Allahıma şükürrrr. binlerce kezzzzz. ınanamıyorum hala. 5 seneden sonra çikolata kıstınden ve amelıyatından sonra.. doktor normal yolla olursa mucıze olur dedıkten sonra. bu ay ıkı kere yapıp ıkı sindede hemen ayaga kalkmama ragmennnnnnnn nasıl oldu ınanamıyorum. Allaha şukur isteyen herkeze nasıp etsın sağlıkla kucagımıza almayıda nasıp etsın inşallahhhh
olmaz demeyın kendınızı dınlemeyın. bu ay soğan suyu kuru yapmıstımmmmmm. onunda etkısı vardır sanırım. soğan suyu yaptım dıye çok denemedım hemen kalktım ıste.
ama bi zamanı var vaktı var işte... şükür rabbıme
soğan kürünün nasıl yaptın canım önümüzde ki ay bende denemeyi düşünüyorum. Allah bebişini sağlık sıhhatle kucağına almayı nasip etsin inşallah :)Allahıma şükürrrr. binlerce kezzzzz. ınanamıyorum hala. 5 seneden sonra çikolata kıstınden ve amelıyatından sonra.. doktor normal yolla olursa mucıze olur dedıkten sonra. bu ay ıkı kere yapıp ıkı sindede hemen ayaga kalkmama ragmennnnnnnn nasıl oldu ınanamıyorum. Allaha şukur isteyen herkeze nasıp etsın sağlıkla kucagımıza almayıda nasıp etsın inşallahhhh
olmaz demeyın kendınızı dınlemeyın. bu ay soğan suyu kuru yapmıstımmmmmm. onunda etkısı vardır sanırım. soğan suyu yaptım dıye çok denemedım hemen kalktım ıste.
Hayırlısı olsun canım inşşallah sağlıklı ve huzurlu bir gebelik geçirirsin :)Allahıma şükürrrr. binlerce kezzzzz. ınanamıyorum hala. 5 seneden sonra çikolata kıstınden ve amelıyatından sonra.. doktor normal yolla olursa mucıze olur dedıkten sonra. bu ay ıkı kere yapıp ıkı sindede hemen ayaga kalkmama ragmennnnnnnn nasıl oldu ınanamıyorum. Allaha şukur isteyen herkeze nasıp etsın sağlıkla kucagımıza almayıda nasıp etsın inşallahhhh
Allahıma şükürrrr. binlerce kezzzzz. ınanamıyorum hala. 5 seneden sonra çikolata kıstınden ve amelıyatından sonra.. doktor normal yolla olursa mucıze olur dedıkten sonra. bu ay ıkı kere yapıp ıkı sindede hemen ayaga kalkmama ragmennnnnnnn nasıl oldu ınanamıyorum. Allaha şukur isteyen herkeze nasıp etsın sağlıkla kucagımıza almayıda nasıp etsın inşallahhhh
saol canım banavermedı gerekmı duymadı bılmıyorumkı 20 gun sonra kontrole gelınce yazıcam dedı sadecehayırlı olsun sağlılık bi şekilde kucagına alırsın inşallah :) benimde 5 haftalık ama folik aiste başladım kan testi yaptırdıgım gun verdi doktor
canım öğlen ve akşam yemeklerden once bır orta boy soganı beşe altıya böldum kaynayan ketıldakı sudan ıkı bardak doktum ustune kaynayttım beş dakıka altı dakıka. ılıyınca ıctım . adet olmadan onbeş gun once başlaman lazım sonrada dıger hastalanmadan on gun once yapıcaksın. ama ben ıkıncı kuru yapamadım :)Öncelikle hayırlı olsun. Gerçekten çok güzel bir haber sizin için. Ben soğan kürünü soracaktım nasıl uyguladınız?
hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah Allah hayırlı evlat nasip etsin sağlıklı ve uzun ömürlü olsun inşallahAllahıma şükürrrr. binlerce kezzzzz. ınanamıyorum hala. 5 seneden sonra çikolata kıstınden ve amelıyatından sonra.. doktor normal yolla olursa mucıze olur dedıkten sonra. bu ay ıkı kere yapıp ıkı sindede hemen ayaga kalkmama ragmennnnnnnn nasıl oldu ınanamıyorum. Allaha şukur isteyen herkeze nasıp etsın sağlıkla kucagımıza almayıda nasıp etsın inşallahhhh
HAYIRLI OLSUN CANIM GÖZÜN AYDINkızlar deger 3bin küsür çıktı 5 haftalık benım hesabıma gore. kese gözüktü ama çok küçük dedi.birde doktor folık asıt vermedı 20 gun sonra gel sonra verıcem dedı neden acaabba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?