Şakada olsa

yazarhanim35

Yazar Hanım
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2013
29.425
43.922
798
kızlar birşey sormak istiyorum size. bir erkeğe şaka da olsa yaşı ile ilgli laf söylenir mi ? mesela ben sevdiğim adama şakayla karışık yaşlılık belirtisidir o dedim. oda bana ben 18liklere taş çkartırım merak etme sen dedi ve bir arkadaşım erkekler böyle şeylere çok alınıyor alınmış belli dedi. cidden kafasına takar mı erkekler böyle şeyleri?

kompleksli değilse takılmaz, ama içten içe takıyorsa senin lafın da üstüne gelmiş.

Bu bnce kişilikle ilgili, yanı erkekler şöle kadınlar şöle diye değil.....
Ama çok ağır bi laf değil soyledigin

Erkek miyiz yav biz ne bilek
Aççak konu bulamadın herhal

genelde evli bayanlar var ya burda eşleri vs. takan var mı diye sormuştm :)

kompleksli değilse takılmaz, ama içten içe takıyorsa senin lafın da üstüne gelmiş.

blmyrm soramadım elime yüzüme bulaştırmamak için

Bu bnce kişilikle ilgili, yanı erkekler şöle kadınlar şöle diye değil.....
Ama çok ağır bi laf değil soyledigin

şaka alt tarafı

Yok kiz nolcek sanki. Bisey olmaz takilma cok bunlara. Buna takip da fiyacak adam fiysin zaten. Yas kompleksi yoksa bir sorun yok ortada

benm yaş kompleksim yk ama onu bilemiyorum :)

O sizin aranizdaki muhabbetin samimiyetine ve adamin kişiligine bagli.. adami sen taniyorsun neye alinip alinmayacagini bilmen gerekir.. ama aranızda bu tur karşılıklı şakalaşmalar warsa bence takmaz.

Erkekler klubü olaydı buraya yazan adamlar gibi, arada bizim kızlar da onları taciz ederdi

hahah ne güzel olurdu ya

O sizin aranizdaki muhabbetin samimiyetine ve adamin kişiligine bagli.. adami sen taniyorsun neye alinip alinmayacagini bilmen gerekir.. ama aranızda bu tur karşılıklı şakalaşmalar warsa bence takmaz.

normalde şakalaşmalar oluyor ama ilk defa yaşla ilgli şaka yaptım aman alınırsa gönlünü almaya çalışırım napam şimdi :)

Normal olan adam takmaz. Neticede gençliğin sonu ihtiyarlık

dimi ama ya :) ben hç triplere girmiyorum mesela br kaç hafta sonra doğum gnüm br yaş dha yaşlanıcam falan dye :)

Kaç yaşında ki? 40'a geliyorsa kompleksler başlamış olabilir.
Zaten bozulduya bunu ses tonunda anlayabilirsiniz.

Evlenince disinde maydonoz var da diyemezsin bu adama

Cinsiyetle değil karakterle alakalı bu durum bence

hee evet alınıyolar..
bi de yaşlı gösteriyosa daa çok.
ben eşimle hiç dalga geçmem oyüzden o konuda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…