şaka gibi hamileyimmmm

canım ya:) gözün aydın hayırlı olsun sağlıla kucağına almayı nasip etsin bende beş senedir istiyorum,inşaALLAH banada İSTEYEN HERKESEDE HAYIRLISIYLA NASİP OLUR

Hayırlı ugurlu olsun saglilikla kucağına alırsın inşallah rabbim bizede nasip etsin en kisa zamanda :)

canım ya:) gözün aydın hayırlı olsun sağlıla kucağına almayı nasip etsin bende beş senedir istiyorum,inşaALLAH banada İSTEYEN HERKESEDE HAYIRLISIYLA NASİP OLUR
olur gulum olur bol bol dua et bırde hıç takma kafana zor bılıyorum ama en ıyısı ılgılenecek kafayı mesgul edecek bırsey bulmak.
Allahım ısteyen herkeze saglıkla versın inşallah

gerçekten ınanamıyo ınsan. sankı herkez hamıle kalırmısta bi ben kalamazmısım gıbı gelıyodu:). ınanamıyorum nasıl oldu içimde bı canlı.
Allaha şükür

senin Adina cok sevindim cnm :) Allah'im bana ve isteyen herkese nasib eder insallah ..sogan kurunu gelicek ay bende denicem insallah faydasi olur

senin adına çok sevindim pkolu biri olarak seni anlıyorum İNŞAALLAH rabbim bizede nasip eder ne güzel bir duygudur sağlıcakla kucağına almayıda nasip etsin Rabbim ...birsey sorucam canım diyette yaptın mı yani bu ay kiloda verdin mi ?

canım ben bebek işini kenarı bırakıp yılbaşına kadar zayıflıcaktım sozde sonrada tedavı olmaya gıdıcektım tüp bebek falan. 80 den 77 ye dusmustumkı hamıle oldugumu ogrendım. zayıflamak yalan oldu :) olsun hepsını bırden verırırım. sımdı gene herseyden ye sıksık ye seklınde beslenıyorumkı gereksız kılo almayayım.
hamur işleri tatlılar gec saatlerde yemeler bunlar olmucak umarım. zaten ne aşerıyom ne ıgrenıyom :)
aynıyım bı degısıklık yok. sadece yavas haraket edıyorum. ve masa başı oturuyorum arada gıdıp arka tarafta zıplıyodum oda yalan oldu :)))
yanı zayıfla anne ol degıl ....anne ol ve zayıfla... oldu :)

Tebrik ederim canım... Rabbim tamamına da erdirsin inşallah sağlıkla hayırla... İsteyen herkese de nasip etsin... Hiçbir kadını bu duygudan mahrum bırakmasın Rabbim.. Daha ilk günden karnındakine karşılıksız bir olağanüstü aşk başlıyor...

evet ya aşk sevgı korku endişe ve şükürrrr . okadar karışıgımkı.Allah tamamına erdırır ınsallah ve herkezede nasıp eder ınsallah

Masallah Allah tamamina erdirsin
Tum isteyenlere tez zamanda nasip etsin insallah

canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah hep bu denli mutlu bir hamilelik geçirirsin :)

maşallah size...sağlıkla kucağınıza da alırsınız dilerim
darısı da başımaaa

kızlar kalp atışı nezaman öğrenılıyor tam altı haftalık olucak pazartesi gunu duyabılırmıyım acaba??

deryaizm öncelikle hayırlı olsun inş sağlıcakla al kucağına bebişini.. bu arada bu ay benim adetim geçikti 4. gündeyim umarım adet olmam idrar testi için ne kadar beklemem lazım ne zaman belli olur acaba sabırsızım. rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

canım ben 6. günü yaptım hemde akşam üstü... çook net çıktı. varsa çıkar bence al ve yap :) işallah hamılesındır canımmmmmm haber ver hemen

sen gene de sabah ilk idrarınla yap. daha net cıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…