• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şaka gibi bi olay ya çıldırmamak elde değil..

50 yaşında.. Eşim diyor gelene gelme denmez... Bahane bulursan kavga çıkar diyor npcm

Doğru diyor da kayinpederin size 1 haftalık sorumluluk yüklemesi yanlış kadının bunu,kabul etmiş olması daha yanlış çok merakliysan ver parasını otelde kalsın yani bir hafta çok ayıp,hakikaten bi de şöyle diyorum teselli olsun,diye belki de uyumu,biridir sandiginiz kadar kotu geçmez ve Bidah gelmez

Doğru diyor da kayinpederin size 1 haftalık sorumluluk yüklemesi yanlış kadının bunu,kabul etmiş olması daha yanlış çok merakliysan ver parasını otelde kalsın yani bir hafta çok ayıp,hakikaten bi de şöyle diyorum teselli olsun,diye belki de uyumu,biridir sandiginiz kadar kotu geçmez ve Bidah gelmez

Ya elin kadını uyumlu olsa da olmasa da hava 40 derece ya eşimle evde bile duramıyoruz bi yatak odası bi oturma odası geçip duruyoruz klima oturma odasında var... Sonra çok sıcak sürekli duş alıyoruz sonra kısa şort giyiyorum eşim üstünü giymiyor.. Nebiliym sarılıp uzanıyoruz.. Daha 2.5 yıllık evliyiz ayrı kalamıyoruz öpmeden vs. Hadi onları geçtim sıcak çok kötü ya kapı pencere açık oluyor.. Bi kadın olursa çok sıkıntı ya kadın bi de hamile üç aylık filan.. Üff hiç istemiyorum ya

Diğer konuda yazmadım fesat falan derler diye; ama daha tutamayacağım kendimi. Türkiyede kalabilmek için yüksek ihtimal kb ile evlenmiş bu kadın, kocana göz koymadıysa ben de hiçbir şey bilmiyorum.

Vlla o kdr kötü düşünmek istemiyorum sizin fikrinizi de kötü demek istemem tabi de kadın kayınpederddn hamile ya o kdr da değldr eşime bunu desem bana bir sürü laf ederdi çok kötüsün diye.. Öle bişey olursa boğarım vlla

Bu işte bir yaşlık var benden söylemesi. İyi niyetli olsa seni arar geliyorum müsait misiniz der. Belli ki niyeti kötü ve senin evliliğinin üstünde kara bulutlar dolaşacak cıngar çıkar kadını evinden uzak tut. Ben böyle yüzsüzlük görmedim

Eşine yakinlasmasindan tedirginsin anlıyorum
Gözü kayar erkek nihayetinde
Ama bak eşine güven duyuyorsan hiç takma.

Ben eşinle muhatap olmasından hoslanmadim. Yani sana yazabilir sanırım bu canını sıkıyor.

Tlf numaralarinizi değiştirin ve biz tlf kullanmiyoruz deyin.Esin babasını ankesorlu tlfdan arasın sadece senin tlfun kalsın mecbur seni aramak zorunda kalacak sen de musait değilim dersin ;)

kesinlikle kabul etme gelince tavırlarından çok rahatsız olucaksın asıl o zaman git dersen büyük sıkıntı olur. Gelmeden kabul etmemek en iyisi.

Eşine yakinlasmasindan tedirginsin anlıyorum
Gözü kayar erkek nihayetinde
Ama bak eşine güven duyuyorsan hiç takma.

Ben eşinle muhatap olmasından hoslanmadim. Yani sana yazabilir sanırım bu canını sıkıyor.

Tlf numaralarinizi değiştirin ve biz tlf kullanmiyoruz deyin.Esin babasını ankesorlu tlfdan arasın sadece senin tlfun kalsın mecbur seni aramak zorunda kalacak sen de musait değilim dersin :KK66:

Yok ya ondan değil eşime güveniyorum

Kadının emrivakisi zaten anormal

Lakin kadn ile ilgili her konuda kadın 30 eşim 28 ben 23 yazmamıza gerek yok

Kadın eşinizi elinizden alacakmış gibi olan tavırlarınız hoş değil
Canım kadın konu sahibinin eşiyle gece yarısı mesajlaşıyor bir hafta kalmaya gelecek evin hanımının haberi yok. Yani kadında iyi niyetli davranış görmeyince böyle düşünmekte haklı bence.

Vlla o kdr kötü düşünmek istemiyorum sizin fikrinizi de kötü demek istemem tabi de kadın kayınpederddn hamile ya o kdr da değldr eşime bunu desem bana bir sürü laf ederdi çok kötüsün diye.. Öle bişey olursa boğarım vlla
30 yaşında kadın 50 yaşındaki adamın kaşına gözüne mi evlenmiş sizce? Edit: hamile olunca ne değişiyor?
Katil oluncaya kadar bekleyecek misiniz bir şeyler yapmak için? Ben istemediğimi söyler, diretirdim, 3-5 gün küsersiniz altı üstü; ama bu kadına sert bir konuşmayla hayatınızdan uzaklaştırmanız şart, 3-5 günlük küslük ömür boyu kafa rahatlığı demek olacak.

Son düzenleme:
Boyle bir insan turu turemis.baskasinda rahatlikla kalabilen,bencilce sadece kebdini dusunen ve dunyanin en kiymetlisinin kendi oldugunu sanan.
Arayin gayet soguk sekilde evde tadilat var su sicakta tadilata ugrastiginizi misafir kabul etmeyeceginizi soyleyin

Back
X