Sakarya///54

güünaaydıın güzeller,a.s.nassınız bakalım,ben eh havayı güzel görünce azcuk içim açıldı, her sabah evimi ,yatağımı bırakıp çıkmaktan bıktım yav ,şöle bi keyifli sabah uykusu yapamıyom uzun zamandır,delikafadulden
birazdan gidcem gene zati hastalık stresinden rejim güme gitti ,yavaştan dikkatliyim her zaman ama ,vermee başlamıştım ya ona yaniiim,yürüyüşede başladım yine azcuk dizginlemem gerekiiihihoyyyt
neysem görüşürük güzeller kendinize ii bakın,dışarda hava çok güzel görünüyo ,gününüzü en keyifli şekilde geçirin,hepsinize öpçükleeeŞeniz

Günaydın hanımlar;
Çok şükür günlük güneşlik bir güne uyandık.
İçim açıldı bugün, enerji doluyum. Nasılsınız arkadaşlar?
Beyazcım nihayet gelmiş. Dilarem renk kattı topiğe.
Bendeniz sen ne güzel devam ediyorsun, maşallah.
Roşum inşallah bir an önce düzelirsin, fizik uzun süren
sabır isteyen bir tedavi...
Görüşmek üzere....
a.s.

GünaydınŞeniz
Roşum sen bırak şu kilo olaylarını önce bir sağlığına kavuş.Ondan sonra devam edersin.Kendini zorlama..:teselli:
Haydeç ablam yine yok..:1shok:
Gerçi yeşilgözlü ablamda yok..:1shok:
Aha ablasız kaldık.. :çok üzgünüm:

günaydın güzeller.........
ay bugün ben pek bi uyuşuğum.mirmirmirmir.bir sürü işim var.hem evde hemde dışarıda...nasıl zor geliyo.allah allah ben niye böyle oldum bugün bilmem...
beyazım kız valla çok güzel gördüm rüyamda seni.karar verdiğinden hayatını değiştireceğinden bahsediyodun..valla bid güzeldin(herzamanki gibi).allah hayırlara çıkarsın canım.allah yüreğindekini güzelliği karşına çıkarsın

canlaaarr günaydıınnna.s.
babacığım dün çıktı hastaneden şükürler olsun:Saruboceq: tam topiğe tekrar döndüm derkene evde internet gettü:çok üzgünüm: neyse işteyken ilk fırsatta geldim aranızahihoyyyt topik coşmuş kıslar dilarem hoşgelmiş sefa getirmişa.s. Karasu muhabbetini görünce aklıma geldi ben sakaryayı karasuyla tanımıştım deniz olduğu için hatta sakaryaya tayinim çıkınca Allahım nolur karasuya verseler demiştim. Ama kızlar demeden geçemiycem o güzelim temiz kumu upuzun sahili varken o kadar berbatki sahili anlamıyorum belediye nasıl öyle bi sahile sahip çıkmıyor ki o kadarda turistik bi yer kaldırımlarda güzelim kumları savruluyor :bbo:
hava çok güzel dimi kızlar en kısa zamanda görüşelim yaa
öpüyorum hepinizi canlar Şeniz

Günaydın bilgea.s..Evet karasu çooook bakımsızlaştı,belediyemiz uyuyor muuuuuÇok üzgünüm çoook Geçmiş olsun bu arada babana,Allah bi daha hastalık neyim vermesin kimselere:Saruboceq:

Günaydın kısmetsizim,görümce çatlak olabilir,yeter ki sizin havanız bozulmasınnnn

Geçmiş olsun Roşumm,fizik iyidir,fiziğin daha da düzgün olurrrkafamçokkarıştı Bu söylediğime kendim de inanmadım ya:uhm: Şaka bi yana çabucak düzel,seni yeşil sahalarda tekrar görmek isteriiiizzzzhihoyyyt

