Sakarya///54

roşummm çok geçmiş olsun a.s. dikkat et ya ihmal etme fiziğe düzenli git bakalım baştan fayda etmez diye düşünme emi canısı:teselli: hele bi iyileş yürüyüşlerine yavaş yavaş başlarsın olsun

Roşum geçmiş olsun, inşallah fizik tedaviden sonuç alırsın.
Kısmetsiz pisi nerelerdesin? buluşma günü; kar yağmıyor çok özledim demiştin.
Hemen yarın çık gel istersen buraya. Şu anda lapa lapa kar yağıyor yine.
Bembeyaz oldu heryer.
:teytey:

tşk.ederim kıslar geçecek inş.neleri geçirmiyoz dime,çalıkuşum ne mutlu karı gördünüz biz bu sene göremedik bi yağsa eltimlen kartopu oynacaz ,karlarda yuvallancaz dime kıs eltimkaydirigubbakcemile

Bu kadar yakın olupta; buraya böylesine kar yağarken, sizin oralarda olmaması ilginç.CADIARZU
Aslında artık çokta kar göresim kalmadı. 13 yıldır neredeyse 6 ay kar kalkmayan yerlerde
bulununca pek bir heves kalmıyor insanda. Olsun genede saf, bembeyaz heryer bakınıyoruz işte.
Eltinin kulaklarını çok çınlattım bugün. Belki yarın resim çeker eklerim siteye. Kar görürsünüz.

biri kar mı dediiii hani nerde yaaaa kara hasret kaldık vallaaa:sm_confused:
roşum inşallah fizik işe yarar canımmm Allah şifasını versin biran öncee biraz dinlen havalar da ısınınca birlikte çıkarız inşallah yürüyüşlereeeeeee:1hug:
iyi geceler sakaryamın güzel hatunlarıııııııa.s.

İyi geceler arkadaşım. Ben dedim, hala yağıyor.
Hadi gelin kar görmek isteyenler.:teytey:

annaa kıs çalıkuşum yarın burayada gelir kar bence
hepinize iyi geceler canlarım Şeniz

iyi geceler roşum geçmiş olsun arkadaşım başka bidurummu vardıda duymadım dedim kendini bugünlerde yorduysanda bu ortaya çıkmıştır bazı hastalıklar sebep araya dikkat et kendine dinlenirsen tedavide olunca birşeyin kalmaz allahım şifa versin

iyigeceler hanımlar bakıyorum gece gece toplaşmışsınız buraya ooh ne güzel ne güzel delikafadulden
sinyoracım nerelerdesin hayatım bu bizim senin üzerine ikinci buluşmamız aslında biliyosun ortaya attığın bişey vardı bu konuyla ilgilenmen gerekiyodu canım ama yalan oldu galiba bu durumdaaa neyse takrar yaparız katılamayanlarda katılı dimeeşakkıdı

Günaydın Sakaryanın Güzal hatunları
Akşam muhabbet koyuymuş.
Roşum geçmiş olsun.İhmal etme tedavini.Yürüyüşlerede sonra çıkarsın.Sağlık daha önemli.
Bende kilo almışım.Nasıl moralim bozuk anlatamam.Diyete başlıyacam.Biraz araştırayım bakim.
Yarında yeğenimin doğumgünü var.Hemen başlıyamam.Pazartesi inşallah.
Plateslede biraz toparlarım işallah.Gerçi plates kilo verdirmiyo ama neyse..
Haydin görüşürüz.

günaydın kızlar..bu sabah erkenciyim.keyfim yok pek..canım sıkılıyo..herşeye ağlayısı bi havam var bu sabah....
dün teyzemle uğraştık.rahatsızlanmış.acile felan gittik.idrar yolu enf. geçiriyomuş.bizi biraz korkuttu.ama şimdi iyi çok şükür..dün elticimde hastanelerde uğraşmış.geçmiş olsun kıs eltim.yorma kendini...sen bize lazımsın yaf..
neyse canlar..hepinizi öpüyorum.Şeniz.ben gene uğrarım

günaaydıın fıstıklar...aman hepimizde bi kasvet nazara geldik ,kendimize nazar okuyalım,yeşilgözlüm ablam sağolasın ,sinyoracım da hoşgelmişin arada uğra cnm,
bendenizim sıkma canını yaf,sen bizim gibi değilsindir,veririsin hemencik...
eltim saolasın nnee canını sıkıyon bakem sende bize lazımsın ...
kıslar ben bugün fiziğe başlıyom artık ne zaman gelirim hiç bilmem,görüşürük inş.havada çok kötü hepimize sirayet ediyo ,neyse yinede inş.gününüz güzel geçsin kıslar öptm heppinizi...

