Desene zengin koca hayallerim suya düştü.yok cnm yorgunluktan değil,mazaretim vaa asabiyim been işte öle bişey,neyseki bugün bu kadar değildim,
senlen ilgili de bu kısa nerden zengin koca bulurus dedik, büttün gün düşündük yane ama bu işler gönül işi bacım sen kendin bul ,biz test ederizkaydirigubbakcemile3
iyi akşamlar hanımlar ..bugün çok güzel bir gündü ,,sevgili roşum bize evini..açtın.
çok teşekürler güler yüzün ve misafir perliğin için...bende aynen senin gibi bir üşüme
Benim olmadğım bir görüşme ne kadar güzel olabilir tartışılır şakkıdı
:dilcikar: ben küstüm :dilcikar:
böğön çalışmıyodum bilem bende gelürdüm :çok üzgünüm:
kulaklarım felanda çınlamadı ühhühühühühüübenneyaptımki
Bende zor çınlattım şekerim.Telefonla canlı bağlantı kurdukta
aayy vallahi senide andık arkadaşların hepsi söylesin,can yakın sempatik bi kıs dedik,kusura bakma cnm ,çalışıyosun deye ses etmedim kıs tüh üzüldüm bak şimdi ...:çok üzgünüm::dilcikar: ben küstüm :dilcikar:
böğön çalışmıyodum bilem bende gelürdüm :çok üzgünüm:
kulaklarım felanda çınlamadı ühhühühühühüübenneyaptımki
selam kızlar...sevgili eltime ve arkadaşlarıma bugün içiin çokk teşekkür ederim.elticim diye demiyorum becerikli hatundur........
bendeniz ve bilgecim sizi hep andık.çalışıyosunuz diye ses etmedik...kız kulaklarınızda çanlaa ötmedimiiii...dedikodunuzu bilmem yaptık.bu hatunlara zengün koca nirden bulsak diye.
yenigelen asymev hoşgeldin canım.....
ooo en zenginini arıyosan bu kriz de daa bis seni evlendiremeyiz bacım azcuk düşelim istersen şaka bi yana inş.bi dahaki buluşmayı hafta sonu ayarlarıs da hep beraber oluruz ,
aysmev hoşgeldin cnm,her zaman bekleriz,
bugün çok güzel bi gün geçirdik değerli hemşerilerim şenlendirdi evceğizimi ,bi coştuk,gülüştük ,herkese çok tşk.ediyorum ,tekrar öpüyorum sevgiler...
kız neye pes edelim çarşıdan seçeriz bi kaç kiilo iyisindendelikafaduldendelikafadulden
canım benimŞenizŞenizallah iyi insnalarla karşılaştırsnŞenizŞenizBen seçerim çarşıdan buraya resmini koyarım artık:içelim:
iyi akşamlar hanımlar ..bugün çok güzel bir gündü ,,sevgili roşum bize evini..açtın.
çok teşekürler güler yüzün ve misafir perliğin için...bende aynen senin gibi bir üşüme geldi nedense ama bakmadan edemedim..sitede neler olyo görüşmek üzer hanımlar ..
selam kızlar...sevgili eltime ve arkadaşlarıma bugün içiin çokk teşekkür ederim.elticim diye demiyorum becerikli hatundur........
bendeniz ve bilgecim sizi hep andık.çalışıyosunuz diye ses etmedik...kız kulaklarınızda çanlaa ötmedimiiii...dedikodunuzu bilmem yaptık.bu hatunlara zengün koca nirden bulsak diye.
yenigelen asymev hoşgeldin canım.....
iyi akşamlar kızlar ayy sormayın sormayın çok güzel bi gün geçirdim sabah dedim yaa size çok sevdiğim dostlarımla görüşecem diye hepsi gelmişler sağolsunlar biraz el altından bi buluşma olsada :jeyyar::lepi:ama haydeçimin bendenizimin yokluğu hissediliyordu yanee:1hug: bilgecim senide çok andık ama çalıştığını düşündüğümüz için ses etmedik canım ben durumu sana bilahare açıklarım tatluuumyerimseniben
iyi akşamlar sakaryammmmkaydirigubbakcemile3
öncelikle roşuma bizi çok iyi ağırladığı güler yüzü ve tatlı dili içinn sonrada tüm arkadaşlarıma çok çok teşekkür ederimm haydeç ablamı bendenizi-expireuser mi desemmmyerimseniben-canoyu gözlerimiz hatta sözlerimiz aradı ama bir dahakine inşallah hep birlikte oluruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?