şaka gibi hamileyimmmm

deryaizm

anne oluyorum çokkk şükür
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2010
2.999
2.304
248
Allahıma şükürrrr. binlerce kezzzzz. ınanamıyorum hala. 5 seneden sonra çikolata kıstınden ve amelıyatından sonra.. doktor normal yolla olursa mucıze olur dedıkten sonra. bu ay ıkı kere yapıp ıkı sindede hemen ayaga kalkmama ragmennnnnnnn nasıl oldu ınanamıyorum. Allaha şukur isteyen herkeze nasıp etsın sağlıkla kucagımıza almayıda nasıp etsın inşallahhhh
olmaz demeyın kendınızı dınlemeyın. bu ay soğan suyu kuru yapmıstımmmmmm. onunda etkısı vardır sanırım. soğan suyu yaptım dıye çok denemedım hemen kalktım ıste.
ama bi zamanı var vaktı var işte... şükür rabbıme

ayy hadi ilk yorum da benden olsun.Rabbim hayırlı etsin,sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin..

kızlar deger 3bin küsür çıktı 5 haftalık benım hesabıma gore. kese gözüktü ama çok küçük dedi.birde doktor folık asıt vermedı 20 gun sonra gel sonra verıcem dedı neden acaabba

soğan kürü
soğan kürünün nasıl yaptın canım önümüzde ki ay bende denemeyi düşünüyorum. Allah bebişini sağlık sıhhatle kucağına almayı nasip etsin inşallah :)

Hayırlısı olsun canım inşşallah sağlıklı ve huzurlu bir gebelik geçirirsin :)

Öncelikle hayırlı olsun. Gerçekten çok güzel bir haber sizin için. Ben soğan kürünü soracaktım nasıl uyguladınız?

hayırlı olsun sağlılık bi şekilde kucagına alırsın inşallah :) benimde 5 haftalık ama folik aiste başladım kan testi yaptırdıgım gun verdi doktor

hayırlı olsun sağlılık bi şekilde kucagına alırsın inşallah :) benimde 5 haftalık ama folik aiste başladım kan testi yaptırdıgım gun verdi doktor
saol canım banavermedı gerekmı duymadı bılmıyorumkı 20 gun sonra kontrole gelınce yazıcam dedı sadece

Öncelikle hayırlı olsun. Gerçekten çok güzel bir haber sizin için. Ben soğan kürünü soracaktım nasıl uyguladınız?
canım öğlen ve akşam yemeklerden once bır orta boy soganı beşe altıya böldum kaynayan ketıldakı sudan ıkı bardak doktum ustune kaynayttım beş dakıka altı dakıka. ılıyınca ıctım . adet olmadan onbeş gun once başlaman lazım sonrada dıger hastalanmadan on gun once yapıcaksın. ama ben ıkıncı kuru yapamadım :)

çok saoğlun Allah hepıınze nasıp etsın sağlıkla dogsunlar ınsallahhhh

Canım Öncelikle Hayırlı Uğurlu Olsun. Sağlıcakla Alırsın İnş. Kucağına Ama 20 Gün Çok Uzun Bir Süre Değilmi Ben İlk Haftalar Her Hafta Çağırıyodu Düşük Tehlikesine Karşı Önlem Ve Bebeği Takip İçin 10. Haftaya Kadar Her Hafta Gittim ve Hemen Folik Asite Başlattı Bence Sen Bir Başka Doktora Daha Git. Sanki Çok Önemsememiş Gibi Geldi Ama Sen Bilirsin

hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah Allah hayırlı evlat nasip etsin sağlıklı ve uzun ömürlü olsun inşallah

Hayırlı olsun
Allah tamamına erdirsin , sağlıkla kucağınıza alın inşallah .

İmkanınız var eğer başka doktora daha gözükün , böylelikle içiniz rahatlar .

Kesipirin1987, post: 36921738, member: 453406"]Canım Öncelikle Hayırlı Uğurlu Olsun. Sağlıcakla Alırsın İnş. Kucağına Ama 20 Gün Çok Uzun Bir Süre Değilmi Ben İlk Haftalar Her Hafta Çağırıyodu Düşük Tehlikesine Karşı Önlem Ve Bebeği Takip İçin 10. Haftaya Kadar Her Hafta Gittim ve Hemen Folik Asite Başlattı Bence Sen Bir Başka Doktora Daha Git. Sanki Çok Önemsememiş Gibi Geldi Ama Sen Bilirsin [/QUOTE]
Kesinlikle

Haklisin canim haftaya pazartesi aliyim diyorum baska doktora. :) zm, post: 36923343, member: 238741"]Kesipirin1987, post: 36921738, member: 453406"]Canım Öncelikle Hayırlı Uğurlu Olsun. Sağlıcakla Alırsın İnş. Kucağına Ama 20 Gün Çok Uzun Bir Süre Değilmi Ben İlk Haftalar Her Hafta Çağırıyodu Düşük Tehlikesine Karşı Önlem Ve Bebeği Takip İçin 10. Haftaya Kadar Her Hafta Gittim ve Hemen Folik Asite Başlattı Bence Sen Bir Başka Doktora Daha Git. Sanki Çok Önemsememiş Gibi Geldi Ama Sen Bilirsin [/QUOTE]
Kesinlikle[/QUOTE]
Haklisin canim

Hayırlı olsun bende hiç bir sorun olmamasına rağmen 1 sene sonunda hamile kaldım çok şükür bende incir kürü uyguladım onun etkisi varmı bilmiyorum sağlıkla kucağımıza alırız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…