bugün cumaymış yaf,cumanız mübarek olsun hatunlar dualarınızda bzi de hatırlayın olur mu?

günaydın yawyulaaayyyhihoyyyt
aa nazara mı geldiniz canlar hadi canlanın bakim çok şükür hayattayız
kısmetsiz kedicikim geçmiş olsun teyzene acil şifalar canısı sıkma canını amaaann içiyonmu cigara ?yak bitane dumanıyla savur gitsin kederini sağlık olsun yeter be tatlım
geç pencerenin önüne sıcacık çayını gayfeni yudumla
roşum canum hade yap bakalım açılışını bugün işe yarar inşallah
bendinizcim ben bugün rejime başladıııımmmhihoyyyt
hatta dün başladım diyebiliriz işten güçten bişey yemediğimi farkettim gece midemden gelen seslerden dolayı ee aç kalmışken du ben rejime başlıyım dedimkaydirigubbakcemile3hadi sende başla madem birbirimize gaz veririz
kader ortağıyız nede olsakaydirigubbakcemile3

Tamamdır.Bende dün azaltıım yemeği.Ekmek çok az yedim.Yarın yeğenimin doğum günü nedeniyle bira yiyebilirim.Ama pazartesi diyetteyim.

hepinizin cuması mübarek olsun hanımlar dualarınızda unutmayın beni artık bi işe girmem lazım ev beni boğuyoooooorkafamçokkarıştı bu gün dualar geri çevrilmezmiş ben sizler için ediyorum:Saruboceq:
kısmetsizim geçmiş olsun canım rabbim taz zamanda teyzecine şifa versin inş.:teselli:
bendenizim takma kafana canım veririsin kilo dediğin nedirki senin için dimee:lepi:
bilgecim pek neşeli gördüm bugün seni hayatım allah bozmasın 3b grubunun tek çalışmayan bayanı olarak sizden özel dua istiyorum kıskanıyoruuuuum siziiikötükedihüso
roşum hadi bakem canımm kolaygelsin umarım faydasını görür rahata erersin :1hug:
neyse diğer bütün sakaryanın güzel hatunlarını öpirem hepinizin gününüz dünden güzel geçsin hayat size bugün tüm istediklerinizi arzuladıklarınız versin inş.....:1hug:a.s.

cumanız mubarek olsun sevgili arkadaşlarım... ben geldim.... eee buluştunuz buluşmanız güzel geçmiş..roşum canım kardeşim çok güzel ağırlamış sizi....hepinizi fotolardanda olsa görmek mutlu etti beni...bir dahaki buluşmada inşallah bende sizlerleyim...ama kıskanmadım desem yalan olur..haberiniz ola...yerimseniben

ooy oy ablam hoşgelmişin gözlerimiz yollarda kaldı bea,ağır misafirlerin vaamış,neyse uğurlayınca yine aramızda olursun inş.bizi ablasız bırakma emi zati 2 tanecik ablamız vaa,yeşilgözlümle sen ,siz olmayınca biz burda kimsesiz kalıyoruz üzülüyoruz amaa...:çok üzgünüm:

canımsın...inşallah yanınızdayım bundan sonra...roşum kardeşim sanada çok geçmiş olsun..yazdıklarınızı anca okudum... rabbim sağlık sıhhat versin....Şeniz

cumanız mübarek dualarınız kabul olsunnnnnnn:Saruboceq:
haydeç ablam hoş geldinnnnnnnna.s.
kısmetsiz kedim geçmiş olsun umarım daha iyidir teyzen canımmm
roşum inşallah fizik işe yarar biran önce iyileşirsin canımm
bendeniz ne kilosu yaa dal gibi değil miydin sennnn:uhm:görmeyeli kilo aldıysan bilmem neyse Allah muvaffak etsin canımmm seni ve tüm isteyenleriiiii:1hug:
beyazım geçecek bu günler işten kafanı kaşıyacak zaman bulamayacağın günler çok yakın canım inşallahhhhh:Saruboceq:
hepinizi öpüyoruz sakaryamın güzel hatunlarıııııŞenizŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…