Sakarya///54

günaydın hanımlar..,,bir spor muhabeti gidiyor.....gidin bakalım..ama sizn zaten ihtiyacınız yok ..beyaz ve bendeniz ..fıstık gibisiniz maşalh.,,,.roşum geçmiş olsun canım...inşşallh kötü bişey yoktur ,,haberlerini bekliyoruz..,,haydeç nerdesin be canım,,arkadaşım sen hiç böyle ara vermezdin..umarıım iyisndir..herkese neşeli bir gün diliyorum ..günüz çok güzel geçsin..

sakaryamın güzel hatunları............nassınız bakkem....hihoyyyt
bilgecim nasıl buldun bacım beğendin mi kız bizlerü....bu arada hadi hayırlısı diyelim bakalım..
3b grubunda haraketlenmeler mi var acep beyazım:jeyyar:
ay bende bugün bir uyuşuğum anlatamam..bisürü ev işi beni bekliyo.şöle okus pokus mu yapsam acebadelikafadulden

selam sakaryammmmmkaydirigubbakcemile3
roşum geçmiş olsun inşallah önemli bişey yoktur canımmm
güzel bir gün geçirmeniz dileğiyle hepinizi öpüyoruzzzzzzzŞenizŞeniz

bu söylediklerinden şüphem yok beyazım inan bende çok istiyorum birarada olmayı henüz tanışamasakta bi gönül bağı oluştu aramızda gerçi ben sizi tanıdım belki ondan böyle hissediyorum ama walla kııı sizde beni sevceniz bak göööra.s.

ilahi dadlu kedüm alemsin ha çılgın kadun delikafaduldenoyuncaklar dünyasunda olamadıkki yapak sihirimizi ahhh ah
walla sizleri kırk yıldır tanıyomuşum gibi oldum yawyular zaten yazışmalarımızdan hepinize çok ısınmıştımki Şeniz ben hala gizemlü kaldum aranızda bi göremedünüzsengözlerimebaksanab
ama foturaf gönderiyosa bilmiyom özelden yollarım ama yassaksa korkiyemdelikafadulden

hepisciğinizi öpiyorum canlar
kı benim işle alakam kalmaz oldu işim gücüm sakarya54 oldu fırsat bulmayagöreyim hemen giriyomkaydirigubbakcemile3

merhabalar hanımlar nasılsınız bakalım ben ehişte şöyle böyle hava yağmurlu evlerde oturuyoruzbenneyaptımkikısmetsizim pisicim yok yavvv bende bi hareketlilikte bilgeyi bilemiyorum haberlerini bekliyoruz bendenizimde hala zangin koca arayışlarında sanırım biz anlıyacan müzbin bekarılığa devamşakkıdı
yaaa hanımlar yokmu bildiğiniz bi spor salonu hakketten canım şöyle bi güzel spor yapmak stres atmak istiyo bulamadım deli olcem yaneeeekafamçokkarıştı

Napaysınız hanımlar.ŞenizGrubumun elemanları sizde iyisinizdedir umarım...Şeniz
Ben hiç iyi değilim.:çok üzgünüm:Çantamı montumu alıp Adapazarı arabasına binip gidesim var.Bir daha geri dönmemecesine.Of çok sıkıldım.Çok üzgünüm çoook
Zengin kocada bulamıyorum zatii..-tatlicadiarzu-Olmadı normal bi koca bulayımda burdan ayrılıp tazminatımı alayım.şakkıdıOlmadım evimin hanımı oluveririm.Sonrada sizle gezerim.delikafadulden
Allahım sen benim keçilerime mukayyet ol
:Saruboceq:

Walla arkidişim bizde çok araştırdık spor salonu meselesini.MOM Center'a gidecez.Gerçi ordada Yoga,Meditasyon,Plates,psikolojik danışmanlık gibi bölümler var.Bak diyecem .Eğer grup yapabilirseniz isteğe göre bayan hocada gelebiliyor.Bizim hocamız erkek.Bilge hastanesinin psikoloğuymuş kendisi.Diğer hocada fizik tedavi uzmanıymış.

