- 2 Mayıs 2017
- 1.589
- 398
- 53
- 43
- Konu Sahibi Sabir_tasi
-
Bulduğunuz evler güvenliğiniz açısından problem yaratmayacak yerlerse babanızın psikolojik şiddetini daha fazla çekmeyin, eşinizle probleminizi bilmiyorum ama olay bu aşamaya gelmişken ona dönmeniz de çok doğru olmaz diye düşünüyorum en makulü evladınızla birlikte herkesten ayrı yaşamanızKızlar sakın biz söylemiştik demeyin.Ben babamın evine boşanmak için gittim.evde kimse yoktu rahattım.ailem istanbuldaydı.ve şimdi istanbuldan döndüler.annem ablamda bir sıkıntı yok da babam psikolojik şiddeti her an uygulayınca eşyalı ev baktım.yok arkadaş, afedersiniz in gibi yerler var.çocukla kalabileceğim yerler değildi.babam 'seni sildim, bana çok yaptın, bütün herkesle irtibatımı kopardın diyor'(bahsettiği olay abisinin cenazesinde, babamın yeğenini cinsel taciz ile suçlamam ki olay gerçek...rezalet çıkardım...küçükken kuzenim tarafından cinsel tacize uğradım ve bu olayı köyün ortasında bağırdım, çağırdım.üstelik cenazede oldu.bu bahsedilen yeğen bu suçtan hüküm de giydi.olaylar gerçek.Bu olayı herkesin içinde ifşa ettim ve babamın akrabaları ile arası bozuldu.muhtemelen iftira attığımı düşünüyorlar ki yok böyle bişi.)
Babam yarın birgün sürüneceğimi aç kalacağımı, benim artık o evden çıktığımı ve o evde yerimin olmadığını söyledi.onun evime gelmediğini ve benim de o eve gelmemem gerektiğini söyledi.
O eve girmek zorundayım çünkü çocuğum orada ve çocuğu alıp veriyorum.çocuk dört yaşında ve kreşe tekrar mı versem acaba.daha önce hazır değildi.bir de dört yıldır ailem bana çocukla ilgili destek oluyor.sinirlenip de herşeyi berbat etmek istemiyorum.
ne yapıyım ben?
evdeyim şu an kendi evimde10 kere iki konunuza da baktim hangisi yalan acaba die burda eve dönmek zorundayım yazmissiniz orda ev sahibi eşimi aramış demissiniz dalga mi geciyorsunuz
evdeyim şu an kendi evimde
dönemk zorunda kaldımBazi insanlari gercekten anlamiyirim madem eve döndünüz burada tekrar paylaşarak daha çokmu morelinizin bozulmasini seviyorsunuz acaba
Burdaki arkadaşların çoğu moralinizi bozacak şeyler yazacaklardı ki haklı veya değil sorun şuanda sonuç itibariyle dönmüşsünüz bari yapmayın böyle şeyler
İkisinide bugun actıSU INSANLARI ESKI KONULARIYLA YARGILAMAYIN SIZENE YA! SIMDIKI KONU NEYSE ONA YORUM YAPIN
Hayir daha oncedende konulari var onlarda sorulmus bugunkiler tamamda oncekilerden sizene kardesim ya..İkisinide bugun actı
Hic tarzım değil bilemedim onuHayir daha oncedende konulari var onlarda sorulmus bugunkiler tamamda oncekilerden sizene kardesim ya..
Size ne ne demek ya, bu foruma açılmış, bu forumdaki insanlara danışılmış ve aktarılmış olaylar hepsi. Ne demek size ne? Buraya açılan konulardan bize ne o zaman bu mantıkla? Ayrıca büyük harfle yorum yazmak yasak.Hayir daha oncedende konulari var onlarda sorulmus bugunkiler tamamda oncekilerden sizene kardesim ya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?