuru hazırlamadı diye adam konu komşuya rezil olacak şekilde bağırsın biz hödük dedik diye kendini ezdirme dedik diye kötü kalpli cadı muamelesi görelim. Adsfafa haklısın ya ayaklarını da yıkasın suyunu da içsin çünkü adam ilgi istiyormuş. Peki regl olan kendini kötü hisseden konu sahibinin duyguları ihtiyaçları? Onlar önemli değil tabi onun pipisi yok, pardon.eşin yanlış yapmış. ama demek ki ilgi istiyormuş ya da çok buhranda olduğu bir an olmuş. Hepimizin zorluk yaşadığı anlar var. Eşinize odun diyenler hödük diyenler var. Siz zaten bunları konuşarak eşinizi kendiniz gözünüzde değersizleştiriyorsunuz. Eşinizden regl olduğunuz için saygı bekliyorsunuz ama onun ilgi beklemesine, eşi olarak hürmet beklemesine saygı duymuyorsunuz. buradaki herkes gibi sizi haklı bulabilirdim. evlilik haklılık meselesi değil. ailemden uzaktayım diyorsunuz. bu cümle eşinizi aile olarak kabul etmeğinizi gösterir. lütfen kendimize bakalım. biz dört dörtlük oluruz eşimizden de onu bekleriz. evlilik anlayış dairesi. laf söyleyenlere itibar etmeyin. onların evinde dert yok sanki. birimiz ondan birimiz bundan dert çekiyoruz. Lütfen eşinize gidin sarılın. onu sevdiğinizi söyleyin. artık tek ailenizin o olduğunu anlayın. alinganlik yapmayın. ömür kısa eleştiriye vakit yok. kendinize iyi bakın.
Tekrar tekrar beğenmek istedim yorumu...Yemek yapıp üstüne bi de çay demleyen kadının hiç bisey yapmadim sanması köleligin genlerimizde olduğunun kanıtıdır arkadaş..
Kadinin dusmaniyiz, sorsan yuvalari biz yikiyoruzVay arkadaş kabak yine bize patladı. Gecenin yarısı hasta kadına sahuru hazırlamadı diye adam konu komşuya rezil olacak şekilde bağırsın biz hödük dedik diye kendini ezdirme dedik diye kötü kalpli cadı muamelesi görelim. Adsfafa haklısın ya ayaklarını da yıkasın suyunu da içsin çünkü adam ilgi istiyormuş. Peki regl olan kendini kötü hisseden konu sahibinin duyguları ihtiyaçları? Onlar önemli değil tabi onun pipisi yok, pardon.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?