Sakarya///54

kızlar düğün var düğüüüünnnhihoyyyt toplanmamız için süper bir vesile...
haydin bakalım gelecek olanlar ?????

kızlar düğün var düğüüüünnnhihoyyyt toplanmamız için süper bir vesile...
haydin bakalım gelecek olanlar ?????

arkadaşım bu kızlarardan haber alıyormusun nerelerde bunlar bukadar ihmal edilmezdi bu ste buluşmak için düğün güzel inan oturacak yerde buluruz parada istemezler oh negüzel kızlar gerçektn gelinya bayram üstü güzel olur iyi geceler

hiç haber alamıyorum.burda kim yazarsa anca görüşebiliyorum..bakalım gelen olursa düğün harika olacak..dediğin gibi..kaydirigubbakcemile

iyi akşamlar
,hanımlar nedesiniz iyice unutunuz buralarıfisfisfis....bayram haftası düğün güzel olur gerçekten..hadi toplanın hanımlar galiba herkes bayram telşına iyice dalmış..şutarafagittiarada bir uğrayın ama..herkesi selamlar..:teytey:

iyi geceler kızlar gümüşcüm nsılsın gerçekten düğünde buluşalım ama ya bu kızlar nerelerde hiç bukadar ihmal etmezdiler nettemi problem var yoksa nazaramı geldik bi çıkın ortaya herkese sevgiler

günaydın yeşilgözlüm iyim çok şükür teşekürler..birazdan kursa gidecem. sanırım sende devam ediyorsun kursa...haydeçim işler umaram kolaylanmıştır ...arkadaşım çok yoruldun..neyse uğrayan,,uğramayan herkese selam..

Selam kızlar..
Arada bir bakıp çıkıyorum.Ama bişey yazamadım..
Kimin düğünü var yahuuu...
:uhm:

iy geceler ohbe 1sayfada görünmek negüzelmiş kayboldunuz diye korktumbe aaa kaç gündür kimseler uğramaz oldu
esmerimin kızı evleniyor davetiyeleri özelinize yada msnye atarım tarihleri ve saati bayram haftası olacak herkese duyrulur hepinizi öpüyorum

slm ...banada yaz canım.. yer tarih saat.... nasipse gelmek istiyorum...:lepi:

abov düğün varmış...esmerim hayrılı olur inşallah..hakketten herkes gene bi telaşlarda herhal.kimseler yok ortada....benden zaten hayır yok diğer hanımlar bayram telaşında sanırım.hepinizi öpüyorummmmmmmmmm

slm kızlar.... kimseler gelmiyormu artık topiğe...kısmetsiz sende arada uğruyorsun yoğunsun sanırım.... hadin kızlar düğüne gelmicekmisiniz.ben çok istiyorum inşallah bir terslik olmaz... esmerim sanada çok geçmiş olsun canım....yeşilgözlü arkadaşım haber verdiğin için teşekkürler....

haber verdiğiniz için teşekkürler
büyük ihtimal olamam ben
allah mesud etsin diyeyim şimdidenn........

Slm kızlar:lepi:
Nasılsınızz
Esmerin hayırlı olsun.Ama bende gelememem büyük bir ihtimalle.
Beyaz nerelerde yahuu bilen varmı
CADIARZU

iyi akşamlar kızlar hepinizi düğüne bekliyorum buyurun ben biraz rahatsızım bana dua edin duanıza ihdiyacım herkese slm iyi akşamlar

Slm kızlar:lepi:
Nasılsınızz
Esmerin hayırlı olsun.Ama bende gelememem büyük bir ihtimalle.
Beyaz nerelerde yahuu bilen varmı
CADIARZU
beyaz en son görüştüğümüzde iyiydi çalışıyor.ama neti kulanamıyor kablosu kopukmuş galiba sanırıum hala onaramadı.
esmerim hayırlı olsun bende gelmek isterim ama söz veremem ..malum gece eşim getirirse gelebilirm ....neyse herkesi öpüyorum ..:teytey:hayılı cumalr

Köy sakinleri Yağmur Duasına çıkmışlardı.Bütün Köy ahalisi toplandı.İçlerinden birinin elinde Şemsiye vardı. Bu: İNANÇ'TIR. Babalar bebeklerini havaya hoplatır,çocuklar gülmekten bayılır.Yere düşeceklerini akıllarına bile getirmezler.Çünkü babaları onları tutacaktır. Bu: GÜVEN'DİR Yatağımıza girerken yarın uyanıp yaşamaya devam edeceğimize dair teminatımız yoktur.Ama yinede ertesine güne dair planlar yaparız. Bu: ÜMİT'TİR İnancınızı Güveninizi ve Ümidinizi hiç kaybetmemeniz dileğiyle NİCE BAYRAMLAR DİLİYORUM...

iyi akşamlar sakaryamın güzel hanımlarıııııııkaydirigubbakcemile3
yatmam gerektiği için iki haftadır annemlerde kalıyordum bugün kontrolüm vardı pıt pıtı gördüm bebeğim çok iyiii bayağı korkuttu ama şükür Rabbime inşallah başka sorun çıkmazda hayırlısıyla şu aylar su gibi geçerr neyse sizler nasılsınız umarım herşey yolundadır hepinize selamlarrrrrrrra.s.

slm kızlar myhopecim kendine dikkat et bebişi üzme kakanın bebeği ona göre

gugguludağlarguggulu kız bunu nerelerden buldunda yazdın ama çokda memnun oldum seninde bayramını şimdiden kutlarım sevdiklerinle nice bayramlar diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…