her güne konu açma moda oldu :)
canım konundan neden devam etmedin ki?
soğuk dur biraz bakalım nolcak.. aklıma başka bişey gelmiyo...
Aklıma gelmedi.. Sinirden beynim durdu.. :) Sabahtan beri bir lokma birşey bile yemedim.. Yemeden icmeden kesildim.. Kv sen niye birşey yemiyorsun, cok zayıfladın, kurup kaldın diyor... NEDEN ACABAAAAAAAA???!!!!
Bu kv, kp başımda oldukca ben daha 1000 tane konu acarım...
ay canım ya. ben 2-3 hafta bile dayanamıyorum. üstelik iyi insanlar ama işte gel gör ki insan katlanamıyor.
eşin ne diyor bu duruma? istemediğini açık açık söyle. tabiki arada sırada gelirler ama bu kadarı fazla de.
eh sen de çok güleryüzlü durma. as yüzünü biraz eğer anlamıyorlarsa.
Kendi evleri yok mu bunların yaa?
Uzak olunur bir hafta falan kalınır da daha fazla uzatılmaz bu..
Bir rahat yok valla
Benim nişanlımın da sülalesi çok akrabaya düşkündür..Bir eve bütün sülale toplanır gelirler..
Ben şimdiden konuştum valla benimkiyle..
Tek aile ağırlayabilirim ben..Tüm sülale toplanıp gelmesinler dedim..
Bak sonra aramız bozulmasın dedim..
Kendimi biliyorum çünkü..
Hem agrasif yapım var durur bişey derim..
Hem de oyle fazla yorgunluğa gelemiyorum..çok halsizleşiyorum..
Heleki seninkiler kadar uzun kalırlarsa evden giderim sanırım!!!
Kv ve kp Yarında gitmiyorlar, gideceklerdi gitmiyorlar.. Fıtık olacağım yaa.. Benim ne günahım var.. Ben gideceklerine sevindikce onlar daha sık geliyorlar ve uzun kalıyorlar.. Allahım sen aklımı koru, cıldıracağım!!!
Ne zaman gidecekleride belli değil, belki 1 hafta belki 2 hafta, belkide daha fazla.. Nerden evlendim ben bu adamla, nerden tanıdım, nerden cıktı karşıma.. Lanet olsun onu tanıdığım güne, lanet!!! Nefret ettim, herşeyden nefret!!
nil canim bunlar daha 26 subatta gitmediler mi senden?yanlis hatirlamiyorsam da mayista geleceklerdi.
bir daha geleceklerinde biz uzun bir tatile cikacagiz deyin bari.bana burda gina geldi inan...Allah sana sabir versin hem de Peygamber sabri...
Kv ve kp Yarında gitmiyorlar, gideceklerdi gitmiyorlar.. Fıtık olacağım yaa.. Benim ne günahım var.. Ben gideceklerine sevindikce onlar daha sık geliyorlar ve uzun kalıyorlar.. Allahım sen aklımı koru, cıldıracağım!!!
Ne zaman gidecekleride belli değil, belki 1 hafta belki 2 hafta, belkide daha fazla.. Nerden evlendim ben bu adamla, nerden tanıdım, nerden cıktı karşıma.. Lanet olsun onu tanıdığım güne, lanet!!! Nefret ettim, herşeyden nefret!!
sen kendini yiyip bitirdikce onlara karsi bence onlarda senin inadina kaliyorlar,
biraz sakin olsan iyi olsan en azindan gunlerin rahat gececek,
boyle kafaya taka taka fitikta olursun hersey olursun
yedin bitirdin kendini hep denk geliyorum konularina...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?