Günaydın canummmkaydirigubbakcemile3,hoşbuldukkk,sana da geçmiş olsunnn.Kızlaaar topiğinizde nazar mı var neeedelikafadulden Bu kaçıncı geçmiş olsun deyişim,kendimi tekrar ediyorum gibi geldi yahuuukafamçokkarıştı Neyse önümüzde sağlıklı günler bekliyor bizi innnnşallahhh:sm_cool:
sen şinci bana kötü bişey mi dedin sengözlerimebaksanabbakem..uyuşuk pisi mi diyosun banaaaeltüm ne uyuştun be yaf,ama geçicidir lakin ben senin uyuşuk hallerini iyi bilirim,
beyazım canım inşallah güzel ginler yakındaaahh inş canım yaa rüyaların tersi olur derler ama inş bu sefer kısmetsizimin gördüğü gibi her şey güzel olur inan bende artık güzel bişeyler olsun güzel haberler duyayım istiyorum...
Yok canım rahmetli olmadı yaşıyor.
Çok eğlenceli buldum seni.
herkese selam...çok hastayım grip oldum..senağlama.ewden çıkmadan hasta olan bi ben warım heralde kendime sinir oldumÇok üzgünüm çoook nasıl beceriorum anlamadım...sanırım çok gezenlerden bana bulaşıyobişe deil bebişimde hasta oof ooff..ne zaman gelcek bu yaaaaazzzz....
kendinize dikkat edin hasta olmayın emi:a015:
Aferin sana üşenmeyip bu kadar emek verdiğin için.Bak epey uğraş virdim tek hece bilem atlamadım,iki kere makamla beraber kontrol ettim,ben de hepinizi çoook şeker gördümkaydirigubbakcemile3
meraba arkadaslar.sakarya nasıl çok özlüyorum. hafta sonu geldim ama kayınpederim hastaydı biyeri gezemedim.eve tıkandım. ist te yağmurlu. çok kötü hava.
günaydın canlar...sakaryam bugün gene yağmurlu bi havaya uyandık.ammaaaaaa bu gün sevdiğim iki kişinin doğum günü...biri canım kız kardeşimin diğeride canım ellticimin......
sizleri seviyorummmmmmmmmmmŞenizŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?