Şakada olsa

eğer o erkek antropoza giriyorsa, sümme haşa laf söylenmez
ayy yok o yaşlarda değil mesela babam 53 yaşında adam yaşlandığnı kabul etmiyor anam yaşı ile ilgli brşey söylesem ben dha gencim diyor kilosu ile takılsam ben senden zayıfım diyor 100 kgluk adam

Erkeğine ve söyleyene bağlı.
Benim arkadaşım bana 36 yaşındasın seni bozdurup iki 18'lik çıtır almak lazım diyor.
Hadi len oradan diyorum.
Alınabilir de alınmayabilir de. Karakter meselesi.

surekli soylenir ve hassas noktalarına dokunursan alınır
:) yok br dha asla

Erkeğine ve söyleyene bağlı.
Benim arkadaşım bana 36 yaşındasın seni bozdurup iki 18'lik çıtır almak lazım diyor.
Hadi len oradan diyorum.
Alınabilir de alınmayabilir de. Karakter meselesi.

hahah iyi fikirmiş bnde diyim benm yerime iki 20lik al sen diye :)

Sizin sevgiliniz zaten bu konuya takık eski konulardan belli
O yüzden kırılmış olabilir

Eşime yaptığım şakaları duysanız ohooo bu neki. Yaş konusunda da benden 4.5 yaş büyük ve sen kartsın diye takılırım. Bişey de demez güler geçeriz sağolsun

Bende benimkine yaşlılıktandır, yaşlanıyorsun diye hep takılıyorum doğru diyosun kesinlikle diye onaylıyo hep acaba o da mı alınıyo ki bak Şüphe oldu :)

Eşime yaptığım şakaları duysanız ohooo bu neki. Yaş konusunda da benden 4.5 yaş büyük ve sen kartsın diye takılırım. Bişey de demez güler geçeriz sağolsun
hahha benmkide haklısın yaşlanıyorum dedi. bn sndn küçüğüm ama dedim :) evt ama bende taze severm zaten dedi

bence çok saçma takmamasi gerekir ben kız halimle bile takmam ama tabiki insandan insana değişebilir

Bende benimkine yaşlılıktandır, yaşlanıyorsun diye hep takılıyorum doğru diyosun kesinlikle diye onaylıyo hep acaba o da mı alınıyo ki bak Şüphe oldu :)
hahah biz şakayı başka yöne çevirdik :)) bn senden küçüğüm dedim olsun tazesin sen bende taze severim zaten diyor

Kardeşim eşime enişte uzaktan genç duruyosun da yakından çizgilerin olmuş demiş :) eşim haftalarca anlata anlata bitirememişti ben o kadar yaşlımıyım falan gibilerinde. Ben duyduğum ve bildiğim kadarıyla erkekler özellikle 30lu yaşlarına geldiğinde orta yaş bunalımı oluyormuş ve yaş muhabbetine alınıyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…