şaka mı anlayamıyorum ama onu çok seviyorum

oORitaOo

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2011
88
1
0
İstanbul
ya millet erkek arkadaşım dışarda okuo bir iki güne yine gelecek buraya ve bana aaçık açık çok azdığını söyledi şaka ile karışık ciddi olduğunu söyledi ve orada biri ile yatacağını söyledi.şok oldum kızdım ne istersen yap ama beni unut dedim.o zaman yardımcı ol dedi şaka falan dedi.ne yapmak istiyor anlamıyorum ya... hayal kırıklığına uğradım insan sevdiğine dei böyle yaa... anlamıyorum... ben ilk kez onunla öpüştüm 21 yaşındayı kimse elimi bile tutmamıştı izin vermemiştim düşünün ilk onu öptüm ya hiç değeri yok mu yani ben mi byle hissediyorum. kuruntu mu yapıyorum toksa tum erkekler mi böyle şakalar yapar?

bence cok seviyesizce..ne kadar suredir berabersiniz?geyige vurmasi mumkun mu,senden o rahatligi almis olabilir mi??

Biz çok eskiden beri arkadaşız yaklaşık bir buçuk iki aydır çıkıyoruz bazen birbirimize böyle şaka yapardık ama arkadaşken ben ona sana kız bulcam milli olamamış yazık gibi basit şakalar yapardım... Ama bi ona böyle şaka yapardım bilirdi o da bana aynı şeklide...Ama sevgiliyken yapması bana çok tuhaf geldi.Ben dediğim gibi kimse ile el ele bile tutuşmadım ilk kez birinin öpmesine bişi bile demedim.Yıllardır tanıyorum onu.Gveniyorum. Daha önce de sevgililerim oldu ama bu da ilk bu ne ya çok şaşırdım hala sevgili olduğumuzun farkında değil mi... Hasta olduğunu söylüyor bu yüzden mi böyle zırvalıyor acaba?

Hani sevgilinizin size seni öpmeyi, sana dokunmayı, seni çok özledim demesini anlayabilirim de azmak çok yakışıksız ve kötü bir tabir olmuş.
Ben burada bir kız bulup yatarım cümleside aba altından sopa göstermek bence.
Sen yardımcı ol demiş ya size, olursan seninle olmazsan da yardımcı olacak birini bulurum ben nasıl olsa gibisinden şakayla karışık tehditvari bir cümle kurmuş.
Yani sevgiliniz sizinle cinsellik yaşamak istediğini anlatmaya çalışmış, işin özü bu.
Aklı sıra nabız ölçüyor.

Son düzenleme:
niyetini belli edip ağzını aramak istemiş olabilir ne tepki vereceksin diye..

(ya harbiden seni seviyor bu konuda düşünceni öğrenmek istemiş olabilir ne tepki verecek bu konu hakkında acaba diye ya da gerçekten böyle birşeyi istiyor. açık açık belli etmiş sana derdini..)

ama bence de ne sebeple olursa olsun böyle birşeyden bahsetmesi çok seviyesizce..

bence erkek arkadaşın hala arkadaşlık modundan çıkamamış, daha önce birbirinize takıldığınız gibi takılmaya devam ediyor.

bizde arkadaşlıktan sevgililiğe geçtiğimizde bir süre adapte olamamıştık çünkü arkadaşken birlikte geyik yapabildiğin herşey sevgiliyken birden kıskançlık konusuna dönüşüyor.

sen de şakayla karışık tepkini gösterirsen erkek arkadaşında yapmaması gerektiğini anlayacaktır canım..

sevgilin çok saçmalamış.önünü arkasını düşünmeden konuşmuş.bir bayanla konuşulmaması gereken bir şeklilde konuşmuş.en azından bununa bir uyarı cezası vermek gerekiyor.ağzından çıkanı kulağın duysun de.kolay sindirilecek bir laf değil bu haklısın.

Açık açık aldatacağını söylemiş işte..bunun şakasımı olur,bu nasıl şaka,çok seviyesizce..ben birbirinizle sevdiğiniz için değil,güven,alışkanlık yüzünden çıktığınızı düşünüyorum,en azından o öyle..

bu tipler istedigini alir ceker gider..arkadan da dedikodu yapar..boyle bir erkekle olma bastan bitir..hem seviyesiz hemde cok saygisiz.

basit şaka mı

bir kızın, sıradan erkek arkadaşına böyle şakalar yapması sizce normal

bir erkeğin sevgilisine "azdım" demesi mi anormal

sizin seviyeleriniz birbirine denk bence, çok uyumlusunuz

Nabız yokluyor;cinsel açıdan bana yardımcı ol demek istiyor.Sen yapmazsan ben başkasıyla yapabilirim diye göz dağı veriyor.

Nabız yokluyor;cinsel açıdan bana yardımcı ol demek istiyor.Sen yapmazsan ben başkasıyla yapabilirim diye göz dağı veriyor.

AYNEN.çok sinir bozucu.kullandığı tabirlerde çok basit.azdım lafını falan demiyorum.onu bile anlarım.dalgasına falan demiştir.başkasıyla yaaprım lafı sinir bozucu.iyi bir cezayı hak ediyor bu.

bence de durum kontrolü. bakalı tepkisi ne olacak? 2 yada bu kadar rahat şeyleri söylüyorsa bence uzak kalmakta fayda var.

Beğen butonu yok
Yorumunuzu can-ı gönülden katılıyorum.

Başkasıyla olacağı şakadır belki ama seninle birliktelik yaşamak istediği gerçek.
Ağzını arıyor. Bence harekete de geçecektir.
Dikkatli ol. En ufak tavizin istemediğin yerlere götürür. Sonra ondan ayrılırsan bir de bunun pişmanlığı eklenir.

bunun şakası olurmu yaa.seni seviyormu sevgisinden şüphe ettinmi hiçöyle bi durumdaysa bili başkasıyla yatcam diye şaka yapılırmı.ilişkinizi gözden geçir

Şahsıma böyle bir ima da bulunan insanın suratına asla bakmazdım.
Ne demek azdım ne iğrenç bir kelime
Hem 2 ayda nasıl anladın seni çok sevdiğini?:26:

kendisini senelerdir tanıyorum yeni değil senelerdir aşık yeni karşılık verdim ona. ama evet şaka yaptığını ve kesinlikle de böyle bir şey düşünmediğini söyledi. ayrıca annesinin de kanser olduğunu öğrendiği akşam oldu bu olay.biz o kadar samimi şakalaşırız ki kırılmazdık birbirimize. seviyesiz bir şaka belki ama kimse ile değil kendi aramızda gecer üzerinde durmazdık.Ben onu bi daha görmek istemediğimi söyledim ve o da dedi ki bir daha sana şaka yapmayacağım haklısın dedi terketsen beni kızmaya bile hakkım yok ama inan şaka dedi.doğru olduğunu düşünüyorum onunla o kadar baş başa kaldık ki elime bile dokunmadı baş başayken. uzağa otururdu sırf rahatsız olmamam için. Takip ettirdim evden okula okuldan eve hayatı...defalarca özür de diledi.annesi biel diyor senden başkasını görmüyo diyo. bir daha böyle şaka yapmayacağını söyledi bir şans daha vermeyi düşünüyorum.Onca yıllık dostluğun da hatrı var.ama bir daha olursa canını yakacağımkesin.

dikkatli ol..pişman olacağın birşey yapma..erkek milleti.. hepsi aynı
sen iyi niyetli sanırsın ama akıllarından hep geçer beraber olmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…