ŞAKA GİBİ.BEN TEKRAR EVE GERİ DÖNDÜM.

Hakkaten arkadas. Mesleki olarak bir sayginligimiz bir gururumuz bile kalmadi. Şamar oglanina donduk millet hala gereksiz ego pesinde. Valla ben de ogretmenim de artik sagda solda cok dillendirmiyorum mecbur kalmadikca
"Ben öğretmenim, bana bir şey öğretmeye cüret etme sakın" tavrında olmadıkça saygınlığınıza zeval gelmez bence Öğretmenlere saygım tabi ki yüksek ama bu nedir yani...

Yahu kadina niye yukleniyorsunuz donmeyip ne yapacakti resmen kovulmuş simdilik donmekten baska caresi mi var

"Ben öğretmenim, bana bir şey öğretmeye cüret etme sakın" tavrında olmadıkça saygınlığınıza zeval gelmez bence Öğretmenlere saygım tabi ki yüksek ama bu nedir yani...

Öğrenen, öğreten, öğretmen olmak gerekli. Muhatap almamak en iyisi. Ego cok berbat birsey..

İşin var.Eşyalı ev yoksa insan taşın üstünde yatar gene dönmez o eve.Yapma bacım bunu kendine.Kendini de kandırma,dönmek istedin döndün.Zorunda kalmadın..

Gerçekten dert dert üstüne açıyorsun bir bakıyorum evi terk etmiş. Bir bakıyorum kocanzı ile oturduğunuz evin kirasını geciktirmissiniz. Gerçekten çok renkli bir kişiliksiniz. Çevreniz için zor bir insansınız. Terapi terapi terapi. O kocayı da bırakmayın. Terapi terapi terapi. Çalışıyorsun maddi imkanın var. Yazık değil mi çocuğuna eşine iş arkadaşlarına ailene herşeyden önemlisi kendine. Dert diye kafaya taktığın şeyler dert falan değil. Kendine de çok eziyet ediyorsun.

Kural ogretmen senin haddin degil. Evet siz neden milletin profiline girip taa eski mesajlari konulari okuyosunuz biten bi konuyu gundeme cikartmaya calisiyosunuz sizene evet? Biraz dolu olun isiniz gucunuz olsun

Milletin geçmiş konularına bakmıyoruz ismini tanıyoruz hikayesini biliyoruz. Hımmm seni de bir yerlerden hatırladım sanki. Sana da sanırım geçmiş konularındada benzer şeyler vardı sen hep bununla ilgili konu açıyorsun diye yorum gelmişti diye hatırlıyorum. YanYanlış hatırlıyor olabilirim çünkü açıp bakmadım eski konuma şimdi

İşin var.Eşyalı ev yoksa insan taşın üstünde yatar gene dönmez o eve.Yapma bacım bunu kendine.Kendini de kandırma,dönmek istedin döndün.Zorunda kalmadın..
Uff niyeti olsa alır darp raporunu alır uzaklaştım kararını gönderir kocayı evden. Niyeti yok. Öylesine deniyor işte bir şeyler. Takıntılı bir arkadaş olduğunu düşünüyorum. Bir şeylere takıyor hep. Kocasının şiddet uyguladığı konusunu da kaçırmışım. Ona da pek inanamiyorum açıkçası. Yanlış anlamış ve abartmış olabilir diye dusuyorum. Çünkü çoğu şeyi bu şekilde yapıyor.

Eger calismiosan ve yeni bir hayat kuramayacaksan mecburen esinin yanina donmussundur...Allah kolaylik versin
Ama babana inanamadim, tacize ugramissin susacak degilsin ya

Şimdiden ağır konuşacağım istersen yorumumu okuma.
Ablacım,benden yaşça büyüksün ama hiç olgun davranmıyorsun.
Yaşım geç kaldı bebek istiyorum diyerek saçma sapan bir evlilik yapıyorsun,adam sana psikolojik şiddet uyguluyor,yetmiyor senin paranı harcayıp kenfi kazandığın paraya el koyuyor. Canı sıkıldığında git sarı,keyfi yerine gelince gel srı oluyorsun. Açık net kullanılıyorsun. Kul-la-nı-lı-yor-sun. Ama şöyle birşey var,kadın sığınma evleri denen bir yer var,belki duymuşsundur. 6 parasız 3 çocuklu kadınların sığındığı yer. Sende yapabilirdiniz,yerleşebilirdin öyle bir yere. Yapmak isteyen her türlü yapar. Durumun o kadınlardan çok çok daha iyi,iyi bir maaşın var çok iyi bir birikimin var gitmek isteyen her türlü giderdi. Siz kendinizi kullandırıyorsunuz ama bunun hala farkına varmamışsınız,sanırım adam ağzınızı burnunuzu kırdığında ya da çocuğunuzla sizi 5 parasız kapıya attığında anlayacaksınız. Çok geçmiş olsun.

Kural ogretmen senin haddin degil. Evet siz neden milletin profiline girip taa eski mesajlari konulari okuyosunuz biten bi konuyu gundeme cikartmaya calisiyosunuz sizene evet? Biraz dolu olun isiniz gucunuz olsun
İsterseniz bir konu sahibinin eski konularına bakın.
İyi bir birikimi,iyi bir işi var.
Gayette kendi ayakları üzerinde durabilecek birisi.
Kaç defa evi terkettiğini yazdı,kocası sırf birikmiş parasını vermediği için kadını boşamaya kalktı,bunun dahası mı var yahu? Sürekli baktığımız okuduğumuz konuları bu hanımefendinin.
Geçin Allah aşkına herşeyi,boşanmak iateyen her türlü boşanır. 5 parasız 4-5 çocuklu kadınlar nereden kaçıp nereye gelip ev temizleyerek merdiven silerek yaşama tutunuyorlar. Durumu süper iyi olan insanın yapamayacağı şeyler değil bunlar.

Diger konunuzda esinizle oturdugunuz evde ev sahininin geciken kirayi istedigini yazmissiniz.

Siz kimle nerde yasiyorsunuz?

Ayni zamanli 2 farkli konu?

Anlamadim ben sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…