- 14 Ağustos 2016
- 4.557
- 21.554
- 238
- Konu Sahibi Sabir_tasi
-
Kural ogretmen senin haddin degil. Evet siz neden milletin profiline girip taa eski mesajlari konulari okuyosunuz biten bi konuyu gundeme cikartmaya calisiyosunuz sizene evet? Biraz dolu olun isiniz gucunuz olsunSize ne ne demek ya, bu foruma açılmış, bu forumdaki insanlara danışılmış ve aktarılmış olaylar hepsi. Ne demek size ne? Buraya açılan konulardan bize ne o zaman bu mantıkla? Ayrıca büyük harfle yorum yazmak yasak.
Kendin öğrenemediğin için öğretmeyi görev olarak üstleniyorum :)Kural ogretmen senin haddin degil. Evet siz neden milletin profiline girip taa eski mesajlari konulari okuyosunuz biten bi konuyu gundeme cikartmaya calisiyosunuz sizene evet? Biraz dolu olun isiniz gucunuz olsun
Kural ogretmen senin haddin degil. Evet siz neden milletin profiline girip taa eski mesajlari konulari okuyosunuz biten bi konuyu gundeme cikartmaya calisiyosunuz sizene evet? Biraz dolu olun isiniz gucunuz olsun
Kural ogretmen senin haddin degil. Evet siz neden milletin profiline girip taa eski mesajlari konulari okuyosunuz biten bi konuyu gundeme cikartmaya calisiyosunuz sizene evet? Biraz dolu olun isiniz gucunuz olsun
Okey tamamda sen neden benim konuma zipladin ya siz kadin milleti neden surekli birbirlerine vurma cabasindasinjz? Yazik aciyorum sanaTaaa eski konulara girip bakmaya gerek Yok. Ben hatırlıyorum bu üyenin çoğu konusunu. İş yeriyle alakalı da bir sürü konusu var. Hatta çocuğunun okulu ile de vardı sanki.
Olayların akışı, gelmişi geçmişi var sonuçta. Birbiri ile bağlantılı hepsi. Neden evi terkettiği, eşi ile problemleri, neden çocuğu kreşe verdiği, neden aldığı, baştan sona bunların hepsini bir daha yazmayacağına göre bakılır nedir yani? Neden bakılmasından bu kadar rahatsızsınız?
Konu bütünlüğünü dağıtan bir durum yok ki ortada?
Valla ben yardimdan cok kucumseme ve vurma goruyorum yanlismiyim? Ben biriylee gorusuyorum konu aciyorum kadin geliyo bana sen sozluydun diyor? Ee neden aciyosun bu konuyu? Sozluysem ayrildim demekki dimi? Gereksiz konusmayi cok seviyosunhzyalnız olay böyle olmuyor bu çıkışınız da haksız kusura bakmayın böyle çocuk gibi insanları azarlayamazsınız
bu gibi üyelere buradaki kadınlar defalarca yardım ediyor,yanında oluyor,destek oluyor,akıl veriyor ama bazen bu destekler üyenin umrunda olmuyor bir kulağından girip diğerinden çıkıyor sanki kangren olmuşçasına aynı konular aynı dertler devam ediyor o yüzden de eski konulara vurgular yapılıyor
Ben ogretmenim hanimefendi bence haddinizi asmayin. Bana biseyler ogreticeginize kendiniz ogrenin hadi gule guleKendin öğrenemediğin için öğretmeyi görev olarak üstleniyorum :)
Konu, bu kişinin eve dönmesiyle alakalı ve haliyle evliliğiyle ilgili konulara dönüp bakılıyor. Gereksiz yapmayın.
Valla ben yardimdan cok kucumseme ve vurma goruyorum yanlismiyim? Ben biriylee gorusuyorum konu aciyorum kadin geliyo bana sen sozluydun diyor? Ee neden aciyosun bu konuyu? Sozluysem ayrildim demekki dimi? Gereksiz konusmayi cok seviyosunhz
Okey tamamda sen neden benim konuma zipladin ya siz kadin milleti neden surekli birbirlerine vurma cabasindasinjz? Yazik aciyorum sana
Siz öğretmensiniz sizce haddimi aşmayayım?Ben ogretmenim hanimefendi bence haddinizi asmayin. Bana biseyler ogreticeginize kendiniz ogrenin hadi gule gule
İlk o konunuzu okuduğumda çok üzülüp size yardımcı olmak istemiştim özelden yazdım dönmediniz. Olabilir zor bir süreçten geçiyordunuz. Kimseyle uğraşamam diye düşünebilirsiniz. Kabul. Daha sonra tekrar bir konu açtınız ben yine yuvanıza yavrunuza üzülüp tekrar yazdım ona da dönmediniz. Hal böyle olunca üzerine bir de konularınızın ve düşüncelerinizin tutarsızlığı eklenince artık samimiyetinize pek inanamıyorum. Kusura bakmayın. Konunuz için şaka gibi demişsiniz. Bence gibisi fazla direkt şaka..Kızlar sakın biz söylemiştik demeyin.Ben babamın evine boşanmak için gittim.evde kimse yoktu rahattım.ailem istanbuldaydı.ve şimdi istanbuldan döndüler.annem ablamda bir sıkıntı yok da babam psikolojik şiddeti her an uygulayınca eşyalı ev baktım.yok arkadaş, afedersiniz in gibi yerler var.çocukla kalabileceğim yerler değildi.babam 'seni sildim, bana çok yaptın, bütün herkesle irtibatımı kopardın diyor'(bahsettiği olay abisinin cenazesinde, babamın yeğenini cinsel taciz ile suçlamam ki olay gerçek...rezalet çıkardım...küçükken kuzenim tarafından cinsel tacize uğradım ve bu olayı köyün ortasında bağırdım, çağırdım.üstelik cenazede oldu.bu bahsedilen yeğen bu suçtan hüküm de giydi.olaylar gerçek.Bu olayı herkesin içinde ifşa ettim ve babamın akrabaları ile arası bozuldu.muhtemelen iftira attığımı düşünüyorlar ki yok böyle bişi.)
Babam yarın birgün sürüneceğimi aç kalacağımı, benim artık o evden çıktığımı ve o evde yerimin olmadığını söyledi.onun evime gelmediğini ve benim de o eve gelmemem gerektiğini söyledi.
O eve girmek zorundayım çünkü çocuğum orada ve çocuğu alıp veriyorum.çocuk dört yaşında ve kreşe tekrar mı versem acaba.daha önce hazır değildi.bir de dört yıldır ailem bana çocukla ilgili destek oluyor.sinirlenip de herşeyi berbat etmek istemiyorum.
ne yapıyım ben?
dönemk zorunda kaldım
Siz öğretmensiniz sizce haddimi aşmayayım?Ne bu ego anlamadım? Gören de Harvard profesörü sanacak. Alçaktan uçun bence. İyi günler
Bugün canınız mı sıkkın?Okey tamamda sen neden benim konuma zipladin ya siz kadin milleti neden surekli birbirlerine vurma cabasindasinjz? Yazik aciyorum sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?