Köy sakinleri Yağmur Duasına çıkmışlardı.Bütün Köy ahalisi toplandı.İçlerinden birinin elinde Şemsiye vardı. Bu: İNANÇ'TIR. Babalar bebeklerini havaya hoplatır,çocuklar gülmekten bayılır.Yere düşeceklerini akıllarına bile getirmezler.Çünkü babaları onları tutacaktır. Bu: GÜVEN'DİR Yatağımıza girerken yarın uyanıp yaşamaya devam edeceğimize dair teminatımız yoktur.Ama yinede ertesine güne dair planlar yaparız. Bu: ÜMİT'TİR İnancınızı Güveninizi ve Ümidinizi hiç kaybetmemeniz dileğiyle NİCE BAYRAMLAR DİLİYORUM...
slm kızlar myhopecim kendine dikkat et bebişi üzme kakanın bebeği ona göre
gugguludağlarguggulu kız bunu nerelerden buldunda yazdın ama çokda memnun oldum seninde bayramını şimdiden kutlarım sevdiklerinle nice bayramlar diliyorum
ne güzel kelimeler bunlar,teşekkürler canım seninde bayramın mübarek olsun
bu ara cidden bu nicki çok aradınmı sırnaşık şey,çok enteresan:1shok:
sakaryamın güzel hatunları,şimdiden hepinizin bayramı mübarek olsun,umarım herkes sevdikleriyle beraber mutlu geçirir bayramını,büyüklerimin ellerinden öperim:sm_cool:
bende sakaryalıyım selam herkeze.
canlar selamlar nasılsınız
bayramınızı en içten dıleklerımle kutluyorum hepınızı çok öptumma.s.a.s.a.s.
slm arkadaş bizler iyiyiz inşallah sende iyisindir sizlerinde bayramı kutlu olsun sevdiklerinle hep beraber
denizliye kucak dolusu slm ve hayırlı bayramlar
ii geceleeer...sakaryamın sultanları nassınız bakem:uhm:
geçmiş bayramınız mübarek olsun ...
esmerim ablamın kızının düğünü varmış allah mesut etsin,hayırlı geçim versin ...
son günlerde iş güç derken bayaaa bi giremedim yanii hiç kimsenin dikkatini çekmemş he nerde bu roşum diyen yok senağlama
neyse allah herkesin gönlüne göre versin :çok üzgünüm:sevgiler ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?