Şakada olsa

hahah sanırım cnm :) ama allahtan benmkisi takmadı :) takmadığı gibi tazesin sen diye iltifat etti bana

Bence sizinki alinmis 18 liklere tas cikarmak he aranizda ciddi yas farki var sanirim. Yoksa alinacak birsey yok bence.

off takarsa takar bırak kendı halıne
normal ayarlarına donuyor o zaman
kadın gıbı yas bunalımına mı gırmıs

Bence sizinki alinmis 18 liklere tas cikarmak he aranizda ciddi yas farki var sanirim. Yoksa alinacak birsey yok bence.

off takarsa takar bırak kendı halıne
normal ayarlarına donuyor o zaman
kadın gıbı yas bunalımına mı gırmıs

Yaşını kabul ediyor :)) hatta evet yaslandim sanrm ama sen tazesin bende taze severim zaten diyor

Eşimle 7 yaş fark var aramızda.buldun çıtır derim.git karta bak rahata diye bir tabir vardır.o da bunu söyler güleriz

Takiyolar bence. Bende benimkine saçların açılmış kel mi olcan demiştim ama açılma filan yok saçında günlerce kafasına baktı durdu

Bende eşime çok takılırdım. Üstelik kendisinden 1 yaş büyüğüm. O da şakayla karışık cevap verirdi. Meğer alınıyomuş takıntı yaptı bir süre sonra. Umursamaz görünüyo ama içten içe sinir oluyomuş adam

merak ettim neyin yaşlılık belirtisi olduğunu

kalbime ve gögsüme ağrı giriyor dedi bnde yaşlılık belirtisidir o dedm

aynı benim eşi. Ben Körpe severim ondan seni aldım der oda. Aramızda 5 yaş var ben hep sen kartladin diye kizdiriyorum.

bana da tazesin sen diyor

Eşimle 7 yaş fark var aramızda.buldun çıtır derim.git karta bak rahata diye bir tabir vardır.o da bunu söyler güleriz

hahahah çok tatlısınız ama siz

Takiyolar bence. Bende benimkine saçların açılmış kel mi olcan demiştim ama açılma filan yok saçında günlerce kafasına baktı durdu

ayyy yazık adama :)

benimki allahtan takmadı :) evet yaşlanıyorum ama sen tazesin bnde taze severim diyor

Ben eşime takılıyorum yakında 30 yaşına girecek bişeyleri unuttuğında yaşlanıyosun artık normal falan derim oda öyle valla sen çıtır kalacan ben ihtiyarlayıp gitcem der güleriz veya saçlarında ki beyazlara falan takılırım yani öyle alınacak bi şey değil bence abartmasanız nasıl olur... Bazen senin dediğin cvbı da alırım eşimden bazı konularda anladınnn

ben eşime kızınca amca diyorum. ama napiim amcamdan büyük 1-2 yaş . kızıyordur herhalde. kızdırmak için söylüyorum zaten...

Ordaki fake msjlar da muhtemelen,karım günde milyon kere istiyor,ya da dün 67 gadınnan birlikte oldum gibi dönerdi .

Ya da

"gecede 15 yapıyorum yine de yetmiyor",

"kadınlar bana sen yatakta canavarsın diyorlar"

"keller her g.tü eller mi gerçekten"

"göbek değil o aşk kası dedim, saf sevgilim inandı hahhahah"

gibi fake konular açılıyordur erkekler kulubünde...

Erkekler bazen KK yı trollüyor.. Acaba erkekler kulübü diye bir şey varsa kadınlar onları trollüyormu ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…