şaka gibi...:))insanların bütün hayatı face olmuş.

resim değil canım yazmış.durum güncellemesine.bide o olsaydı artık ??

bu nedir ya a çocuğum ilk kakasını koridora yaptı ne gibi bir yorum
bekliyo..Aferimm oğluna,,,
falan; şunu beğendiii...
filan;kakası sıvımıydı?katımıydı
rezillik yaa

Ben hiç kullanmayanlardanım.. Açmadım, merak bile etmedim.

bizim bi tanıdığımızda aklınca bize kızıp faceden silmişti hemde 2 kere.
sonra arkadaşlık yollamıştı bende kabul etmeyince akrabalarına yaymıştı beni eklemediler diye

sonra bu kız bizim resmimize yorum yapmış bizde görmemiştik yorumunu. ki resmi yükler yüklemez yorum yapmış bizde resmi yükledik kapattık. yorumuna cevap yazmadık diye yine akrabalara anlatmış. nasıl anlattıysa artık.

çocuk beyinli.

Ne facebook nede twitterda yokum hiç olmadım.İnsanlar önce face'in var mı diyor ben telefon numara mı versem olmaz mı deyince uzaylı gibi bakıyorlar:44::44:Enteresan

teknolojinin zararları.. artık yüzyüze konuşmaktan aciz olduk. anne-babalar televizyonda çocuklar bilgisayarda.. bazen eskilerden bahsediyorlar da.. keşke tenoloji o zamanda kalsaydı :))

Allahım saçmalığa bak neymiş facede beğenmemişin diye herkes sana tavır almış hey Allahım ne günlere kaldık...
ne face var ne twitter var kafam rahat ohhh

2 yil boyunca kullandim face i...ilkokul arkadaslarimin hepsi ekledi..orta okulda ve lisede bir kere muhabbet etmedigim baska siniflardan kizlar erkekler universite desen oyle..herkes ekliyor.sasirdim..hatta lisede yan siniftan bi cocuk eklemis bende ayip olacak dusuncesiyle kabul ettim..bana sohbette denk geldi naber diyor!!!neler yapiyorsun vs vs..bende belki hemen basimdan atarim dusuncesiyle evlendim cocugum var falan dedim..tuh yaa guzel kizlarida hep kapiyorlar diyor.ve ben bununla gercek hayatta bir kelime bile konusmadim..baktim olacak gibi degil face i kapattim babami bile engelledim.sadece kk dan nisan anneleri ve bir kac yakin arkadasim ekli ama hepsi burdan..baskasi yok kafam rahat..diger turlu insanlar garip bi yarisa giriyorlar..paylasimlarin ne kadar yorum alir ne kadar begenilirse o kadar seviliyorsun dusuncesi hakim..sacma otesi.

bende dün sarıyerde bır hastaneye gıttım, sıramın gelmesını beklıyorum eşimle.
karsımızda ıkı tane 40 - 50 yaslarında taş hatunlar yer almış,
en basta konuyu anlamadım tabı ama baktım hararetlı hararetlı anlatıyor yönetici
yok efendım grubu o kurmuşmuş.. aleyhıne yorum yapmaya baslamıs uyelerden bırı,
tabı bu sessız sedasız o uyeyı gruptan defetmış hey Yarabbimmm vay efendım nasıl konusurmusta,
diğer yöneticilerede meseleden bahsedıp cıddıyetını korumuşta. gorsenız devlet meselesı varda
ortalık karısmıs sanırsınız. Rabbım akıl versın yaaaa.

facebook kadar saçma sapan bır yer bılmıyorum ben.Aile huzurunu kaçıran tartışma ve kavga sebebi olan bu tür yerleri kapatmak lazım biz nişanlımla kapattık sayfalarımızı.Bütün özel hayatın deşifre edilmesi hoş değil.

ne face ne twitter kullanmıyorum .bı ara face hesabım vardı ama ,face artık amacını aşınca kapattım .
cok da rahatım .sımdı sadece kk da takılıyorum.
sevgılımle ne zaman konussak sevgılım ne yapıyorsun dıye sormaz dırek "buyuk ıhtımalle kk dasın gene "der

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…