SAKA OLDU MU SANA KAKA :((

İşte o yüzdendir ki; KADIN ÇALIŞMALI.

Yoksa 100TL için kocaya böyle maskara olunuyor, böyle kocalardan çook var.

Çalışıp para kazanıınca öküz kocalar tarafından "insan" yerine mi konacak diyorsunuz?
Bence iş kocada bitiyor. Kadının kazandığı para ile ilgisi yok.

Kocada iş olmayınca bütün maaşını alacak yine kadının elinden, ne değişecek ki

Bence başkasında borç almana bozuldu yani benimki öyle yapardı harca ama ondan al harca

anlamadım 100 lira için mi dedi eve yabancı adamlar girdi diye mi dedi??

eğer 100 lira için dediyse çok ayıp etmiş.. en az asgari ücret giriyordur eve onda da insan sitem edecekse bile durumumuzu biliyorsun keşke bana sorsaydın der.

adamlar eve girdi de kendi yokken kıskandıysa da huyumu biliyorsun neden ben varken yapmadın diye küçük bir sitem edebilir.

bunun dışında seni rencide edici bu raddeye getirici sözler söylemesi yenilir yutulur değil..
başıma gelse sanırım ya eve almazdım ya çekip giderdim. yani bir yaptırımı olurdu. ha ben eşime böyle kırıcı mesajlar atsam o da bir yaptırımda bulunurdu.

belki eşiniz komşunuzdan para almanıza bozulmuştur (teyzeden aldım demişsiniz) bu tarz şeyleri sevmiyor olabilir

Bu hiç komik bir şaka olmamış ki..belli ki eşinizin maddi olarak sıkıntısı var siz birde komşudan borç aldım filan demişsiniz. Tamam tepkisi sert olmuş ama esinizi tanıyan sizsiniz az çok tahmin etmeliydiniz bu şakaya gulmeyecegini..

kadınlar çalışın eşinizin eline bakmayın. en uslu adam bile üç kuruş için öküzleşebiliyor gün gelince.. öküzler de böyle daha beter oluyorlar..

Ne demek elinden almak ya, öyle mi oluyor bu işler? Tüm ay ter akıta akıta çalışacak, sonra da böyle kocaya, tüm maaşı verecek?
Vermesin yani, öyle bir durum varsa da tekmeyi atsın o adama. Adam denirse...

Koca olanla, hesap 1 olur, ortak olur.

Ne demek 100TL için demedigi kalmamış, yazık yani yazıkk!

Ben de sizinle aynı fikirdeyim ama ne yazık ki 2016 senesinde hala (içerisinde öğretmenler bile olan) bir grup kadın ne kadar maaş aldığını bile bilmiyor. Maaş kartları eşlerinde. Eşlerinden harçlık alıyor. Evlerine alacakları toplu iğne için bile eşlerinden izin alıyor.

öküzdür ne yapsa yeridir , takma kafana

senin gibi öküze birdaha şaka yapmam de kapat konuyu

karşı teyzenin yakını geldi onunla birlikte başında durduk yıkadı mis gibi vs diye kendimce neşeli neşeli gülücükler atarak msj attım
Karşı teyzenin yakını geldi derken? Nasıl bir yakından bahsettiniz ? Muhtemelen erkek bir yakını ki kıskanç bir adam olduğunu varsaydığım eşinizin damarına böyle ezercesine basmışsınız.. Kusura bakmayında en başta sizin şaka anlayışınız bana biraz kaka geldi. Belli ki siz zaten şaka yapmaya değil adamı gayette sinirlendirmeye ve sanırım kendinizce kıskandırmaya falan çalışmışsınız. Yapmayın lütfen ya, hani bunları orta sonda bırakmıştık ? Yaptığınız şey; eşinizin tepkisinden daha saçma.

Demekki bazı sakalardan anlamiyormus, belkide o an sinirliymis, kocani sen herkesden daha iyi tanirsin sorunlari sakince birbirinizi yipratmadan cozmeye bakin, çekip gitmek en kolayi..

Bence kusura bakmayın ama haklı adam yanınızsa para yokken koltukları yıkatıp karşı komşudan para aldım verdim derseniz tabii ki kızar yani paran yokken ne diye elalemden alıp yıkattın habersiz diye. Doğruyu demek varken niye borç aldım yıkattım diyorsunuz ki habersiz olmasına kızmış. Param olunca verirdim yıkatırdım demeye getirmiş bir de emrivaki gibi 100 tl yi hazırla olmamış yani. Tamam verdiği tepki çok ama o anki sinirle söylemiş.

Bence siz de kusura bakmayın ama 100 TL için insan hayat arkadaşının kalbini kırmaz.
Parası yoksa bile kırmaz.

Canın sağolsun hayatım, der geçer.
Demek sen böyle uygun görmüşsün, sen bizi zor durumda bırakmazsın, vardır bir bildiğin der.
Ben 100 tl bulurum, merak etme sen der.

Sinirlendim de kızdım da bilmem ne.
Karşındaki insan yahu

Sen kimsin de kızıyorsun
Koca oldun diye karına kızma hakkın olmuyor

Kaldı ki 100 TL. ya...

Teşekkür ederim desteğiniz düşünceniz için..
Bende böyle söylemesini isterdim ama ters tepti çok kırıldım ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…