sakal ipten klozet takımıma bir bakın kızlar

latifeelif

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2008
801
5
33
39
Ankara
canlarım...eline ilk defa tığ alan biri olarak nazar boncuğu şeklindeki klozet takımını ben ördüm..

acemiliğimi çıkardım diyebilirim.. bakalım beğenecekmisiniz?

sizlerden birde fikir bekliyorum.. biraz ipim arttı banyo çok boş mu görünüyor başka bi parça daha öreyimmi?

çok güzel olmuş. eline sağlık.... daha fazla doldurmana gerek yokbence. böyle iyi...
çok güzel duruyor nazar boncukları..

gözüme biraz boş göründü ne yalan söyleyeyim.ortayada bir tane örsen çok güzel olur ama şu haliyle çok göz yorar ama..emeğime acımam dersen bence klozetin önündekini kaldırıp ortaya bir tane daha serebilirsin..

canım bence lavabonun önündeki büyük parça var ya onu biraz daha lacivert iple büyüt. ortaya onu koyarsın. küçük parçayı da lavabonun önüne at. bitane daha yaparsan çok kalabalık olur a.s.

cok guzel olmus ellerıne saglık ılk defa yapmıssın sanırım ılk deneyımın olmasına ragmek cok guzel

çok güzel ellerine sağlık bayılıyorum şu nazar boncuğu olan takımlara bende örmek istiyorum ama sakal ip olduğu için ilmekleri zor görürüm gibi geliyor nasıl arttırıp eksilticemki?

duş kabinin önüne örsen iyi ama kabinin şekline göre yaparsan daha hoş olur..bi boş duruyor orası hemde kullanış açısından iyi olur gibime geldi..ellerine sglık güzel olmuş:)

canım çok güzel olmuş ancak arkadaşların dedği gibi eğer yaparım dersen ;

lavobanın altındakini lacivert renkle biaz daha büyütp ortaya koyarsan bide klozetin altındakinin lacivertini de biraz daha örüp lavobanın altına koyarsan göze daha hoş gelir hem banyoyu kaplamış olur ve bütünlük kazanır diye düşünüyorum canım nacizane...

canım bide bende böyle yapmak istiyorum rica etsem anlatabilirmisin biraz detaylı olursa sevinirim(neyle ördün,nosu,yapılış tarz, belirliyse sayısı vs..) şimdiden tşkler...

iyi geceler

Son düzenleme:

canım tığ ile ördüm.. derya baykal tığı olarak isimlendirilmiş.. 6 numaralı tığ kullandım..

sayı sayarak örmedim ama oval olmasını istiyorsan eğer.... zincir çekerek başlıyorsun mesela 15 tane zincir çekip kısa köşelere gelince artırıyorsun.. ve ortalarda da artırıyorsun..

ben aslında örgünün gidiatına bakarak artırma falan yaptım ...

yuvarlak örmek istersen yine zincirleri çekip 10 zincirle başayabilirsin içlerine bata bata dolduruyordun.. elinle ayarlarsın zaten yerine görede azar azar artırıyorsun..

saol canım çok çıplakmış gibi geldi ipte artınca danışmak istedim

aslında bana da biraz boş gibi görünmüştü ama bi tane daha da örersen o da olmazdı, bu sefer de çok dolacaktı.
arkadaşların dediği gibi bir tanesini eleyip onu büyütüp ortaya tek serebilirsin. bilemiyorum tabi nasıl olur ama istersen bi dene derim...
(ya aslında tek büyük ortada olunca da klozetin önü boş kalacak bu seferde, klozetin önü boşkalınca da hoş durmaz bence fazla..)

kızlar dantel modelleri yokmu elinizde bana yatak odası modeli lazım yardımcı olursanız sevinirim

yaa arkadaşlar bana yardım edin.göremiyorum resimleri.acep benmi açamıyorum....anlamadım.-tatlicadiarzu-

lavabonun altına ördügün küçük olanın yerine daha büyük örüp ortaya koysaydın daha iyi olurdu bence cnm
eline saglık a.s.

ellerine sağlık çok hoş olmuş.bence lavabo latındakini duşakabinin önüne koyup orya daha büyük bir parça yapalirsin.
sevgiler

ben olsam dusa kabinin önüne yapardim tam takim olurdu ,ellerine saglik harika olmus,bende iki renkli hali yaptim bu ipten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…