iyi gecelere kızlar bukadar yorgunluktan sonra anca kendime geldim haydeçcim çok teşekkür ederim canım arkadaşım düğüne gelmene seni gördüğüme nekadar sevindim bilemezsin ama fazla ilgilenemedim kusura bakma müzik sesine fazla konuşamadık inşallah kısa zamanda görüşürüz herkese iyi geceler
Güzellerim Sakarya'lılarım aranıza döndüm ben
datlum benim hoşgeldin sefalar getirdin...bak seni aradı gözlerimiz....burayı ihmal etme.....Şeniz
etmem can cağızım ama sizi sıkıyormuşum gibi gelince bende girmek istemedim sizin muhabbetiniz var sonuçta araya giriyor gibi hissediyordum hep onun için
selamlar hepinize nasılsınız bakem yaa ben hepinizi çok özledim bu cumartesi bi buluşma ayarlasanızda görüşsek olmamı hıı ne dersiniz yarın açı verin biriniz bu cumartesiye bi buluşma topiçi ok bakıcam bak yarın akşamsengözlerimebaksanab
baktım arkadaşım açmanı bekledim topiği haydi kızlar sakarya bukadar ara vermezdi buluşmak için iyi geceler
iyi akşamlar kızlar nerelerdesiniz buluşmadan sonra çıkmayın keşke deyim sinyora özelliklede sen nerelerdesin beyaz görünce acep napıcak haydeçcim sözünde durdu
kızlar bugün benim doğum günüm...... ya 41 oluyorum...senağlama.... keşke hafta sonuna gelseydi...sizlerle buluşmak bana doğum günü hediyesi olacaktı.......Şeniz
doğum günün kutlu olsun akideşim nice güzel senelere hafta sonu yine kutlarız
bu arada kötü olan senin 41 beni 43 yapıcak neyse her yaşın ayrı güzelliği olur bunu da tadalım iyi günlerde sağlıklı öpüyorum arkadaşım iyiki doğdun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?