• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şaka gibi bi olay ya çıldırmamak elde değil..

Bi keresinde bizde de olmuştu kadın öğlen 12 de gelip gece 1 de gtti.. Hatta annem evlenmeden önce idi bu olay annem kadını bırskıp mutfağa gitti hiç utanmadan babamla sohbete devam etti kadın
Benimkide 11 de geldi 6 da gitti. Saat 2 den sonra bisey ikram etmedim artik. Cok yeni hamileligim var bana diyoki bide sen once cok daha guleryuzluydun bebek seni sarsmis. Ya ne sarscak cocugum beni. Beni sen sarstin. Saat 4 oldu ya biz aciktikta dedi. Ama bu arada 1 arkdsm kuzenlerim geldi. Kadin kalkamadi ya valla yuzsuz. 4 kere geldi bna 1 kere sende gel demedi. Hincimi alaniyorum ya.

Sizin kadinda evde yalniz duramicaksa niye evlenmis acaba. Kp de dusunmuyo demekki. Insan bi ince fikirli olur.

Çok ısrarcı insanı irite eden şey bu. Daha öncede sürekli eşine mesaj atıyor, gelcem diye tutturuyordu. Ben huylandığım insandan iyi niyetli dahi olsa fazla ısrar sebebiyle uzak dururum. Aile bağlarına o kadar değer veren insan çocuklarını başka ülkede bırakıp burda duramazdı. Hani kaynaşmaya çalışıyor falan desek inandırıcı gelmiyor. Sadece siz mi varsınız ayrıca eşinin diğer kardeşleri ilede kaynaşmaya çalışsın madem.

kadının yaşı, yalnız geliyor olması, kayınbabanın yeni eşi oluyor olması gibi şeyler asla sorun değil.

kadının davranışları çok büyük sorun.
eşinizle mi konuşursunuz yoksa kendiniz mi halledersiniz bilmiyorum.
huzursuzluk yaşamanıza hiç gerek yok.
inşallah gelmesine bir şekilde engel olursunuz.
30 yaşında kadın evde tek kalamıyor muymuş!?

canım aılevi meselelerde bu kadının senle bır akrabalığı olmasa bile sen haksız çıkabilirsen gelirse gelsin rahatsız olduğunu hissettir eşinle konuşmasına vs izin verme geldiğine pişman olsun

canım aılevi meselelerde bu kadının senle bır akrabalığı olmasa bile sen haksız çıkabilirsen gelirse gelsin rahatsız olduğunu hissettir eşinle konuşmasına vs izin verme geldiğine pişman olsun

Ya eşime bahane bulayım diyorum olmaz diyor kavga ediyor ayıp diyor evime gelen misafire bahane olmaz diyo çıldrcam hem kendi Dr istemiyor hm de kızıyor

Ya eşime bahane bulayım diyorum olmaz diyor kavga ediyor ayıp diyor evime gelen misafire bahane olmaz diyo çıldrcam hem kendi Dr istemiyor hm de kızıyor

esın illaki çalışacaktır.. sende gün içinde kendine plan yap falan ilgilenme can sıkıntısından ölsün.. eşin gelincede hemen yatmaya gidin yada onun gelemeyeceği biryere plan yapın vs vs .. yanına gelen hemde tanımadığın birini rahatsız hissettirmek bu kadar zor olmamalı

Back
X