Biz çok eskiden beri arkadaşız yaklaşık bir buçuk iki aydır çıkıyoruz bazen birbirimize böyle şaka yapardık ama arkadaşken ben ona sana kız bulcam milli olamamış yazık gibi basit şakalar yapardım... Ama bi ona böyle şaka yapardım bilirdi o da bana aynı şeklide...Ama sevgiliyken yapması bana çok tuhaf geldi.Ben dediğim gibi kimse ile el ele bile tutuşmadım ilk kez birinin öpmesine bişi bile demedim.Yıllardır tanıyorum onu.Gveniyorum. Daha önce de sevgililerim oldu ama bu da ilk bu ne ya çok şaşırdım hala sevgili olduğumuzun farkında değil mi... Hasta olduğunu söylüyor bu yüzden mi böyle zırvalıyor acaba?
Nabız yokluyor;cinsel açıdan bana yardımcı ol demek istiyor.Sen yapmazsan ben başkasıyla yapabilirim diye göz dağı veriyor.
Hani sevgilinizin size seni öpmeyi, sana dokunmayı, seni çok özledim demesini anlayabilirim de azmak çok yakışıksız ve kötü bir tabir olmuş.
Ben burada bir kız bulup yatarım cümleside aba altından sopa göstermek bence.
Sen yardımcı ol demiş ya size, olursan seninle olmazsan da yardımcı olacak birini bulurum ben nasıl olsa gibisinden şakayla karışık tehditvari bir cümle kurmuş.
Yani sevgiliniz sizinle cinsellik yaşamak istediğini anlatmaya çalışmış, işin özü bu.
Aklı sıra nabız ölçüyor.
basit şaka mı
bir kızın, sıradan erkek arkadaşına böyle şakalar yapması sizce normal
bir erkeğin sevgilisine "azdım" demesi mi anormal
sizin seviyeleriniz birbirine denk bence, çok uyumlusunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?