Sakarya///54

Günaydın, gününüz güzel geçsin arkadaşlar.
Sevgili Roşum; bu nazik davetine ilk ben cevap vereyim.
Geleceğim,delikafadulden hem seni tanımak, hemde belki başka arkadaşlarda
katırlırsa onlarla görüşmek için.
:lepi:

Zati sizin bu buluşmalarınızı duyunca en zengininden koca bulasım geliyor.İşten ayrılasım gün gün gezesim geliyorsenağlama
Birde şöyle düşünelim; belki senin olmaman daha iyi olur. Bak hep beraber toplanmışken;
istişare ederiz, eş dost tanıdık falan kendi aramızda sana uygun bir eş adayı olup olmadığına
bakarız. Yok sen gelme bencede. yanında da konuşulmaz ki canım herşey.....
naniknanik

Hee tamam ozaman
delikafadulden

günaydınlar tünaydınlar canlar sizlerdede bende olduğu gibi tatlı bi heyecan varmıı acep çok sevdiğim dostlarımı görcemde ben bu gün sizleri bilemem yaneee neyse efem gitip hazırlanayım kızımıda hazırlayayım beraber gelcez bu günkaydirigubbakcemile5 hadi görüşmek üzre by

başka sakaryalı yokmu

Olmazmı...yerimseniben
Denizde kum bizde Sakaryalıkaydirigubbakcemile3
Sakaryanın hatunları bugün buluştu.Oyüzden yoklar.Akşama herkesler burda olur.Ben çalışıyorum malesef katılamadım onlara.
Ama bakarsın akşam resimlerini yayınlarlar
:icecream:

Zati sizin bu buluşmalarınızı duyunca en zengininden koca bulasım geliyor.İşten ayrılasım gün gün gezesim geliyorsenağlama

ooo en zenginini arıyosan bu kriz de daa bis seni evlendiremeyiz bacım azcuk düşelim istersen şaka bi yana inş.bi dahaki buluşmayı hafta sonu ayarlarıs da hep beraber oluruz ,
aysmev hoşgeldin cnm,her zaman bekleriz,
bugün çok güzel bi gün geçirdik değerli hemşerilerim şenlendirdi evceğizimi ,bi coştuk,gülüştük ,herkese çok tşk.ediyorum ,tekrar öpüyorum sevgiler...

Neyse tamam sadece zengin olsunşakkıdı
Nasl eğlendiniz bensiz anlamyorum.İçiniz burulmadımı
senağlama

burulmaz mı kıs andık seni kulakların çınlamadı mı?
aayy kıslar çok kötü fenayım burda zor oturuyom hee,, bugünden belliydi üşüttüm heral,yeşilgözlü ablacım demişti süzülmüşün deye, bi yatçem bi daha kalkamıcam gibin,neyse görüşürük gene...

Çınlamazmıdelikafadulden Neler konuştunuz hakkımda hııışakkıdı
Geçmiş olsun.Yoruldun tabi misfirler ağrdı
a.s.

yok cnm yorgunluktan değil,mazaretim vaa asabiyim been işte öle bişey,neyseki bugün bu kadar değildim,
senlen ilgili de bu kısa nerden zengin koca bulurus dedik, büttün gün düşündük yane ama bu işler gönül işi bacım sen kendin bul ,biz test ederizkaydirigubbakcemile3

iyi akşamlar hanımlar ..bugün çok güzel bir gündü ,,sevgili roşum bize evini..açtın.
çok teşekürler güler yüzün ve misafir perliğin için...bende aynen senin gibi bir üşüme geldi nedense ama bakmadan edemedim..sitede neler olyo görüşmek üzer hanımlar ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…