iyi geceler hanımlar hepiniz iyisiniz umarım ben çok yorgun ve bitkinim hemen haydeç ablacımın doğum gününü kutlayıp vede sevgili arkadaşım çalı kuşuna yeni evin hayırlı olsu deyip buluşma haberlerinede bi göz atıp aranızda olacağımı bildirerek tabi inş. yatağıma yatıcam ve 10 sn. de rüyalar alemine dalacam hepiniz öpüyorum.... haydeç ablacım iyiki doğdun iyiki varsın iyiki seni tanıdım a.s.çalıkuşum hayırlı olsun bitanesi güle güle oturun bebeğim öptüm senide canım buda evine nazar boncuu bendenyerimseniben
iyi geceler kızlar nasılsınız çalı kuşu güle güle otur evinde canım yorgunluğunun tadını çıkar haydeçcim idare et ben pek giremiyorum pc problem ve birde yoğunum buarada hemen anons yapayım
sakaryalılar buluşma var haberlere bakın
arkadaşlar hayırlı cumalar herkese beyazcım gözün aydın olsun bundan sonra rabbim hayırlı insanlarla karşılaştırsın özgürlük gibi varmı herkes kendi için dünyaya geldi at kafandan kendine iyi davran şimdi sen değişik bir hatun oldunya bize dua et dualarında değişebilir seni seviyoruz
iyi akşamlar kızlar...
beyazcım,hayatına yepyeni bir sayfa ile devam ediyorsun,umarım pespembe boyarsın bundan sonraki sayfaları........
haydeç ablam yeni yaşın sağlık huzur getirsin inşallah
çalıkuşu canım güle güle otur yeni evinde ailenle
boşver canım mesaj yazıp meraklandıgını yazmışsın,tşkederim,iyiyim,en azından nefes alıyorum:)
herkeze sevgiler,myhob umarım herşey yolundadır...
roşum sinyora fairlike kısmetsiz gümüş,nily ,yeşilgözlüm,hepinize sevgiler........
Buluşacak sizlersiniz ama inanın ben burda sabırsızlıkla bekleyeceğima.s.
Sinyora arkadaşım dilerim bir terslik çıkmaz bu kez. Malum her seferinde bir sorun oldu.
Senide en azından resimlerden tanımız oluruz.
Hadi bakalım hepinize iyi eğlenceler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?