- 3 Nisan 2023
- 2.320
- 4.635
- 63
- 25
- Konu Sahibi Sulukofte2000
Aslında böyle biri olmak da zor mesela ben sürekli şaka ve espri yaptığım için insanlar her konuşmamda bir şaka arıyor gülerek bekliyorlar acaba nasıl bir espri yapacak diye 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba ablalarım ,size bir şey danışmak için geldim .
Gözlemlerim hep şaka yapan insanların daha çok arkadaşı olduğu yönünde ama ben şaka yapamıyorum.Sizce nasıl daha espritüel biri olabilirim?Biliyorum biraz tuhaf bir soru ama benim için önemli.Şimdiden teşekkurler yanıtlarınız için.
Şaka yapanlarin ve şakaya içten gulebilenlerin arkadaşı çok olur bence de .. ilki olmuyorsa ikincisini deneyin derim . :)Merhaba ablalarım ,size bir şey danışmak için geldim .
Gözlemlerim hep şaka yapan insanların daha çok arkadaşı olduğu yönünde ama ben şaka yapamıyorum.Sizce nasıl daha espritüel biri olabilirim?Biliyorum biraz tuhaf bir soru ama benim için önemli.Şimdiden teşekkurler yanıtlarınız için.
Köfteciğim, ben otistik değilim ama hiç güzel espri yapamıyorum…Anladım.Ben otistiğim bu nedenle yapamadığımı düşünüyordum ama sanırım bir sorun değil bu.