- 30 Ocak 2013
- 29.425
- 43.922
- 798
- Konu Sahibi yazarhanim35
-
hahah sanırım cnm :) ama allahtan benmkisi takmadı :) takmadığı gibi tazesin sen diye iltifat etti banaKardeşim eşime enişte uzaktan genç duruyosun da yakından çizgilerin olmuş demiş :) eşim haftalarca anlata anlata bitirememişti ben o kadar yaşlımıyım falan gibilerinde. Ben duyduğum ve bildiğim kadarıyla erkekler özellikle 30lu yaşlarına geldiğinde orta yaş bunalımı oluyormuş ve yaş muhabbetine alınıyormuş.
off takarsa takar bırak kendı halınekızlar birşey sormak istiyorum size. bir erkeğe şaka da olsa yaşı ile ilgli laf söylenir mi ? mesela ben sevdiğim adama şakayla karışık yaşlılık belirtisidir o dedim. oda bana ben 18liklere taş çkartırım merak etme sen dedi ve bir arkadaşım erkekler böyle şeylere çok alınıyor alınmış belli dedi. cidden kafasına takar mı erkekler böyle şeyleri?
Bence sizinki alinmis18 liklere tas cikarmak he aranizda ciddi yas farki var sanirim. Yoksa alinacak birsey yok bence.
off takarsa takar bırak kendı halıne
normal ayarlarına donuyor o zaman
kadın gıbı yas bunalımına mı gırmıs
Alinmamis zaten oda :)Soylediginizde bir sey yokki. Ben bile alinmam o soze
hahah sanırım cnm :) ama allahtan benmkisi takmadı :) takmadığı gibi tazesin sen diye iltifat etti bana
Takiyolar bence. Bende benimkine saçların açılmış kel mi olcan demiştim ama açılma filan yok saçında günlerce kafasına baktı durdukızlar birşey sormak istiyorum size. bir erkeğe şaka da olsa yaşı ile ilgli laf söylenir mi ? mesela ben sevdiğim adama şakayla karışık yaşlılık belirtisidir o dedim. oda bana ben 18liklere taş çkartırım merak etme sen dedi ve bir arkadaşım erkekler böyle şeylere çok alınıyor alınmış belli dedi. cidden kafasına takar mı erkekler böyle şeyleri?
merak ettim neyin yaşlılık belirtisi olduğunu
aynı benim eşi. Ben Körpe severim ondan seni aldım der oda. Aramızda 5 yaş var ben hep sen kartladin diye kizdiriyorum.
Eşimle 7 yaş fark var aramızda.buldun çıtır derim.git karta bak rahata diye bir tabir vardır.o da bunu söyler güleriz
Takiyolar bence. Bende benimkine saçların açılmış kel mi olcan demiştim ama açılma filan yok saçında günlerce kafasına baktı durdu
Bende eşime çok takılırdım. Üstelik kendisinden 1 yaş büyüğüm. O da şakayla karışık cevap verirdi. Meğer alınıyomuş takıntı yaptı bir süre sonra. Umursamaz görünüyo ama içten içe sinir oluyomuş adam
Ordaki fake msjlar da muhtemelen,karım günde milyon kere istiyor,ya da dün 67 gadınnan birlikte oldum gibi dönerdi .Erkekler klubü olaydı buraya yazan adamlar gibi, arada bizim kızlar da onları taciz ederdi
Ordaki fake msjlar da muhtemelen,karım günde milyon kere istiyor,ya da dün 67 gadınnan birlikte oldum gibi dönerdi .
Erkekler bazen KK yı trollüyor.. Acaba erkekler kulübü diye bir şey varsa kadınlar onları trollüyormu kiYa da
"gecede 15 yapıyorum yine de yetmiyor",
"kadınlar bana sen yatakta canavarsın diyorlar"
"keller her g.tü eller mi gerçekten"
"göbek değil o aşk kası dedim, saf sevgilim inandı hahhahah"
gibi fake konular açılıyordur erkekler kulubünde...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?