- 23 Ocak 2013
- 8.104
- 10.538
- 248
- Konu Sahibi esmergizmo
-
Sakarlığın tedavisi yok sanki psikolojik tedavi dışında.
Geçmiş olsun.
Doktora git denilir de :)
Bu durum da aynaya bak, ve anlat doktor hanıma sorununu :)
Denge ile ilgili olabilir mi
Ayak numarası boyuna göre küçük olanlar dengede durmakta zorlanır, sürekli düşerlermiş. Var mı öyle bir durum? Bu arada geçmiş olsun ucuz atlatmışsın.
Sakarlıgın tedavisini hıc duymadım ama belki doktorun önerebileceği kondisyonunu geliştirecek egzersizler falan vardır
Gözlük veya lens kullanmıyorsan olabilir belki. Bir göz doktoruna danış istersen. Beynin denge merkeziyle bağlantılı olabilir. Şu an sallıyor da olabilirimteşekkür ederim. psikolojik bişey değil çocukluğumdan beri böyle ama artık sıkıldım.
valla denge olabilir belki evde durmaktan kaslarım çok hamladı bi de çok tez canlıyım hemen pıtıpıtı aklıma bişi gelince yapayım derken elim kolum bacağım bişiler oluyo.
baktım aynadan kötü morarıyorkırık yok gibi allahtan o tip bi ağrım yok ama çok canım yandı fırk.
hmm bilemedim boyum 1.70 ayak numaram 38 küçük mü? aslında ben normal yolda düşmüyorum ama sürekli başıma aksilik geliyor mesela geçende içi hava dolu bir hediye paketi uçtu ayağımın altına girdi tam topukluyla basarken ayağım burkuldu. hani o kadar saçma şeyler oluyor ki. gözlerim bozuk baya ondan olabilir mi ki..
yoga yapıyorum aslında denge konusunda fena değilimdir ama düşünmemiştim bunu biraz daha yöneleyim teşekkürler.
Morluk varmış işte, basit travmA gibi duruyorteşekkür ederim. psikolojik bişey değil çocukluğumdan beri böyle ama artık sıkıldım.
valla denge olabilir belki evde durmaktan kaslarım çok hamladı bi de çok tez canlıyım hemen pıtıpıtı aklıma bişi gelince yapayım derken elim kolum bacağım bişiler oluyo.
baktım aynadan kötü morarıyorkırık yok gibi allahtan o tip bi ağrım yok ama çok canım yandı fırk.
hmm bilemedim boyum 1.70 ayak numaram 38 küçük mü? aslında ben normal yolda düşmüyorum ama sürekli başıma aksilik geliyor mesela geçende içi hava dolu bir hediye paketi uçtu ayağımın altına girdi tam topukluyla basarken ayağım burkuldu. hani o kadar saçma şeyler oluyor ki. gözlerim bozuk baya ondan olabilir mi ki..
yoga yapıyorum aslında denge konusunda fena değilimdir ama düşünmemiştim bunu biraz daha yöneleyim teşekkürler.
Sanirim biraz yavas hareket etmek
Yururken salla pati degil temkinli yurumek
Dalgin olmamak
Dengeyi korumak
Sakarlar cok sirin oluyo ama ya
Gecmis olsun bu arada
Gözlük veya lens kullanmıyorsan olabilir belki. Bir göz doktoruna danış istersen. Beynin denge merkeziyle bağlantılı olabilir. Şu an sallıyor da olabilirimama bana mantıklı geldi.
Morluk varmış işte, basit travmA gibi duruyor
Ama morluk, deri altı kanama demek, en fazla çatlamış olabilir, ki nereniz bilmiyorum ama alçıya alınamayacak bölgedir muhetemelen kaburga, koksiks gibi
Pilates denge sorununa birebir
Tam aynısını yazacaktım çünkü bunu yaşayan bir arkadaşım vardı ve tanısı buydu.Ayak numarası boyuna göre küçük olanlar dengede durmakta zorlanır, sürekli düşerlermiş. Var mı öyle bir durum? Bu arada geçmiş olsun ucuz atlatmışsın.
Tam aynısını yazacaktım çünkü bunu yaşayan bir arkadaşım vardı ve tanısı buydu.
geçmis olsun
ne desem bilemedim bende sakarim, daha geçen hafta misafire kaynar çayi bocaladim adamin ayagi yandi yani iki gun sionra sordum iyyim dedi ama ne biliyim bilmiyorum gerçiekden iyimiydi çayin alti yaniyordu aldigimda
ama sizin ki denge sorunu gibi duruyor daha çok
bende her turlu sakarlik var, yurume tarzimiz garip belkide bilmiorum
:) bende oyleyim de bu bir hastaliklmi hiç bilmiyorumboyum 1.70 ayak numaram 38 küçük mü ki? normal gibi geliyo bana kilo aldım ama son bi senede 68 kiloyum bana fazla geliyor hiç bu kadar almamıştım ondandır belki
aslında ben de o tip sakarlıklar yapıyorum denge değil de görmüyorum vs, elim kolum bacağım çarpıyo geçerken ederken
boyun varmis ayak ona gore kuçuk sankiboyum 1.70 ayak numaram 38 küçük mü ki? normal gibi geliyo bana kilo aldım ama son bi senede 68 kiloyum bana fazla geliyor hiç bu kadar almamıştım ondandır belki
aslında ben de o tip sakarlıklar yapıyorum denge değil de görmüyorum vs, elim kolum bacağım çarpıyo geçerken ederken
Ay yok canim sanmam benim boy 1.68 ayak da 35 36 kalıba göre değişiyor :) bende olmuyor oyle hiç ama muhtemelen dengeye alakalıdır... ha bide nazara inanırım bana çok değiyor bazen dikkat ediyorum bazı kişilerin bakışları düz yolda bile köstek almama neden oluyorAyak numarası boyuna göre küçük olanlar dengede durmakta zorlanır, sürekli düşerlermiş. Var mı öyle bir durum? Bu arada geçmiş olsun ucuz atlatmışsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?