sahura ne yapıcaksınız kızlaarr bugün :))

OBirKardelen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2014
1.434
761
83
akşamdan kalan yemeği ısıtıp tekrar yemek istemiyorum gözleme yapcam bugün sahura birde karpuz tabiki işte zeytin peynir falan
sizler neler yapıcaksınız?

Gece gece gozleme mi yapacaksiniz masallah ne guzel. Ben en fazla kizartma menemen falan. Bi de iftardan kalanlar tabi :)

sahur eşimin, iftar benim :)
çay ve tost yapıyor eşim, beni kaldırıyor.
Zaten doğru düzgün birşeyde yenmiyor, iftarda da sahurda da, yakın olduğu için zamanlar.

Sahura pek ozenmiyorum ben. Iftarda cesitlilik daha guzel oluyor. Esim uzun yillar oruc tutmamis. Bu yil ilk kez oruc tutuyor. Bende o yuzden iftari olabildigince cok cesitli yapmaya calisiyorum onun icin. Sevdigi seyleri yapacagim butun ramazan. Tatli cok sever yarin guzel bi tatli yapacagim ona.

Ben sahurda çok ugraşmıyorum yemekle genelde kahvaltılık yiyorum olmadı akşamdan kalanı ısıtıyorum

dolapta önceden sarıp hazıradığım böreklerden yapıcam :) çok kolaylık oluyor hemde taptaze çıtır çıtır:)

İlk gün menemen yaptım kahvltılık cay.2.gün pogca yaptım yine kahvaltı cay karpuz.dün akşam patates ve sucuklu yumurta yapıp üstüne kaşar koydum yine kahvaltı cay.bu hafta sahur yok eşim gececi.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bu sahurda kahvaltı yapıcaz yumurta peynir falan bide bugün iftardan kalan biber dolması var onuda koyucam..ve olmazsa olmazımız çayyyy ardından bol bol su...

eşim sigara böreğiyle tutuyor orucu 2 senedir sarıp koydum bende buzluğa...ama bugün pişi yapıcam değişik olsun diye hamuru yoğurdum bekliyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…