• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sakarya///54

günaydın hanımlar nasılsınız bakalım görüşmeyeli ..umarım herkes iyidir..buluşma ayarlıyalım eminim çekiliş çok eğlenceli geçecek...haydeç ,, arkadaşım.. işlerin biti artıık geziyosun sanırım..herkesiçok öpüyorum ...

arkadaşlar geçmiş mesajları okudum yardımdan bahsediyorsunuz ..iyi düşünüyorsunuz buluşmada konuşuruz tabiki bunları..

ben merrkez sakarya mah sen ? bu arada doğum günün kutlu olsun cnm

Son düzenleyen: Moderatör:
selam hatunlar bugün nasılsınız?
sevgiler herkese
buluşma haftaiçimi olacak haftasonumu?

walla bugunde kimse yok sanırım burda buluşma organizasyonunu daha müsait olan biri yapamazmı haydeçin yerine malum çoğu zaman meşgul bir bayan haydeç ne biliyim benimki sadece bi öneri idi ? daha müsait biri mesela

walla bugunde kimse yok sanırım burda buluşma organizasyonunu daha müsait olan biri yapamazmı haydeçin yerine malum çoğu zaman meşgul bir bayan haydeç ne biliyim benimki sadece bi öneri idi ? daha müsait biri mesela

canım evet herkes sanırım çok meşgul....buluşmaları sadece haydeç abla ayarlamıyor.istediğimiz hepimizin bi arada olması.inşallah en kısa zamanda ayarlarızda görüşürüz.buluşmalara bekliyoruz:teytey:

selamlar,nasılsınız hatunlar,valla buluşma için bir fikri olan yokmu,kimseden ses seda çıkmıyor
yaa bu arada kiralık ev rıyorum bahsetmiştim daha önce,yokmu bildiğiniz bi ev
öpüyorum hepinizi

sinyoracım bu kış kıyamet gününde ne evi canım nasıl taşıcaksın ayy nasıl gözün oluyo en azından baharı bekleseydin allah yardımcın olsun

sinyoracım bu kış kıyamet gününde ne evi canım nasıl taşıcaksın ayy nasıl gözün oluyo en azından baharı bekleseydin allah yardımcın olsun

evet canım zor olacak ama ne yapayım,evim çok küçük artık daraldım iyice,biraz rahat edeyim istiyorum,bu ay zam zamanı,zammı yemeden başka bi ev bulayım diye düşünüyorum ama bakalım,hayırlısı artık

iyi gecler kızlar nasılsınız iyisiniz inşallah buluşma derken isdiyoruzda müsait olmak için zaman ayarlıyorum kendi açımdan ben biraz yoğunum bi tarih koyunda ayarlamaya çalışalım haydeçcim bi önerri koy ortaya hafta içi daha iyi olur benim için sen bi seslen bakayım öptüm slm

iyi gecler kızlar nasılsınız iyisiniz inşallah buluşma derken isdiyoruzda müsait olmak için zaman ayarlıyorum kendi açımdan ben biraz yoğunum bi tarih koyunda ayarlamaya çalışalım haydeçcim bi önerri koy ortaya hafta içi daha iyi olur benim için sen bi seslen bakayım öptüm slm

hafta içi benim içinde uygun arkadaşlar..bakalım diğer arkadaşlar ne dicek ona göre hareket ederiz..... hadi bi tarih verinde konu açalım .....Şeniz sinyoracım otur oturduğun yerde bahar taşınırsın bacım...çok soğuk ya temizlik falan of zor işler...ama yinede kolay gelsin sana....Şeniz

evet kızlar hafta içi yapalım değişiklik olsun yalnız önmüzdeki hjafta olsunki ondan sonra 15 tatilbaşlıyo çocuklarla bu soğuklarda dışarda olmak zor olur ayrıca filistinli kardeşlerimize toplayacağımız yardım konusunda konuşmak içinde sabırsızlanıyorum çünkü ciddi anlamda her türlü yardıma ihtiyaçları var ben erzak ve kıyafet toparlama taraftarıyım siz ne düşünüyorsunuz

evet canım zor olacak ama ne yapayım,evim çok küçük artık daraldım iyice,biraz rahat edeyim istiyorum,bu ay zam zamanı,zammı yemeden başka bi ev bulayım diye düşünüyorum ama bakalım,hayırlısı artık

walla bizde taşınmayı düşünüyorduk ama bu karda kışlta zor olur diye erteldik nisana zaten kontrat bitiyor nisan eşimin işyeride fen lisesine taşıncakmış o tarafta ev bakcaz bizde hai hayılrısı
sinyora allah kolaylık versin cnm ya zor valla ev taşımak ilk taşınmamda cam eşyaların çoğu kırlmıştı :D dikkat edin cnm
500 e kadar doğalgazlı istyoruz bizde ama bakalım

yaaa evet çok soğuk valla,nasıl taşınacağım bilmiyorum,ama zaten taşınmak istememin bir nedenide soğuklar,doğalgazlı bir eve geçmek istiyorum,ee malum çocuk istediimiğz bir dönemde sobalı evde oturmak zor oluyor :P,herkes haftaiçi onaylıyorsa buluşmayı benim için problem olmaz ama çok kalamam malum iş var,çarşamba yada perşembe günü olabilir o zaman

