SAKA OLDU MU SANA KAKA :((

Çook haklısın doğru söylüyosun bu söylediklerin kulağıma küpe olucak bundan sonra

şimdi şaka bunun neresinde ben onu anlayamadım
artı eşinizin kızdığı nokta, onun haberi olmadan başkalarını eve sokmanız ve komşu teyzeden 100 tl almanız olabilir
arkamdan iş çevirdin dediğine göre, böyle düşünüyor demekki
yani cimrilikten olduğunu sanmıyorum ben

Gelelim hep beraber, kafasını o koltuklara gömelim!!
100 TL için bu kadar kalp kıracak erkek, adamım ben diye evlenmesin ya

Tamam bende gereksiz şaka yapmışım ama çok tepki gösterdi öyle böyle değil ben şimdi akşama konuşmucam ama bundan sonraki tavrım masıl olucak bilmiyorum

Gelelim hep beraber, kafasını o koltuklara gömelim!!
100 TL için bu kadar kalp kıracak erkek, adamım ben diye evlenmesin ya

Mesele para değil anladığım kadarıyla.
Adam kendine eş değil köle almış, kadın da "bizim evliliğimiz böyle" diyerek kabulleniyor durumu.
E şakalar da böyle acayip olunca yanlış anlaşılmalar kaçınılmaz oluyor tabi.

Eşinin burada neye kızdığı önemli
Eşim ya da ev ahalisinden biri, hayati bir şey olmadıkça sağdan soldan borç istenmesi sinirimi tavana zıplatır, akıl almaz derecede kırıcı olabilirim bu konuda, onun da böyle bir takıntısı mı var yoksa koltuk yıkatırken sormamana mı kızdı, asıl kızdığı detay nedir yani. Bu kadar öfkelenmesi hoş bir şey değil tabi, asla onaylamıyorum ama biçimsiz bir zamana mı geldi ne oldu ki

sacma erkek sacmalamasi iste sallayin ne hali varsa gorsun

Birde zaten görmüş oldunuz adama bu bile layık değilmiş. Siz kendinizi harap ettiniz de noldu bir kıymet bile bilmiyor. Böyle adamlara acımıcan 100 değil 1000 lira bile olsa yaptırcan bak o zaman nasıl kıymet bilir.

boyle birseye verilen tepki bu olmamalı kızsa bile sen bana sormadan neden yaptın derdi bekledi cevabını sacmalamıs

Az önce yaptığım yorumu geri alıyorum
Üzüldüm durumunuza, umarım değişebilir...

onun bu tavırları şaka gibi bence.sinirleri bozulmuş herhalde.

koltukların ne zaman ve nasıl yıkanacağına eşiniz mi karar veriyor? "ayyy aşkım niye verdin ben silecektim akşam" demeyecekse karışmasın bir zahmet nasıl temizlediğinize yada temizlettiğinize. arkamdan iş mi çevirdin diye cevap verilecek bir konu yok ortada. değişik bir ilişkiniz varmış

Adamin cebinde para yok belki ayi nasil gecirecek diye dusunuyor, siz ben koltuklari yikattim komsudan borc aldim aksama getir vereyim diyorsunuz.
daha guzel sakalar dusunun bence, benim askim yapmaz:) dese saka yaptiiim diyince kahkahalara bogulmayacakti yani komik bi tarafi da yok ki

eski konunuza baktım da şok oldum eşiniz ne biçim bir insan ?

evde bebek var ihtiyacınız olsa yakında tanıdık yok telefonunuz yok allah bilir eve para da bırakmıyordur ne yapacaksınız acaba ? bu nasıl bir kafa yaaa cimri bencil kaba düşüncesiz adam da her şey var maşallah

siz de kalkmış hiç sorununuz yokmuş gibi bu adama şaka yapma derdindesiniz garipp

Koltuk yıkama ile arkadan iş çevirme bağlantısı kuran kocanızı kınıyorum.

Evin iç işlerine de karışmasınlar yahu
Bu kadar kısıtlamasınlar
Yeter

Kadınlar da artık izin vermesinler buna.
Evin iç işi bu, bu kadar teslimiyet olmaz ki. "Her şeyden kocişimin haberi olsun, aman biblonun yerini değiştireyim, haber vereyim, aaaa dur dur değiştirdikten sonra olmaz, kızabilir, değiştirmeden önce izin alayım, izin verirse değiştireyim, en güzeli bu, onu ne çok sevdiğimi de anlamış olur, ay canım kocacım" kadınları beni tiksindiriyor.

Konu sahibi size demiyorum, üstünüze alınmayın. Biriktim biriktim, sizin konunuza nasip oldu.

Gözünden düşmüşsünüz, ne biçim insanmışsınız. Zaten ona sormadan da bir şey yapmazmışsınız. Sizin yerinize benim ruhum sıkıldı. Modern kölelik yaşıyorsunuz yani. Nereyi yıkatıp temizlediğimden adama ne? Parası olmayabilir diyeceğimde zaten yazmışsınız kendi başıma karar alamam hiç diye. Ozaman ne deyim ? Adamın sözünden çıkmakla hata etmişsiniz. (!)

O adamdan cidden "bnm askm ypmz kiiii" cevabini mi bekledin? Adam bir anda supriz olarak mi ayiya donustu?
O da arama yazma falan mi dedi?
Ikinizin de iliski beklentisi ergenlikteki ile sinirli kalmis.

Yaptiginiz sey saka degil, zaten saka olmayan haliyle de daha komik.

Bide bu koltuk silme islerini gece yatmadan yapmiyor muyuz ya? Gunduz silsen aksama kurumaz ki? Yanlis yapiyorsam bileyim?

Maddi problemleriniz mi var
ya da eşinizin sizden gizli maddi problemleri olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…