cumanız mübarek dualarınız kabul olsunnnnnnn:Saruboceq:
haydeç ablam hoş geldinnnnnnnna.s.
kısmetsiz kedim geçmiş olsun umarım daha iyidir teyzen canımmm
roşum inşallah fizik işe yarar biran önce iyileşirsin canımm
bendeniz ne kilosu yaa dal gibi değil miydin sennnn:uhm:görmeyeli kilo aldıysan bilmem neyse Allah muvaffak etsin canımmm seni ve tüm isteyenleriiiii:1hug:
beyazım geçecek bu günler işten kafanı kaşıyacak zaman bulamayacağın günler çok yakın canım inşallahhhhh:Saruboceq:
hepinizi öpüyoruz sakaryamın güzel hatunlarıııııŞenizŞeniz
cumanız mübarek dualarınız kabul olsunnnnnnn:Saruboceq:
haydeç ablam hoş geldinnnnnnnna.s.
kısmetsiz kedim geçmiş olsun umarım daha iyidir teyzen canımmm
roşum inşallah fizik işe yarar biran önce iyileşirsin canımm
bendeniz ne kilosu yaa dal gibi değil miydin sennnn:uhm:görmeyeli kilo aldıysan bilmem neyse Allah muvaffak etsin canımmm seni ve tüm isteyenleriiiii:1hug:
beyazım geçecek bu günler işten kafanı kaşıyacak zaman bulamayacağın günler çok yakın canım inşallahhhhh:Saruboceq:
hepinizi öpüyoruz sakaryamın güzel hatunlarıııııŞenizŞeniz
haydeç ablacım hoşgeldin a.s.
beyazım inşallah gönlüne göre bi iş bulursun internetten filan başvuru yapıyomusun görüşmelere filan git nasıl bi iş istiyorsun görüşebilsek bi gün oturup konuşalım bende eşe dosta sormaya çalışırımyerimseniben
bendenizim ben sabahtan beri paso bitki çayları içiyorum sabah biraz kek öğle arasıda birazcuk ilimonlu diet bisküvi yedim bol bolda su benim derdim belimdeki ve göbeğimdeki katlarla:çok üzgünüm: sinir oluyorum ama bu sefer kurtulcam :lepi:
Merhabalar arkadaşlar,
Haydeç abla gelmiş, gitmiş hoşgelmiş. İnşallah bir daha bu kadar yanlız bırakmaz bizi.:1hug:
Bendenizim senin kilolu olduğunu düşünemiyorum çok mu aldın merak ettim.CADIARZU
Hepimizin cuması mübarek olsun. Dualarınız kabul olsun.
Görüntümde çok büyük değişikliklerim yok.Ama biraz biraz al al buraya geldim işte.62 kiloyum şimdi.Ama bu gazda olabilir.Ben 54-55-56 kilolarda geziyordum sürekli.62 olunca :1shok: oldum.Panik yaptım
Evet arkadaşlar bugün epey bir az yedimcokacimcoook.Öğle arasındada 20 dakika şirketin kütüpanesinde arkadaşlarla koşturduk durduk.Egzersiz hareketleri yaptık.Kıyafetlerimiz pek uygun olmadığı için epey bir zorlandık.Ama birazcıkta olsa terlemeyi başardık.kaydirigubbakcemile5Çok komiktik çokkk.Dışardan biri görse ölürdü gülmekten.
Beyazım gel rolleri değişelim.Benim yerime çalış bende evde boğulayım..Ama bir süre.Yoksam sıkılırım ben
Görüntünü bilmem ama baya bir fark varmış....
Bu şişlik olabilir demişsin ya, o şişliklerin içi boş değil gibi geldi bana canım.:roflol:
sağol canım yorulmuşsun zahmet etmişsin buraya bu ilanları koymuşsun ama bunlar bana pek uygun gibi gelmedi tekrar tşk ederim......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?