Mune
, Sence bu konunun bazı kesimleri ''ZAN'' Altında bırakıp, Hor görüp aşağılama yok mu?!
Dini Tartışmak YASAK Diyorsunuz ama RESULULLAHIN Sünneti olan SARIĞI Lakayt bir şekilde ağzına alan ve BÜYÜK SÜNNETLERDEN biri olan, ve hatta bırakıldık dan sonra kesilmesi Haram olan SAKAL ile, böyle tartışma konusu yapmak sizce ne kadar doğru acaba?!
Ben RESULULLAHIN Bir Sözünden örnek verince, ''Dini paylaşım YASAK!'' Diyerek cezayı veriyorsunuz.
Müslümanların hassas olduğu bu konuların tartışma konusu yapılmasına nasıl müsamaha ediyorsunuz?!
DİNİ Üç beş kendini bilmez soytarıdan mı ögreneceğiz! Önüne gelen hocayım diye Ahkam keser olmuş.YAzık Çok Yazık ya
Şimdi Burada çıkıp birisi Atatürkün adına kullanarak Çirkefleşse, bizler ona bakarak tüm Attaürkcüleri zan altında mı bırakacagız?! LÜTFEN Sap ile Samanı ayırt edilmesini sağlayın
Ben, Senin bir olayda ADALETLİ bir davranışını hala unutmadım UNUTAMAM DA!!!.. (Bazen, bana karşı yaptıgın haksız cezalara bakarak, senin O gün ADALETLİ Duruşunu YOK Saymam NANKÖRLÜK Olurdu Herhalde!!)
LÜTFEN Şu Konuda BOŞ Konuşulan olaylardan yola çıkarak,gerçek ve samimi ihlaslı olan hocaların ''ZAN'' Altında bırakılmasına İzin Verme