slm arkadaşlar roşuma neolmuşki merak etdim ben yazı falan göremedim

gittiğimiz gün bahsetmişti yaa ablacım arka bileğinin üzerinde bir ağrı bir şişlik var diye sende sabunla kremle ov diye tavsiyelerde bulunmuştun doktora gitmiş onun için sonuçları bugün alacaktı sanırım ama hala sesi çıkmadı umarım önemli bişey yokturfisfisfis

ii akşamlaa kıslar ,nasılsınız yeşilgözlü ablacım bendeyken bahsetmiştim ayak bileğimle ilgili dün dr.çıktım röntgen çekildi dr.şüpheli bi durum var dedi,mr istedi çektirdim bugün dr.görüşmeye gittim ,ortopedi uzmanı bağlarla ilgili sorun var dedi ,mr raporu yazan dr.da 1 cm çapında kemik parçası görünüyo dedi,tartıştılar biri yok ,öbürü var diyo tabi benim kafam davul oldudelikafadulden haydaa dedim bilekte kemik parçası ne alaka canım sıkıldı,dr bu seferde tomografi istedi onuda çektirdim saat 3 e kadar bekledim ve nihayi sonuç ortopedici haklı çıktı,kemik parçası denen benim kemiğimin devamıymış meğersem,sürekli burkulduğundan bağlarda ciddi kronik hasar oluşmuş,fizik verdi şimdilik 10 gün yarın başlıcam,bide taban çökmesi vaadı zaten burkulmasının nedeni taban bozukluğundan,bütün tabanlık verdi...yani bu dr.lar herşeyi böle abartmasalar olmuyo sinir oldum:mymeka:
vee korktuğumda başıma geldi uzun yürüyüş bu durumda son derece yanlış dedi ,kıslar yaa ben nedcem şincisenağlama
geçmş olsun dileriniz için sağolun canlar ,rabbim dermansız dert vermesin...

Son düzenleme:
yaa arkidişim ne bilekmiş doktorları bile birbirine düşürmüşkafamçokkarıştı neyse merak ettmiştim önemli bişey çıkmamış allahtan ağrı kesici kren neyin vermedilermi canım rahatlardın biraz onlarla, yürüyüşüde boşver şimdi bileğini yorma....

dimi beyasım alt tarafı bi bilek yanii pes,beynim yoruldu bea,ilaç verdi tabii de fizikle iyice rahatlıcakmış yaşayıp görciz bakalım...

dimi beyasım alt tarafı bi bilek yanii pes,beynim yoruldu bea,ilaç verdi tabii de fizikle iyice rahatlıcakmış yaşayıp görciz bakalım...

ah canm ah inş annemde 20 gün gitti ama pek faydasını görmedi umarım sana fayda ederfisfisfis
yaa roşum senin bu fizik tedavisi konusu şuan annem sayesinde beni yerlere serdi senle bi alakası yokta sana şu yukardaki iki cümleyi yazmak için anneme sen nekadar gitmiştin diye sordum ama annemin cevap verişi karşısında yerlerden zor kalktım valla gözümdeki yaşları silerek yazıyorum karşılaştığımızda anlatırım çünkü göstermem gerek anlatılmaz yaşanır gibi bişeydi yaneee:roflol:

aynen cnm benimde hiç umudum yok daha önce boynumdaki düzleşme ve fıtık için fizik görmüştüm hiiç bi faydasını görmedim ne ediim,söz dinlicem bende fayda etmezse bırakırım heç anlamam hee,çok merak ettim kıs annenle konuşmanızı ,
SİNYORAA ordan bakıp kaçmıyon demi bacım

bak görüyonmu beyasım sinyorayı tam yakalıcaktım kaçtı aşağıdan bakıyodu vallada,hee yani bu kıslar giremiyo değiller bakıp bizle muhatap olmadan vıınnn...

kızlar merhaba herkese,ölmedim hayattayım hatırlatayım dedim
çok uzun zamandır katılamıyorum ne yazık ki
taşındım ve internetim bağlanmadı hala
bu arada buluşmayıda gerçekleştirmişsiniz baktım resimlere yine hepiniz fıstık gibisiniz
ne yazık ki haberdar olamadım buluşmadan nasip ne yapalım
bir daha ki sefere inşallah
öpüyorum hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…