- 26 Temmuz 2011
- 3.712
- 2.368
- 333
- Konu Sahibi duduklutava
-
Yaa esime bi saka yapayim dedim icindekileri kustu resmen ya cok sinirlerim bozuk cekip gidicem sonunda o olucak.(
Halilarim yikatmadan geldi koltukta yikaticaktik ama ben kendim sileyim dedim cokta piril piril oldu ama sabahtandır canım çıktı..neyse eşim mesaj attı az önce bende dedim aşkım koktukları yıkattım akşama 100tlyi hazırla karşı teyzeden aldım,karşı teyzenin yakını geldi onunla birlikte başında durduk yıkadı mis gibi vs diye kendimce neşeli neşeli gülücükler atarak msj attım bu bana bi çemkirdi(dünyam karardı zaten sabahtandır canım çıkmış,benim ondan habersiz birşey yapmayacağımı biliyo,bende benim aşkım yapmazki :) demesini beklerdim
Öyle ağır şeyler yazmış yok bana artık güveni kalmamış ben ne biçim insanmışım bi daha ona yazmayacakmışım aramayacakmışım ...
Akşama eve gelicek sanki yazma arama derken karşısında çıktığımı varayy çok sinirlerim bozuk
Yaa esime bi saka yapayim dedim icindekileri kustu resmen ya cok sinirlerim bozuk cekip gidicem sonunda o olucak.(
Halilarim yikatmadan geldi koltukta yikaticaktik ama ben kendim sileyim dedim cokta piril piril oldu ama sabahtandır canım çıktı..neyse eşim mesaj attı az önce bende dedim aşkım koktukları yıkattım akşama 100tlyi hazırla karşı teyzeden aldım,karşı teyzenin yakını geldi onunla birlikte başında durduk yıkadı mis gibi vs diye kendimce neşeli neşeli gülücükler atarak msj attım bu bana bi çemkirdi(dünyam karardı zaten sabahtandır canım çıkmış,benim ondan habersiz birşey yapmayacağımı biliyo,bende benim aşkım yapmazki :) demesini beklerdim
Öyle ağır şeyler yazmış yok bana artık güveni kalmamış ben ne biçim insanmışım bi daha ona yazmayacakmışım aramayacakmışım ...
Akşama eve gelicek sanki yazma arama derken karşısında çıktığımı varayy çok sinirlerim bozuk
Ayy bilmiyorum artık 100 tl içinmi nedir anlam veremedim ,arkamdan iş çeviriyosun dedi bana ya bu iş çevirmekmi şimdi(
Adamı suçlu bulcam ama belliki maddiyatı biraz kötüYaa esime bi saka yapayim dedim icindekileri kustu resmen ya cok sinirlerim bozuk cekip gidicem sonunda o olucak.(
Karı koca çok tuhaf geldiniz bana.
1.si sizin yaptığınız şaka değil.
2.si eşinizin verdiği tepki değil.
Empati yapın biraz aynı şaka size eşiniz tarafından yapılsa ne hissedersiniz?
Ben mizaç itibariyle sert bir insanım öyle şakalardan, fazla samimiyetten hoşlanmam.Aynı fikirdeyim..
Al şakayı vur tepkiye...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?