Selamlar arkadaşlar. Sinyora hayırdır kış kıyamet taşınmak zor olur demiş herkes bende
aynı fikirdeyim. Ama şuda var her seferinde rahatsız olmaktansa bir kes o eziyeti göze alır,
taşınırdım ben. Kolay gelsin diyeyim şimdiden dilerim gönlünüze ve bütçenize uygun bir ev
bulursunuz. Buluşma var bakalım, kimler katılacak bu kez. Ben aranızda olamayacağım
15 gündür çok kötü günler geçirdim. Sağlığımla ilgili aniden ortaya çıkan rahatsızlık, dün de
İzmit araştırmadaydık; nihayet teşhis koyuldu ve 3 hafta ilaç tedavisi uygulayacağız. Hastalığım
üretiker bir diğer adıyla kurdeşenmiş. İnanın hiç hayatımda bu kadar sık acile gitmemiştim.
Şimdi de yüksek dozda kortizon içeren ilaçlar kullanıyorum dilerim fazla kilo almam.
Ne diyeyim Allah daha kötüsünden saklasın. İnsan sağlığının kıymetini yitirince anlıyor.
Malesef bu şartlar altında yine yokum.... Ama sizin adınıza sevindim. Resimlerinize bakarım
en azından.Benden böyle yazacak güzel şeylerim yok bu kez. Sevgiler arkadaşlar.....

Son düzenleme:
Selamlar arkadaşlar. Sinyora hayırdır kış kıyamet taşınmak zor olur demiş herkes bende
aynı fikirdeyim. Ama şuda var her seferinde rahatsız olmaktansa bir kes o eziyeti göze alır,
taşınırdım ben. Kolay gelsin diyeyim şimdiden dilerim gönlünüze ve bütçenize uygun bir ev
bulursunuz. Buluşma var bakalım, kimler katılacak bu kez. Ben aranızda olamayacağım
15 gündür çok kötü günler geçirdim. Sağlığımla ilgili aniden ortaya çıkan rahatsızlık, dün de
İzmit araştırmadaydık; nihayet teşhis koyuldu ve 3 hafta ilaç tedavisi uygulayacağız. Hastalığım
üretiker bir diğer adıyla kurdeşenmiş. İnanın hiç hayatımda bu kadar sık acile gitmemiştim.
Şimdi de yüksek dozda kortizon içeren ilaçlar kullanıyorum dilerim fazla kilo almam.
Ne diyeyim Allah daha kötüsünden saklasın. İnsan sağlığının kıymetini yitirince anlıyor.
Malesef bu şartlar altında yine yokum.... Ama sizin adınıza sevindim. Resimlerinize bakarım
en azından.Benden böyle yazacak güzel şeylerim yok bu kez. Sevgiler arkadaşlar.....

bende aynen öyle düşünüyorumeve geldiğimde içim ferahlasın istiyorum,ama bakalım aradığım gibi bi ev bulabilecekmiyim,çok çok geçmiş olsun sana da,inşallah biran önce sağlığına kavuşursun,ilk fırsatta görüşmek ve tanışmak üzere(yanlış hatırlamıyorsam henüz tanışmadık)
yaaaa hatunlar nerdesiniz yaaaa,sizde pc ler soğuk odada galiba yyoksa herkes grip olmuş yatıyormu,aman dikkat edin kendinize
iyi geceler herkese

iyi geceler arkadaşlar şimdi eve geldim yarın kermesimiz var hazırlık yaptık buyurun gelin çok yorgum herkesi öptüm yarında iş çok çalı kuşum geçmiş olsun allahım şifa versin

Son düzenleme:
çalıkuşucum çok geçmş olsun cnm,allah şifa versin, hastalığının nedeni stresmi acep yeni eve taşınacam diye pek bi yıprattın kendini bundan sora kendine dikkat et,hiç bişeycikleri kafana takma olur mu?bu arada buluşmada yine tanışamayacağımız içinde üzüldüm, neyse sağlık olsun diyelim çok öptm seni...
evet kıslar buluşma haberlerini bekliyoruz büyüklerimize uygun günler olsun,biz nasıl olsa uyarız diye düşünüyorum hepinize sevgiler canlar ,öpüldünüz,CUMANIZ MÜBAREK OLSUN ....a.s.

çalıkuşum çok geçmiş olsun.canım hiç bişeyi kafana takma....ürtiker biraz strese dayalı bildiğim kadarıyla.öyle karamsar olma ama senin güleryüzüne yakışmıyo.:teselli:..biran önce iyileşte buluşmalara katıl canımın içi...Şeniz.
sinyoracım evi ne taraflardan bakıyosun.nasıl bi yer arıyorsun?
bide istersen buluşma haberlerine aç konuyu ama perşembe cuma gibi olursa daha iyi olur benim için.......
yeşil gözlü ablam kermesin yerinide söyleseydin ya gelirdik....kaydirigubbakcemile4
herkese hayırlı cumalarrrrrr:enbuyukkk:

Back
X