SAKA OLDU MU SANA KAKA :((

Şaka olduğunu söyledim ve tavrından dolayı kırıldığımı söylememe rağmen halen daha msj atıyo böyle şakamı olur bik bik yazıyo ya ama bu kadarda olmaz dedim belim ikiye ayrıldı sabahtandır koltuk silmekten off deli kafa ne diye yoruyorumki kendimi değermi diyorum bazen ama içim de almıyo öyle yaşamayı titizim takıntılıyım herkesin işini beğenmem kolay kolay kendimi bitiriyorum böyle

Annem emekli öğretmen.
Babam yıllar önce anneme, tüm borca harca ben bakıyım, maaşın ben de olsun, demiş. Annem de babamdan harçlık alacakmış.
Babam, olayın 3. Ayında filan, annem para istediğini yok demiş.

Sadece 'para yok'...

Annem diyor ki; o gün son oldu, Daha da kartımı vermedim. Annem yaklaşık 25 yıldır, babama kartını vermemiştir.

Koltuğu siz mi sildiniz yoksa yikattiniz mi orasını anlamadım.
Ayrıca mesaj atmayın akşam konusursunuz daha sakin olur.

olabilir yani . kocaniz da insan .herkes ayni degil .
benim esim de böyle seyleri bana birakmaz . haliciya kendi verir halilari oyle adam geldi de eve kanepe yikattim desem benim ki de eminim tepki verirdi .

herkesin huyu degisik yapacak bisi yok . askeri müştereklerde orta yolu bulacaz . para isi degil yani 100-200lira mevzu degil. :)
bizim eve ne kargo gelir ne sucu ne de tupcu :) :)

Genelde nasildir esinin tavirlari?
(Bir de şu kaka kelimesini kullanmayin lutfen; bi sahabe ismidir Kaka ve yahudilerin karalamak icin wc'ye verdikleri isimdir.. Irkci/ayrimci filan degilimdir; olan bu, soylemek istedim)

Ayy bilmiyorum artık 100 tl içinmi nedir anlam veremedim ,arkamdan iş çeviriyosun dedi bana ya bu iş çevirmekmi şimdi (
Adamlarin bu tvlerde cikan adi kadinlarin yaptiklari yuzunden psikolojileri bozuldu.arkamdan is cevirdin lafi agir olmus ama alttan al

Sizinki saka gibi degil, gundelik hayatin olagan parcasi gibi geldi. Hayatim koltuklari yikattim demek gayet normal. Ama demekki siz esinizin buna şok olacagini/sasiracagini dusunmussunuz. Yani adam bu kadar basit seylerden bile nem kapabilecek birisi.

Adama bana 100 tl ver deseniz, dolap yiyecek dolu, zaten tum gun evdesin giyecegede ihtiyacin yok deyip burnundan getiren tiplerden sanirim.

İyi fikir aslında
iyi de senin eşin başından beri sana değer vermiyor ki, şakana gülsün.
annesine gelince bol keseden harcayan adam, sana gelince pinti diye şikayet eden sensin.
kocanı bir şekilde yola getirmen lazım. yoksa daha çok çocuk gibi azarlanırsın.

Neden bu kadar tepki verdiğini anlamadım?
Para nedeniyle mi yoksa eve geldiğini sandığı yıkamacı nedeniyle mi?
Hoş hangisi için olursa olsun gereksiz bir tepki olmuş.

bence olay 100 tl 'den değildir. Birden koltuk yıkatmak için komşu'dan 100 Tl alıp, başında durup tanıdığına koltuk yıkatmak. Yani çok mu önemliydi milletten para alıp tanıdığa koltuk yıkatıyorsundur diyedir. Şakada saçma olmuş bu arada.

Niye gereksiz sakalar yapiyorsunuz ki?
Maddi problemleriniz mi var?

Benim eşim olsa tam tersine beni niye böyle işlerle yoruyorsun anlatıyorsun diye kavga eder, kendin karar ver işini yap der.
Tuhaf seninkide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…