- 30 Ocak 2013
- 29.427
- 43.922
- 798
- Konu Sahibi yazarhanim35
-
yaşından bir 7-8 yaş ufak duran biri ama ne bileym patavatsız br anıma denk geldi.hee evet alınıyolar..
bi de yaşlı gösteriyosa daa çok.
ben eşimle hiç dalga geçmem oyüzden o konuda..
ayy yok o yaşlarda değileğer o erkek antropoza giriyorsa, sümme haşa laf söylenmez
ayy yok o yaşlarda değilmesela babam 53 yaşında adam yaşlandığnı kabul etmiyor anam yaşı ile ilgli brşey söylesem ben dha gencim diyor kilosu ile takılsam ben senden zayıfım diyor 100 kgluk adam
ayy koptummm
bazen baba yaşın kac olursa olsun çocuk gibisin diyorum buseferde ona aliniyor
kızlar birşey sormak istiyorum size. bir erkeğe şaka da olsa yaşı ile ilgli laf söylenir mi ? mesela ben sevdiğim adama şakayla karışık yaşlılık belirtisidir o dedim. oda bana ben 18liklere taş çkartırım merak etme sen dedi ve bir arkadaşım erkekler böyle şeylere çok alınıyor alınmış belli dedi. cidden kafasına takar mı erkekler böyle şeyleri?
:) yok br dha aslasurekli soylenir ve hassas noktalarına dokunursan alınır
Erkeğine ve söyleyene bağlı.
Benim arkadaşım bana 36 yaşındasın seni bozdurup iki 18'lik çıtır almak lazım diyor.
Hadi len oradan diyorum.
Alınabilir de alınmayabilir de. Karakter meselesi.
yok cnm sorun etmemiş onu başka şeyleri sorun ettiSizin sevgiliniz zaten bu konuya takık eski konulardan belli
O yüzden kırılmış olabilir
yaş konusunda kompleksimiz yokmuş allahtan :)Kendini gerceklestirmemis erkek kompleksi.
hahha benmkide haklısın yaşlanıyorum dedi. bn sndn küçüğüm ama dedim :) evt ama bende taze severm zaten dediEşime yaptığım şakaları duysanız ohooo bu neki. Yaş konusunda da benden 4.5 yaş büyük ve sen kartsın diye takılırım. Bişey de demez güler geçeriz sağolsun
hahah biz şakayı başka yöne çevirdik :)) bn senden küçüğüm dedim olsun tazesin sen bende taze severim zaten diyorBende benimkine yaşlılıktandır, yaşlanıyorsun diye hep takılıyorum doğru diyosun kesinlikle diye onaylıyo hep acaba o da mı alınıyo ki bak Şüphe oldu :)
yok cnm takmadı allahtan :)bence çok saçma takmamasi gerekir ben kız halimle bile takmam ama tabiki insandan insana değişebilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?