Günaydın canummmkaydirigubbakcemile3,hoşbuldukkk,sana da geçmiş olsunnn.Kızlaaar topiğinizde nazar mı var neeedelikafadulden Bu kaçıncı geçmiş olsun deyişim,kendimi tekrar ediyorum gibi geldi yahuuukafamçokkarıştı Neyse önümüzde sağlıklı günler bekliyor bizi innnnşallahhh:sm_cool:
Ben İstanbulda evlenene kadar çapada oturuyordum,şimdi Çekmeköyde.Bayağı bi dağ başındayım yani ama seviyorum burayı,tek sıkıntı bakkala bile arabayla gitme zorunluluğu,çünkü öööle yürüme mesafesinde bi yer pek yok:çok üzgünüm:

Günaydın çalıkuşu,ha ha ha ha ha ha ha ha haaaa,ha ha ha ha ha ha ha ha haaaaa,ha ha ha ha ha ha ha ha haa haa haa benim adım çalıkuuuşuuuuusositososito(Güzide Kasacı rahmetli olmuş muydu:uhm:)

canım öncelikle geçmiş olsun,karasu için söylediklerine tamamen katılıyorum
ne yazık ki sahilimizin değerini bilen yok,heba ediliyor güzelim şehrimiz
öyle kumsal nerede var valla inşallah kadir kıymet bilen birileri çıkar birgün.
hatunlar herkese selam,keyifler iyi maşallah,yaaa ben çok uzak kalıyorum siteden,işten bağlanınca böyle oluyor işte oooofffffffffffff

dilaremcim çok tşk.ederim cnm,son zamanlarda bayaa bi tipim kaymıştı azcuk şekil verdirem dedümde oonnçüün fiziğe gideyomlaelaelaelaelae
eltüm ne uyuştun be yaf,ama geçicidir lakin ben senin uyuşuk hallerini iyi bilirim,
geçmş olsun dilekleriniz ,güzel temennileriniz için sağolun böle giderse hemmencik iyileşicem inş.
sinyoracım sende pek bi yoğunsun galba kolay gelsin cnm,
bendenizim cnm sen mi diyosun kilo olaylarını bırak deye şaşurdum ,önce sen bırakki baa örnek olasın dimeekaydirigubbakcemile2hakket cnm ablasız kaldık hiç bizlen ilgilenmii ablalarımız yaa:çok üzgünüm:
görüşmek üzre güzeller muckŞeniz

çok şükür iyiye gidiyo 2 gün sonra fizik tedavi bitecek her şey yolunda giderse inş.uzamaz diyorum çok sıkıldım git gel yapmaktan ,senin keyfin yerine geldi galba, bak elticimde güzel görmüş seni rüyasında hayırlı haberler bekliyoz senden (her anlamda )...

Ablan oliiiim anammmm:jeyyar:

Yaaaa kızlar,senelerdir akşamları sahil şeridinde fink atemeyom karasumuzun,kuruyemiş satan bi kambur amca vardı,haaala duruyo mu?

ahh inş canım yaa rüyaların tersi olur derler ama inş bu sefer kısmetsizimin gördüğü gibi her şey güzel olur inan bende artık güzel bişeyler olsun güzel haberler duyayım istiyorum...

Günaydın çalıkuşu,ha ha ha ha ha ha ha ha haaaa,ha ha ha ha ha ha ha ha haaaaa,ha ha ha ha ha ha ha ha haa haa haa benim adım çalıkuuuşuuuuusositososito(Güzide Kasacı rahmetli olmuş muydu:uhm:)

Yok canım rahmetli olmadı yaşıyor.
Çok eğlenceli buldum seni.

herkese selam...çok hastayım grip oldum..senağlama.ewden çıkmadan hasta olan bi ben warım heralde kendime sinir oldumÇok üzgünüm çoook nasıl beceriorum anlamadım...sanırım çok gezenlerden bana bulaşıyo bişe deil bebişimde hasta oof ooff..ne zaman gelcek bu yaaaaazzzz....
kendinize dikkat edin hasta olmayın emi:a015:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…