haydeç ablam bu sana.
kızlar bu arada hepinizin geömiş bayramını kutluyorum..kususra bakmayın amam ben bayramda da çalıştım.hemde gece mesaisindesenağlamavalla gündüzde uyudum pek bi tarafa bakmaya vaktim olmadı..
ama artık gündüzdeyim.daha rahatım.bu arada esmerim allah mutlu etsin.allah bi yastıkta kocatsın.beyazım yeni işin hayırlı olsun.my hopem bebişimize iyi bak canım benim.yeşil gözlü ablam cano,fair like sinyora,gümüş boncuğum, bütün dostalrım sizi çok özledim.hepinizi kocamaaaaaaannnn öpüyorum.ŞenizŞeniz
kızlar bugün benim doğum günüm...... ya 41 oluyorum...senağlama.... keşke hafta sonuna gelseydi...sizlerle buluşmak bana doğum günü hediyesi olacaktı.......Şeniz
Sakaryalı arkadaşlar size bişi sorucam ?
Adapazarında Adıbahçe isminde bi kafeterya tarzı bi yer varmış nasıl bi yerdir bilginiz var mı?
canımm hoşgeldinn ŞenizSelamlar arkadaşlar ben geldim...
döndüğümde topiğimizi ikinci sayfada bulmak istemezdim aslında herkes ihmal eder
olmuş buraları :jeyyarlmadı en azından bir iki kelime selam edin olurmu arkadaşlar.
Ben hiç gitmedim.Ama arkadaşlarım güzel şık bir yer olduğunu söylüyolar
canımm hoşgeldinn Şeniz
sanaa özelden mesaj atmıştım ama cevap atmadın cok üzgünüm hala:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
Sağol ablacığım yaşımı seviyorum. Dilerim senin yaşlarındada sen gibi çalışkan, becerikli olurum.çalıkuşum sitem etmekte haklısın canım...hoşgeldin aramıza...evinde sağlıkla sıhhatle otur çoluk çocuğunla inşallah....nice doğum günlerine bende 41 oldum canım..sen en güzel yaşındasın.....
roşum buluşacaz gelmicenmi yoksa...buluşma pek rağbet görmedi bu sefer ...haydi sakaryalı arkadaşlar buluşmaya gelmek istemiyormusunuz......
Sağol ablacığım yaşımı seviyorum. Dilerim senin yaşlarındada sen gibi çalışkan, becerikli olurum.
Bencede buluşun artık resimlerinize bari bakalım değilmi? Bu sakaryalı hanımlara
nazarmı değdi ne....
:jeyyar:
çalıkuşum sitem etmekte haklısın canım...hoşgeldin aramıza...evinde sağlıkla sıhhatle otur çoluk çocuğunla inşallah....nice doğum günlerine bende 41 oldum canım..sen en güzel yaşındasın.....
roşum buluşacaz gelmicenmi yoksa...buluşma pek rağbet görmedi bu sefer ...haydi sakaryalı arkadaşlar buluşmaya gelmek istemiyormusunuz......[/QUOTE
kısmetse gelecem eşimin vardiyesi pek ters oldu bu hafta için bi sorun olmazsa inş.aranızda olmayı istiyorum,eltim sanırım yine gelemicek gündüzcü ama akşam 8 de çıkıyo ,myhope,cano,beyazdan hiç ses yok,gerçekten katılım yok gibi millet üstümüze kaçıncıya buluştu bizde tık yok ,nazara geldik ben deyim yani..
Sağol ablacığım yaşımı seviyorum. Dilerim senin yaşlarındada sen gibi çalışkan, becerikli olurum.
Bencede buluşun artık resimlerinize bari bakalım değilmi? Bu sakaryalı hanımlara
nazarmı değdi ne....
:jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?