- 12 Ekim 2017
- 5.270
- 17.390
- 248
- Konu Sahibi Sabir_tasi
-
"Ben öğretmenim, bana bir şey öğretmeye cüret etme sakın" tavrında olmadıkça saygınlığınıza zeval gelmez benceHakkaten arkadas. Mesleki olarak bir sayginligimiz bir gururumuz bile kalmadi. Şamar oglanina donduk millet hala gereksiz ego pesinde. Valla ben de ogretmenim de artik sagda solda cok dillendirmiyorum mecbur kalmadikca
"Ben öğretmenim, bana bir şey öğretmeye cüret etme sakın" tavrında olmadıkça saygınlığınıza zeval gelmez benceÖğretmenlere saygım tabi ki yüksek ama bu nedir yani...
KesinlikleÖğrenen, öğreten, öğretmen olmak gerekli. Muhatap almamak en iyisi. Ego cok berbat birsey..
"siz kadın milleti" derken?Okey tamamda sen neden benim konuma zipladin ya siz kadin milleti neden surekli birbirlerine vurma cabasindasinjz? Yazik aciyorum sana
Hakikatten yaaa..."siz kadın milleti" derken?
Valla ben tanıyorum artık. O yüzden geçmişi bilerek yorum yapıyorum. 2-3 tane böyle yaşamını konulardan öğrendiğim var koca forumda.Hayir daha oncedende konulari var onlarda sorulmus bugunkiler tamamda oncekilerden sizene kardesim ya..
Kural ogretmen senin haddin degil. Evet siz neden milletin profiline girip taa eski mesajlari konulari okuyosunuz biten bi konuyu gundeme cikartmaya calisiyosunuz sizene evet? Biraz dolu olun isiniz gucunuz olsun
Uff niyeti olsa alır darp raporunu alır uzaklaştım kararını gönderir kocayı evden. Niyeti yok. Öylesine deniyor işte bir şeyler. Takıntılı bir arkadaş olduğunu düşünüyorum. Bir şeylere takıyor hep. Kocasının şiddet uyguladığı konusunu da kaçırmışım. Ona da pek inanamiyorum açıkçası. Yanlış anlamış ve abartmış olabilir diye dusuyorum. Çünkü çoğu şeyi bu şekilde yapıyor.İşin var.Eşyalı ev yoksa insan taşın üstünde yatar gene dönmez o eve.Yapma bacım bunu kendine.Kendini de kandırma,dönmek istedin döndün.Zorunda kalmadın..
İsterseniz bir konu sahibinin eski konularına bakın.Kural ogretmen senin haddin degil. Evet siz neden milletin profiline girip taa eski mesajlari konulari okuyosunuz biten bi konuyu gundeme cikartmaya calisiyosunuz sizene evet? Biraz dolu olun isiniz gucunuz olsun
Ahhaaa,çekirge bir sıçraaar"siz kadın milleti" derken?
Merhaba Tirsi Abi :)Okey tamamda sen neden benim konuma zipladin ya siz kadin milleti neden surekli birbirlerine vurma cabasindasinjz? Yazik aciyorum sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?