şaka gibi hamileyimmmm

Ne guzelll... Allah hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin insaallah. Haberlerini bekliyoruz.

maalesef hamile değilim 5 gün gecikti çok heveslenmştm ilk defa gecikti ama stersten gecikti sanırım inş en kısa ve hayırlı zamanda olur artk. olacak mı olmayacak mı diye düşündükçe stres yaptıkça olmuyor bi yerde okudum stres yumurtalıkları etkiliyormuş oluruna bırakmak en güzeli sanırım

canım herşeyın bı vaktı var hıcc uzulme ve evet takıp etme ben 6 gun gecıkınce dur yapayım dedım de yaptım yanı normalde gecmeden yapıyodum ama bu sefer soğan suyu yuzunden gecıktırmıs dıye bı umursamazdım yanı.
bırde bı ay boyunca uç kere ılışkı oldu ondada hemen kalktım wc ye gıttım. takmayınca oluyo yaaaa umursamıcan takıp etmıcen . yok yumurtlama gunu yok bılmemne bırakcan akışına. bız yırtsak kendımızı olmaz ama Allah ıstese bı damlayla hamıle bırakıyo ıste.

canım herşeyın bı vaktı var hıcc uzulme ve evet takıp etme ben 6 gun gecıkınce dur yapayım dedım de yaptım yanı normalde gecmeden yapıyodum ama bu sefer soğan suyu yuzunden gecıktırmıs dıye bı umursamazdım yanı.
bırde bı ay boyunca uç kere ılışkı oldu ondada hemen kalktım wc ye gıttım. takmayınca oluyo yaaaa umursamıcan takıp etmıcen . yok yumurtlama gunu yok bılmemne bırakcan akışına. bız yırtsak kendımızı olmaz ama Allah ıstese bı damlayla hamıle bırakıyo ıste.

doğru söylüyosun canım artık umursamıcam bende. yalnız senin soğan kürü ile ilgili yazın vardı sayfa karıştı bende sanırım bulamadım. bebek olsun diye mi yaptın o kürü yoksa sağlık sorunundan dolayı mı canım bebek içinse bende yapmak isterim tarif nedir acaba tekrar yazar mısın

Kızlar yardımcı olur musunuz.. Ben adetimden 17-18 gün sonra eşimle birlikte olduk ama geri çekilme yöntemini kullanarak başka bi korunma yolu kullanmadık. Daha öncede bu yöntemi kullandığımız oldu hamile kalmadım. Normalde 28-29 gün de bir adet olurdum şimdi bu ayın 24 ünde adet olmam gerekiyordu. Adetime 3-4 gün kala göğüslerim hassaslaşıyordu şimdi daha bugün hassaslaştı daha benim de aklım karıştı bu hamilelik belirtismi adet belirtisi mi yoksa, başkada hamilelik beliritisi yaşamadım arada kasıklarım ağrıyordu ama geçici hafif şeyler her adet öncesi olduğu gibi. Hamile kalmak istemiyorum daha bebek istemiyoruz eşim yurtdışına gidicek ben tek kalıcam uzun bir süre bu yüzden düzen olmadan bebek düşünmüyorum

cok sevindim cnm darısı basımıza insallah sagsalim al :)

işallah canım aminn

canım soğan kuru kiste miyoma rahımde ıltıhaplanmaya yumurtlamayı artırmaya yarıyo yaptıgım ay hamıle kaldım kesınlıkle yappppp kesınlıkleeee

panik yapma canım bellı olmuyo bazıları hıc belırtı yaşamıyo bazıları yapıyo. sadece bekle. ben çoook belırtı yaşadım fos çıkıyoduuu

panik yapma canım bellı olmuyo bazıları hıc belırtı yaşamıyo bazıları yapıyo. sadece bekle. ben çoook belırtı yaşadım fos çıkıyoduuu

Hamile kalmamam gereken en kritik dönemdeyim o yüzden panik oldum 28. gün geçti dün daha şimdi göğüslerim acımaya başladı, umarım adet belirtisidir stresten oldu sanırım geçikme

işallah canım aminn

canım soğan kuru kiste miyoma rahımde ıltıhaplanmaya yumurtlamayı artırmaya yarıyo yaptıgım ay hamıle kaldım kesınlıkle yappppp kesınlıkleeee
yumurtlamayı artırmaya yarıyorsa denerim canım soğanı kaynatıp her akşam suyunu mu içeceğim nasıl yapayım

Hamile kalmamam gereken en kritik dönemdeyim o yüzden panik oldum 28. gün geçti dün daha şimdi göğüslerim acımaya başladı, umarım adet belirtisidir stresten oldu sanırım geçikme
strese gırersen gecıkır canım rahat ol. ama su varkı çok karşı çıkma yanı aman olmasın falan deme bak. Allahın gucune gıder. bırgun ıstersen heray ugrasırsın olmaz uzulursun.
yanı bu panıgı yaşamamak ıcın tam anlamıyla koruncaksın canım

tamam canım çok teşekkür ederim bu ay yapacağım bunu birde stresi almak için kür olmalı elimde olmadan stres yapıyorum :) daha yeni aslında 2 aydır deniyoruz ama artık stres yapmıcam oluruna bırakıyorum sadece yumurtlama günlerine dikkat edicem onun dışında şu gün mü olcam adetm gecikti belirtiler var demicem :)

daha çok yenıymıs neguzel boşver benım bı tanıdıgım vardı 18 kere tup bebek yaptırmıs 18. ıde tutmus düşünebılıyormusun. bu arada folık asıtede başlayabılırsın canım doktoruna sor ıstersen

aynen öyle her zaman hayırlısı de bak şimdi bizde istiyoruz 2 aydır olmadı

18 defa tüp bebek kim bilir ne zorluklar çekmişlerdir rabbim isteyen herkese nasip etsin inş gerçekten zor. bazıları istemeden oluyo bazıları istesede olmuyo ama her şeyin vakti olduğu gibi çocuk sahibi olmanında vakti zamanı var hayırlısı diyelim. folik asite başladım canım 1 ay oldu 1 ay daha içicem 1 ay önce gittm doktora bi sorun var mı yok mu diye bi sıkıntı yok dedi folik asite başlayalım dedi 2 ay kullan dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…