- 30 Ocak 2013
- 29.425
- 43.922
- 798
- Konu Sahibi yazarhanim35
-
Erkek miyiz yav biz ne bilek
Aççak konu bulamadın herhal
kompleksli değilse takılmaz, ama içten içe takıyorsa senin lafın da üstüne gelmiş.
Bu bnce kişilikle ilgili, yanı erkekler şöle kadınlar şöle diye değil.....
Ama çok ağır bi laf değil soyledigin
Yok kiz nolcek sanki. Bisey olmaz takilma cok bunlara. Buna takip da fiyacak adam fiysin zaten. Yas kompleksi yoksa bir sorun yok ortada
O sizin aranizdaki muhabbetin samimiyetine ve adamin kişiligine bagli.. adami sen taniyorsun neye alinip alinmayacagini bilmen gerekir.. ama aranızda bu tur karşılıklı şakalaşmalar warsa bence takmaz.kızlar birşey sormak istiyorum size. bir erkeğe şaka da olsa yaşı ile ilgli laf söylenir mi ? mesela ben sevdiğim adama şakayla karışık yaşlılık belirtisidir o dedim. oda bana ben 18liklere taş çkartırım merak etme sen dedi ve bir arkadaşım erkekler böyle şeylere çok alınıyor alınmış belli dedi. cidden kafasına takar mı erkekler böyle şeyleri?
Erkekler klubü olaydı buraya yazan adamlar gibi, arada bizim kızlar da onları taciz ederdi
O sizin aranizdaki muhabbetin samimiyetine ve adamin kişiligine bagli.. adami sen taniyorsun neye alinip alinmayacagini bilmen gerekir.. ama aranızda bu tur karşılıklı şakalaşmalar warsa bence takmaz.
Normal olan adam takmaz. Neticede gençliğin sonu ihtiyarlık
aramzda yaş farkı var bu yzden çekndm aslında takarsa diyeAranizda cok yas farki varsa takabilir belki belli olmaz.
Kaç yaşında ki? 40'a geliyorsa kompleksler başlamış olabilir.
Zaten bozulduya bunu ses tonunda anlayabilirsiniz.
Evlenince disinde maydonoz var da diyemezsin bu adama
kızlar birşey sormak istiyorum size. bir erkeğe şaka da olsa yaşı ile ilgli laf söylenir mi ? mesela ben sevdiğim adama şakayla karışık yaşlılık belirtisidir o dedim. oda bana ben 18liklere taş çkartırım merak etme sen dedi ve bir arkadaşım erkekler böyle şeylere çok alınıyor alınmış belli dedi. cidden kafasına takar mı erkekler böyle şeyleri?
Bu da dert mi yahu
Alındıysa bile geçmiştir, 18 liklere taş çıkartırım demiş kapamış sen niye kurcalıyosun
alınmıştır diye düşündüm çnkü br başka şey söylediğim zamn gülümseme ikonu koymuştu onu söylediğimde sanki bozuldu gibi geldiBu da dert mi yahu
Alındıysa bile geçmiştir, 18 liklere taş çıkartırım demiş kapamış sen niye kurcalıyosun
kızlar birşey sormak istiyorum size. bir erkeğe şaka da olsa yaşı ile ilgli laf söylenir mi ? mesela ben sevdiğim adama şakayla karışık yaşlılık belirtisidir o dedim. oda bana ben 18liklere taş çkartırım merak etme sen dedi ve bir arkadaşım erkekler böyle şeylere çok alınıyor alınmış belli dedi. cidden kafasına takar mı erkekler böyle şeyleri?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?