Sahura kalkmadim diye bağırmalar

ben sizin yerinizde olsam bu sahur vs olaylarını bosverir çalışmaya başlarim
bu adama da bu adamın parasına da güvenmeyin.

şu yazdığına kendin inanıyor musun allah aşkına
abi gururu yapacaksanız önden yapın.
buraya yazıp sonra çark etmek hoş durmuyor

Kendi cocuklarina bakti yani babalik yapti diye takdir edilecek bir sey olarak gormeyin su adamlari rica ederim yaa, ben hic babasi arkadaslariyla disaridayken ortak cocuklarina bakti ve evi topladi diye takdir goren bir anne gormedim. Cunku kendi cocuguna bakmak neden takdir edilecek bir sey olsun.

Ayrica 2 eli 2 ayagi ve 1 beyni olan bir insanin kendi karnini doyuramamasi gibi bir durum mumkun degil. Esinizde biri eksik degilse annesi gibi davranmayi birakin. Evliliklerde roller karisinca boyle sacma sapan bir hal aliyor, siz essiniz, annesi degil, esinizin ac karnini doyurmak asli goreviniz degil, beceremiyorsa (!) acsin yemek siparisi versin ya da acsin bir video baka baka yapsin ya da yapmasin ac kalsin kendi secimi.

Amaaaan. Bosa anlattigimin farkindayim ama yetiskin koca koca insanlarin sozde ac karnini doyuramamasi soylendiginde sinirlerim zipliyor. Bir zahmet en temel ihtiyaclarimizi karsilayabilelim ya

Konu sahibinin eşine "hödük "diyenlerden biri olarak sormak istedim;ayaklarını da yıkasın mı? Huzursuzluk çıkmasın amenna ama çıkan huzursuzluğu örtbas etmek karşı tarafı bile isteye tepenize çıkarmaktır.Dert ayrı tartışmak ayrı saygısızlık apayrı bişey... Rahatsız eşine saygı duymayan bi zahmet saygı da beklemesin!!!

Trip atmak yerine acik iletisimi kullanin. Esler arasinda sayginin zedelenmemesi cok önemli. Bu iki taraf icinde gecerli. Yani konusmamak yalnis yöntem.

Ben bunun gibi ex esi bilirim bende onun icin trnin bi öbür ucuna yerlesmistim cok sükür kurtuldum. Bu gurbettekilerin türk erkeklerin karakterleri hepsi öyle mi ya kime baksam aynisi yasiyor. Bencilin önde gideniler Allah yardimcin olsun diyorum baska birsey demiyorum

Aferin size, oscar size ve kocanıza gelsin. Hakikaten çok iyi bir adam, koca ve baba...

Yemek yapmışsınız beyfendi ısıtıp yemiş böyle mi yedirdiniz laflarını
Herhalde yediği lafları sindirsin diye çayı da yaptınız
Eşiniz bile inanmıyordur buna haberiniz olsun.

Neden yemek yaptiniz ki? Cay falan da demlemissiniz off bu is stresi diil, size saygi duymuyor. Anasina boyle davranabilir miydi is stresinden? Gucu size yetiyor
Eklemeden gecemeyecegim, yemek masasinda o kocanin kafasindan kivilcim cikarmadiysaniz o adam akillanmaz siz onun icin fazla ponciksiniz ve fazla cepte goruyor

İyi de yine yemeginizi yapip, cayini hazir etmissiniz adamin, zaten yapacaginizi yapmissiniz. Hazir yemegi isitip eline kaşığını vermediniz diye elinizi bir seye surmediğinizi mi saniyorsunuz?

O yemek bir hazir olmasaydi eşinizi o zaman görün yanaşmaya mi calisiyordu yoksa yine ortaligi ayaga mi kaldiriyordu.

Son düzenleme:
Benim de ne hassasiyetlerim var ama ayı gibi bönürmüyorum. Duygu durumunu kontrol edememek marifet olacak az daha.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…