- 9 Eylül 2014
- 131
- 73
- 43
- 35
o zaman yarın inş güzel haber veririm :)sen gene de sabah ilk idrarınla yap. daha net cıkar
o zaman yarın inş güzel haber veririm :)
maalesef hamile değilim5 gün gecikti çok heveslenmştm ilk defa gecikti ama stersten gecikti sanırım inş en kısa ve hayırlı zamanda olur artk. olacak mı olmayacak mı diye düşündükçe stres yaptıkça olmuyor bi yerde okudum stres yumurtalıkları etkiliyormuş oluruna bırakmak en güzeli sanırım
maalesef hamile değilim5 gün gecikti çok heveslenmştm ilk defa gecikti ama stersten gecikti sanırım inş en kısa ve hayırlı zamanda olur artk. olacak mı olmayacak mı diye düşündükçe stres yaptıkça olmuyor bi yerde okudum stres yumurtalıkları etkiliyormuş oluruna bırakmak en güzeli sanırım
cok sevindim cnm darısı basımıza insallah sagsalim al :)
canım herşeyın bı vaktı var hıcc uzulme ve evet takıp etme ben 6 gun gecıkınce dur yapayım dedım de yaptım yanı normalde gecmeden yapıyodum ama bu sefer soğan suyu yuzunden gecıktırmıs dıye bı umursamazdım yanı.
bırde bı ay boyunca uç kere ılışkı oldu ondada hemen kalktım wc ye gıttım. takmayınca oluyo yaaaa umursamıcan takıp etmıcen . yok yumurtlama gunu yok bılmemne bırakcan akışına. bız yırtsak kendımızı olmaz ama Allah ıstese bı damlayla hamıle bırakıyo ıste.
cok sevindim cnm darısı basımıza insallah sagsalim al :)
doğru söylüyosun canım artık umursamıcam bende. yalnız senin soğan kürü ile ilgili yazın vardı sayfa karıştı bende sanırım bulamadım. bebek olsun diye mi yaptın o kürü yoksa sağlık sorunundan dolayı mı canım bebek içinse bende yapmak isterim tarif nedir acaba tekrar yazar mısın
Kızlar yardımcı olur musunuz.. Ben adetimden 17-18 gün sonra eşimle birlikte olduk ama geri çekilme yöntemini kullanarak başka bi korunma yolu kullanmadık. Daha öncede bu yöntemi kullandığımız oldu hamile kalmadım. Normalde 28-29 gün de bir adet olurdum şimdi bu ayın 24 ünde adet olmam gerekiyordu. Adetime 3-4 gün kala göğüslerim hassaslaşıyordu şimdi daha bugün hassaslaştı daha benim de aklım karıştı bu hamilelik belirtismi adet belirtisi mi yoksa, başkada hamilelik beliritisi yaşamadım arada kasıklarım ağrıyordu ama geçici hafif şeyler her adet öncesi olduğu gibi. Hamile kalmak istemiyorum daha bebek istemiyoruz eşim yurtdışına gidicek ben tek kalıcam uzun bir süre bu yüzden düzen olmadan bebek düşünmüyorum
panik yapma canım bellı olmuyo bazıları hıc belırtı yaşamıyo bazıları yapıyo. sadece bekle. ben çoook belırtı yaşadım fos çıkıyoduuu
yumurtlamayı artırmaya yarıyorsa denerim canım soğanı kaynatıp her akşam suyunu mu içeceğim nasıl yapayımişallah canım aminn
canım soğan kuru kiste miyoma rahımde ıltıhaplanmaya yumurtlamayı artırmaya yarıyo yaptıgım ay hamıle kaldım kesınlıkle yappppp kesınlıkleeee
yumurtlamayı artırmaya yarıyorsa denerim canım soğanı kaynatıp her akşam suyunu mu içeceğim nasıl yapayım[/QUOTE
gunde ıkı öğün aç karna (((ben öğlen ve akşam yaptım))) orta boy kahve rengı kabuklu olan soganın kabuklarını soyup dörde beşe bölüyorsun. ketılda kaynayan sudan ıkı bardak ustune döküp ocakta agzı kapalı beş dakıka kaynatıyorsun. fazla degıl beş dk yetıyo.. ve herseferınde taze hazırla.
sonra altını kapat ılısın ılıkken içmen lazım. adet olmadan 20 gun once başla 15 gun iç.. sonrakı ayda adet olmadan 15 gun once başla 10 gun iç. işallah işe yarar.
koku sadece kaynarken oluyo bıraz...ılıkken ıcınce bır dikişti içiyordum koku falan rahatsız etmıyo
bunu yapanlar incir kurude yapıyo cocuk ıcın ıyımıs oda. ama onu bılmıyorum istersen bunu yap sonrada ıncırı yaparsın
strese gırersen gecıkır canım rahat ol. ama su varkı çok karşı çıkma yanı aman olmasın falan deme bak. Allahın gucune gıder. bırgun ıstersen heray ugrasırsın olmaz uzulursun.Hamile kalmamam gereken en kritik dönemdeyim o yüzden panik oldum28. gün geçti dün daha şimdi göğüslerim acımaya başladı, umarım adet belirtisidir stresten oldu sanırım geçikme
tamam canım çok teşekkür ederim bu ay yapacağım bunu birde stresi almak için kür olmalı elimde olmadan stres yapıyorum :) daha yeni aslında 2 aydır deniyoruz ama artık stres yapmıcam oluruna bırakıyorum sadece yumurtlama günlerine dikkat edicem onun dışında şu gün mü olcam adetm gecikti belirtiler var demicem :)
strese gırersen gecıkır canım rahat ol. ama su varkı çok karşı çıkma yanı aman olmasın falan deme bak. Allahın gucune gıder. bırgun ıstersen heray ugrasırsın olmaz uzulursun.
yanı bu panıgı yaşamamak ıcın tam anlamıyla koruncaksın canım
daha çok yenıymıs neguzel boşver benım bı tanıdıgım vardı 18 kere tup bebek yaptırmıs 18. ıde tutmus düşünebılıyormusun. bu arada folık asıtede başlayabılırsın canım doktoruna sor ıstersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?