Sakarya///54

Bir eltim bile yoksenağlama
Bana seslenip çağıracak.

üzülme arkadaşım,bis seninde eltin olarıskaydirigubbakcemile3
bendeniz cim sende bi koca bulursun bakarıs eltilik bi durum yoksa seninde eltin olarıs bacım ne üzülüyon kine:roflol:
herkese yeteriz alimallah...

bendeniz cim sende bi koca bulursun bakarıs eltilik bi durum yoksa seninde eltin olarıs bacım ne üzülüyon kine:roflol:

delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

demi eltim eltim biz her tarafa yeteriz alimallahhhdelikafaduldendelikafadulden

selam sakaryammmmmkaydirigubbakcemile3
bu sabah bir sürprizle uyandımmm ama roşum yazmış bilee neyseki fazla ayrıntı vermemiş malum yatak haliyle yakalandım yanicimeeeee
hepinizi öpüyoruz sakaryamın güzel hatunlarıııııa.s.

slm kızlar.... kısmetsizim cidden öyle dün herkez adacentırdaymışfisfisfis, aslında baya bi dolandım oturdum 8 gibi filme giridm ama nasip değilmiş görüşmek, neyse canım eeeeen yakkkkın zamanda görüşürük inş nedendir bilmiyoruuuum içime öyle doğuyoooor:jeyyar:

saol canım ewt göz açıp kapayıncaya kadar büyüyecek farkındayım...ah bi doğsa diodum 4. ayı bitecek.....:çok üzgünüm:
bir an bile aklımdan çıkaramıorum eşim bazen kızıyo ewham yapıosun die ama....:çok üzgünüm: anneyle baba arasındaki fark bu olsa gerek...ben onu 9ay içimde taşıdım tarifi mümkün deilki yaşaması lazım....Allah hepimize sewdikleriyle sağlıklı uzun ömür versin inşallah....öpüyorumŞenizŞeniz
kısmetsiz kedi senin yerinede öptüm...ŞenizŞeniz

bende 6,30gibi ayrıldım centerdan..hakketten kısmet değilmiş..neyse allah büyük görüşürüz elbet..sengözlerimebaksanab
çalıkuşum maşallah de kızallah nazardan korusun.
efekancım tatlım annelik işte..benimki koca sıpa oldu..hala biyere gittimi merak ederim..bizde bebek kalmadı.onun için tekrar tekrar öp bebişini....

Arkadaşlar nerelerdesiniz? herkes elini çekmiş topikten.
İyi akşamlar, gelin de bir selam edin ben buradayım.

iyi geceler ben buradayım güzelleşmeye çalışıyordum şaçlarımı boyadım bende kıskandım sizleri akideşler soğuk demeden geziyorlar valla oh sefanız olsun beyazcım ararsın bugünleri gez bacım gezbizim içinde gez

günaydınnnn güzellleeerrkaydirigubbakcemile2
hadi uyanınnn demiycem yatın kız sıcak sıcak benim yerimede uyuyun mirmirmirmir

günaydın güzeller bugün misafirlerim vaada benim onçüün ,yatmadım evimi temizliyom ,mamalar yapıyom,topic arkadaşlarım kaydirigubbakcemile5hade çay içmeye bekliyom sizi gelin bakem yamacımakaydirigubbakcemile
hade ben işlere şööle bi daliim öpüldünüsŞeniz

İyi muhabbetler ...............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…