Şakanın sınırı

Çok iyi yapmışsın belki anlamıştır biraz..koskoca adam çocuk gibi..çok sinir bozucu gerçekten..

Valla çok sinir bozucu sürekli essek sakası yapan bir es ile omur nasıl geçer bilemedim
Allah yardimcinjz olsun

Benimde hiç sabrım yoktur eşşek şakasına, Allah yardımcınız olsun. Aynilarini yapın zamanla anlar inşallah

Ateş grubu burçlar(koç, aslan, yay) ne kadar artarsa o kadar çocuksuluk, coşku artar ve sevdikleriyle daha çok uğraşıyorlar galiba :) Koç öncü bir burç olduğu için sanırım ciddi bir yanı da var diye biliyorum.
Ama böyle devamlı tetikte yaşamak da zor gerçekten

Son düzenleme:
Benim cok hoşuma gitti adam içindeki cocugu öldürmüyor daha neeee. Somurtmasindan iyi. Aksama misafir var uygulamasi çok iyiymis hahaha

Bu akşam geldi
Gene konuşmuyor
Kızlar yemek hazır dedim onu çağırmadım
Yemeğe gelmedi
Paşam tavır yapıyor
Yemek sonrası kahve yaparım kahvemi aldım hem içiyor hemde kızlarla konuşuyorum oda birşeyler okuyor gözlüğün altından da beni süzüyor
Hiç oralı olmadım
Mutfaktan çıkınca kendine birşeyler hazırlamaya gitti
Çorbayı taşırdı
Tabak kırdı
Kızlar yardımına koştular babalarının
Süpürge açtılar
Mutfak değil düğün yeri
Eee hadi gülün bakalım
Küçük kız geldi (küçük dediğime bakma 15 yaşında)
Anne neden bu kadar zalimsin diyor
Yok yavrum şimdiye kadar siz güldünüz sıra bende dedim
Çıktı gitti adam
Öfff şimdi vicdan yapıyorum
Kimse konuşmuyor benimle evde

Eşiniz haksız tabii.

Şakayı yaptıktan sonra “şaka yaptım” deyip gülmediniz mi? Tavır niye ki? Çok saçma. Kızlar niye tavır yapıyor? Babaları size yapınca babalarına da tavır yapıyorlar mıydı? Anneye yapılınca mı komik oluyormuş?

Bir de kusıra bakmayın da zeka denen bir şey var. Şakadan hoşlanmayan kişiye şaka yapılmaz. Karşıdaki sinir olurken eğlenmek acımasızca. O yüzden bence şaka istemeyen birine şaka yapmak hem zeka, hem kişilik problemi. Geç bile kalmışsınız. Kızlar da istemeyen kişiye şaka yapınca neler olabileceğini görmüş olmuş.

Son düzenleme:
Şaka öyle olmaz böyle olur dedim
Gülemedim adam çıldırmış vaziyeteydi
Şaka bana yapılınca komik oluyor demekki
Aslında kızların tavrı bizim küslüğümüze babalarının aç kalmasına evden sinirli ve üzgün çıkmasına
Hakta veriyorum hiçbir çocuk evinde huzursuz bir ortam istemez ama benide anlamalarını istiyorum artık

Onlar eğlenceyi seviyorlar tabi tam anlamıyorlar durumu muhtemelen, siz ciddi olunca ortamda da biraz huzursuzluk olunca zalimlik olmuş ama esas eşinizin bunu anlaması ve biraz üzerinde düşünmesi lazım, umarım yapar.

Eşiniz size bir daha şaka yaparsa, siz de şu an eşinizin verdiği tepkiyi verin madem.

Okurken sinirlerim bozuldu.Konuştuğunuz halde anlamıyorsa ne yapmak lazım bilemedim.İnşaalah bir iki kilitlemeye düzelir :)

Allah sabır versin
Zor gerçekten
Hoşuma gitmeyecek şeyi
Başkasına yapma

Değişir mi bilmem bu yaştan sonra

Ay ben hiç sevmem şakanın hiç bi türlüsünü. Bence siz haklısınız.

Ben esime bin beterini yapiyorum bu sakalarin. En sevdigim kismi korkutmali sakalar. Tuvaalete girsin misal kapida beklerim kapiyi acar acmaz bagiririm bosluguna gelir korkar zıplar anama sovmuyordur insallah

Ne bileyim bana cokta sey gelmedii olaylar. Daha ziyade aile boyu egleniyor gibisiniz. Acaba biraz olaya uyum sağlayıp komikli sakalar mi yapsaniz. Birde su var sakalara gulmeye baslayinca amaci kalmadi diye birakirlar belki :)

Siz de pek normal gelmediniz..Böyle saklarla bir gün adamı kalpten götürürsünüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…