Sakarya///54

Bu kısmını anlayamadım ablacım nasıl oluyor bu değişiklik acaba?

[/COLOR]
[/B]:uhm:

yüreğindeki sıkıntıdan kurtulup yepyeni bir kızımız var artık temiz kalbiyle bizlere dua etsin buana kadar etdiği dualarda hep birileri vardı kafasını karıştıran ama şimdi tertemiz onu yaşayan bilir bundan sonraki dualarının yanına bizleride koysun allahım hayırlı insanlarla karşılaştırsın

iyi geceler nasılsınız arkadaşlar ben biraz rahatsızım iyi olunca yine aranızda olucam inşallah herkese slm allahım sağlık sıhat versin

iyigeceler hanımlar şimdi işten geldim desem inanırmısınız bilmiyorum ama gerçek bu ama yinede yarın inş. sizlerle olucam ayrıca güzel dilek ve dualarınız için hepinize ayrı ayrı tşk ederim yarında ayriyetten öpcem hepinizi

günaydın arkadaşlar bugün buluşma var buluşma haberlerine bakarsanız geç kalmış olmazsınız herkesi bekliyoruz görüşüğrüz
ayrıca ebrush slm geldicem uzaktasın inşallah tatilde görüşürüz

yanınızda olabilmeyi inanın çok isterdim dün geldim annemlerden annemle birlikte tabi çünkü bayramın 1. günü yine hastanede geçti doktor ayağa kalkmamı yasakladı bende bayramdan beri sapancadaydım dün kontrolüm vardı bebeğim şu an çok iyi iki hafta sonra ikili testimiz var ama yatmaya devam bu sefer yanınızda olamayacam ama bir dahakine inşallah hep birlikte oluruz hepinizi çok çok öpüyorummmmma.s.
bu arada 6 aralık da benim doğum günümdü haydeç ablam çalıkuşum Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı uzun ömürler nasip etsin mutlulukla geçireceğimiz inşallahhhh ve beyazımm inan çok sevindim bundan sonraki hayatın mutlulukla huzurla dolsun inşallahhhhhhh

myhopecum çok geçmş olsun cnm allah yardımcın olsun kendine ve yeğenimize i bak çok öptm seni...
sakaryamın topici 2.sayfalarda artıkın hadi hemşerilerim kıpraşın birazcık ,aramıza yeni katılan arkadaşlarımızda hoşgelmişler,esmerim54 ablacım sana geçmş olsun, allah şifa versin...
bu arada buluşmamızda gerçekleşti erken ayrılmak zorunda kaldım ama çok keyifliydi gerçekten,gelen herkese çok teşkkürler, arkadaşlarım hepinizi kocaman öpüyorum,sevgileeerr...

ayyy nihayet tanışabildim sizlerle,buluşmaya katılan arkadaşlarla yani,çok memnun oldum sizleri tanıdığıma,hepiniz çok sıcak ve çok candan sınız,herkese çok teşekkür ederim,tekrar buluşmak dileğiyle:)

canlarım çok güzel birgündü.herne kadarda erken ayrılmak zorunda kalsamda çok güzeldi..nihayet haydeç ablamla görüştük.sinyora turna ve boşwer tanıştığıma çok mutlu oldum .hepinizi çok öpüyorummmmmmmmm

bu arada myhopecum kendine çok dikkat et.bebişine çok iyi bak.senide onuda kocaammmmmmmmaaaaaaaannnn öpüyorum..esmerim sanada çok geçmiş olsun. kendinize iyi bakın

Son düzenleme:
iyi akşamlar kızlar sinyoracım gelmen bizleri çok mutlu etdi ayrıca turna arkadaşımızıda tanıdık sağolsun geldi inşallah devam eder buluşmalara myhopecim keşke olsaydın senin yerin boş kaldı ama sağlık olsun yeterki iyi olda yine buluşuruz buarada doğum günün kutlu olsun heerkese ayrı ayrı teşekkür ederim ve birde canocum seninde yerin boştu begülüm niye gelemedin enazından yaz bize sevgikler

kızlar benim eve gelmem biraz geç oldu..yemek yedik hemen evden çıktık .eşimin akrabasının kızının kınası vardı oraya gittim..şimdi geldik.fotoları yükledim bilginiz olsun.... arkadaşlarım bende tanıştığıma çok memnun oldum....sinyora kısmetsiz kedi ve turna..inşallah birdahaki buluşmalarda da beraber oluruz..ayrıca myhope çok geçmiş olsun canım.nice yıllara...

haydeç ablam yaa ne yaptın
o fotolar nee
hani seçecektin kötüleri
senağlama

günaydın arkadaşlar nasılsınız dün harika bir gündü ama sıkıntım olduğu için pekte rahat değildim sizlerle olmak çok güzeldi gelemeyenler buluşma haberlerine bakın öpüyorum hepinizi

günaydın arkadaşlar..herkes buluşma resimlerine kiltlendi sanırım ..onun için buraya uğruyan yok ..buluşma güzeldi..resimler çok güzel eee birde yorumlarda çok güzel daha ne olsun alah bizi nazrdan korusun..

selam kızlarrrrrkaydirigubbakcemile3
resimleriniz çok güzellll içim gitti bende orda olmak isterdim ama bir dahaki sefere inşallah bir terslik olmazsa sizlerle olacağım hepinizi çok özledimmma.s.

ii akşamlar sakaryanın hatunları neler yapıyonuz bakem herkes pek yoğun galba topiğe uğramaya vakit kalmıyo ...myhopecum sen ve bebişin iyi olunda biz yine buluşuruz kendine ii bak cnm,hepsinizi öptm hürmetler efeniim...

selamlar herkese,çook yorgunum valla,iki gündür misafirim vardı biliyorsunuz kaynım gelmişti
o yüzden uzak kaldım siteden

kızlar çekiliş yapmaya varmısınız şimdi
ufak hediyelerle birbirimize hatıra bırakma adına
yanlızca sakaryalı hatunlara özel bir çekiliş ne dersiniz?

herkese selamlar,saygılar,arz ederim efendim :)

İyi akşamlar arkadaşlar; buluşmalardaki aktifliğimiz forumda kalmıyor galiba.
Kaç oldu ikinci sayfalarda buluyorum topiği....
Sinyoracım güzel bir fikir atmışsın katılım nasıl olur bilmem.
Aklıma okuldaki çekilişler geldi tamda oğlum bugün sınıfta kuara yaptıklarını
yeniyıl hediyesi alacaklarını söylemişti belki ondandır.
Beyazım hadi çok çalışıyorsun haklısın, haydeç abla, gümüşboncuk, roşum, kısmetsiz,
boşwer, cano eee birde yeşikgözlü ablacığım sizler nerelerdesiniz?
Hadi arkadaşlar selam ihmal etmeyelim bu kadar da değilmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…