ŞAKA GİBİ.BEN TEKRAR EVE GERİ DÖNDÜM.

bu konu çok su götürür

eski konularını bilen insanlar haklı olarak biz sana o kadar dedik fikir verdik hep aynısın diyecekler başka üyeler gelip insanları yargılamayın,konu bu mu,eski konulara bakmayın diyecekler ortalık çorba olacak

işiniz varmış,paranız varmış,çocuğunuz kreş yaşında kimsenin kanatları altına girmeye mecbur değilsiniz

niye döndünüz?

Esinle sorunlar nedeniyle ayrılmak istedin... baba evine döndün ancak istismarciyi cenazede yaygara yapınca baban seni istemedi ..... gerisi yalan değilse beni ilgilendirmiyor

Simdi arkadaşım insan kesin kararli olur çıkar gider ancak elde olmayan sebeplerle tukurdugunu yalamak zorunda kalır senin ki bu hesap.

Yapman gereken ekonomik gücün varsa aileden de uzak bir yerde yasa, ekonomik gücün yoksa en canını acitmayacak taraf neresi (sanırım koca evi ki dönmussun)orada kal BİRİKİM YAP.Sonra hayatında ne kadar pislik varsa çıkar.

Kural ogretmen senin haddin degil. Evet siz neden milletin profiline girip taa eski mesajlari konulari okuyosunuz biten bi konuyu gundeme cikartmaya calisiyosunuz sizene evet? Biraz dolu olun isiniz gucunuz olsun

Kural ogretmen senin haddin degil. Evet siz neden milletin profiline girip taa eski mesajlari konulari okuyosunuz biten bi konuyu gundeme cikartmaya calisiyosunuz sizene evet? Biraz dolu olun isiniz gucunuz olsun
Kendin öğrenemediğin için öğretmeyi görev olarak üstleniyorum :)
Konu, bu kişinin eve dönmesiyle alakalı ve haliyle evliliğiyle ilgili konulara dönüp bakılıyor. Gereksiz yapmayın.

yalnız olay böyle olmuyor bu çıkışınız da haksız kusura bakmayın böyle çocuk gibi insanları azarlayamazsınız

bu gibi üyelere buradaki kadınlar defalarca yardım ediyor,yanında oluyor,destek oluyor,akıl veriyor ama bazen bu destekler üyenin umrunda olmuyor bir kulağından girip diğerinden çıkıyor sanki kangren olmuşçasına aynı konular aynı dertler devam ediyor o yüzden de eski konulara vurgular yapılıyor

En kötü karar bile kararsizliktan iyidir derler. Net bir karar verip ölçüp tartmalisiniz. Çalışıyorsunuz anladığım kadarıyla. Çocuk büyümüş devlet de alıyor sanırım okul öncesi eğitime başlamalı. Eşyalı evler ucuz olmuyor ne yazık ki. Birikmiş paraniz var mı? Küçük bir eve çıkıp spotculardan yavaş yavaş oluşturabilirsiniz de. İlk etapta küçüğe bir yatak eve iki kanepe birkaç tabak çanak vs. En temel ihtiyaçları alıp evi kurarsiniz. Kimse yeni hayata pembe bulutlar üstünde açılmıyor ne yazık ki.

Taaa eski konulara girip bakmaya gerek Yok. Ben hatırlıyorum bu üyenin çoğu konusunu. İş yeriyle alakalı da bir sürü konusu var. Hatta çocuğunun okulu ile de vardı sanki.

Olayların akışı, gelmişi geçmişi var sonuçta. Birbiri ile bağlantılı hepsi. Neden evi terkettiği, eşi ile problemleri, neden çocuğu kreşe verdiği, neden aldığı, baştan sona bunların hepsini bir daha yazmayacağına göre bakılır nedir yani? Neden bakılmasından bu kadar rahatsızsınız?
Konu bütünlüğünü dağıtan bir durum yok ki ortada?

Okey tamamda sen neden benim konuma zipladin ya siz kadin milleti neden surekli birbirlerine vurma cabasindasinjz? Yazik aciyorum sana

Valla ben yardimdan cok kucumseme ve vurma goruyorum yanlismiyim? Ben biriylee gorusuyorum konu aciyorum kadin geliyo bana sen sozluydun diyor? Ee neden aciyosun bu konuyu? Sozluysem ayrildim demekki dimi? Gereksiz konusmayi cok seviyosunhz

Kendin öğrenemediğin için öğretmeyi görev olarak üstleniyorum :)
Konu, bu kişinin eve dönmesiyle alakalı ve haliyle evliliğiyle ilgili konulara dönüp bakılıyor. Gereksiz yapmayın.
Ben ogretmenim hanimefendi bence haddinizi asmayin. Bana biseyler ogreticeginize kendiniz ogrenin hadi gule gule

Valla ben yardimdan cok kucumseme ve vurma goruyorum yanlismiyim? Ben biriylee gorusuyorum konu aciyorum kadin geliyo bana sen sozluydun diyor? Ee neden aciyosun bu konuyu? Sozluysem ayrildim demekki dimi? Gereksiz konusmayi cok seviyosunhz

sizin gerginliğinizi ben çekemem kusura bakmayın hiç tarzım değil

iyi günler sevgiler saygılar

Önceki konuları da sonraki konuları da hepsini karıştırır öyle yorum yapar herkes doğal olan zaten bu bence
Bu yargılamaktan ziyade olayın önünü arkasını bilmektir.
2 gün önce birisi konu açsa eşim beni öldüresiye dövdü dese, konu 2 gün sonra arka sayfada kaldığında yeni konu açıp eşim benimle ilgilenmiyor beni sevmiyor galiba dese eskiyi bilmeyen herkes yok seviyordur yorgundur üstüne gitme diye yorum yapsa iyi olur mu?
Peki bu doğru bir yönlendirme mi olur? Kadına iyilik mi olur kötülük mü?

İlk o konunuzu okuduğumda çok üzülüp size yardımcı olmak istemiştim özelden yazdım dönmediniz. Olabilir zor bir süreçten geçiyordunuz. Kimseyle uğraşamam diye düşünebilirsiniz. Kabul. Daha sonra tekrar bir konu açtınız ben yine yuvanıza yavrunuza üzülüp tekrar yazdım ona da dönmediniz. Hal böyle olunca üzerine bir de konularınızın ve düşüncelerinizin tutarsızlığı eklenince artık samimiyetinize pek inanamıyorum. Kusura bakmayın. Konunuz için şaka gibi demişsiniz. Bence gibisi fazla direkt şaka..

Sizi yargılamıyorum yanlış anlamayın sadece döndünüz mecburdunuz yada yaşam şartları vs derken sonuç itibariyle eşinizle berabersiniz ne diye döndüğünüz için konu açıyorsun kimse burda sizi motive etmez aksine yazılanlardan ötürü baya dolup yine huzursuz olcaksınız ve belki yuvanıza da yansıyacak o yüzden diyorum he ev sahibi konunuz için demedim onu açarsınız o baska mevzu ama yapmayın böyle şeyler moralinizi bozmaktan başka birşey çıkmaz burda size
dönemk zorunda kaldım

Siz öğretmensiniz sizce haddimi aşmayayım? Ne bu ego anlamadım? Gören de Harvard profesörü sanacak. Alçaktan uçun bence. İyi günler

Hakkaten arkadas. Mesleki olarak bir sayginligimiz bir gururumuz bile kalmadi. Şamar oglanina donduk millet hala gereksiz ego pesinde. Valla ben de ogretmenim de artik sagda solda cok dillendirmiyorum mecbur kalmadikca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…