SAKA OLDU MU SANA KAKA :((

erkekler ev işinden anlamaz kı onlar halı yıkamayı koltuk yıkatmayı fulızı görür başka bişey için alınıp yapılabilir bunlar onlara duyurmadan

"Benim aşkım yapmaz ki" demesini beklediğiniz konu koltuk yıkatmak mı ben mi yanlış anladım? Görende aldatma falan sanar..ben nasıl bir ilişkiniz olduğunu ve sizin espri anlayışınızı anlayamadım..komik olan ne? Gercekten anlamadığım için soruyorum

"Benim aşkım yapmaz ki" demesini beklediğiniz konu koltuk yıkatmak mı ben mi yanlış anladım? Görende aldatma falan sanar..ben nasıl bir ilişkiniz olduğunu ve sizin espri anlayışınızı anlayamadım..komik olan ne? Gercekten anlamadığım için soruyorum

İşte sorunları varsa o ana denk gelmiştir kısa ve net şaka yapmıstım deseydin

Bu adamla bile bile evlenmek için aklını yitirmiş olman lazım eski konuna baktımda pess diyecek laf yok

Gerçekten koltuğu yıkatmış olsanız tepkisini normal mi görcektiniz yani?

Ayy bilmiyorum artık 100 tl içinmi nedir anlam veremedim ,arkamdan iş çeviriyosun dedi bana ya bu iş çevirmekmi şimdi (

Maddi sıkıntınız varsa böyle aşırı tepki vermiş olabilir.Kadınlar para yokken idare edebiliyor da erkekler resmen depresyona giriyor.Belki ondandır o yüzden.

Adamı suçlu bulcam ama belliki maddiyatı biraz kötü

Saçma bi şaka olmuş sizinki.
Ama Eşinizin verdiği tepki de saçma.
Arama beni falan demesine de bakmayın ne demek arama ya sevgilisiniz sanki benim Adam da öyle diyodu neyse ki artık aramasam da arasam da akşam olunca yanına gelince konuşacağımızı anlamış bulunmakta

adamın kesin kafasında maddi konular vardır sen de öyle deyince tuz biber bazen 100 tl yi bile verecek durumları olmayabilir.. bu durumu en iyi sen bilirsin maddi probleminiz oldugu halde ona sormadan para almanıza yani o parayı vermeye mecbur bırakmanıza kızmıstır.. ki sen bildiğin halde böyle gereksiz bir şaka yaptıysan da biraz abartı tepki vermiş ama anlamak lazım

Karı koca çok tuhaf geldiniz bana.
1.si sizin yaptığınız şaka değil.
2.si eşinizin verdiği tepki değil.
Empati yapın biraz aynı şaka size eşiniz tarafından yapılsa ne hissedersiniz?

Aynı fikirdeyim..
Al şakayı vur tepkiye...
Ben mizaç itibariyle sert bir insanım öyle şakalardan, fazla samimiyetten hoşlanmam.
Aileme erkek arkadaşıma bile sert tepkilerim olabiliyor bu konuda.
Onun için bu tarz ilişkileri anlamlandıramam.
Eşim benden habersiz eve birini aldım dese bozulurdum ben de yani.
Bu izin almak değil haber vermek,saygıdır gözümde.
Ama eşin tepkisi de abartı geldi gözüme.

bu tür şakalardan nefret ederim. çünkü yalan söylemiş, kandırmış oluyorsun.
o kadar inandırıcı bir mesaj yazmışsın ki, nasıl "benim eşim yapmaz ki" demesini bekledin
büyütecek bir şey yok bence.. sen tavrını koy, şaka yapmıştım dersin o da özür diler olur biter

konunun öncesini söylemediğin için bu olay havada kalmış
diğer konunu da okumuştum, kocan izin vermiyordu halı/koltuk yıkama işine ve üzerine düşeni yapmadığını söyleyerek suçluyordu seni.
sen de bugun kendini yırtıp temizliğini yapmışsın, senin sözünün ve isteklerinin önemsiz olduğunu altını çize çize göstermişsin adama.
bugün olanlar olmasaydı da "karımın ellerine sağlık kiii" demeyecekti... boşuna takdir bekleme ondan, kendine yazık ediyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…