yok yıvrucum ben burdayım.şimdi roşumu geçirdim..iki lafın belini kırdık da azıcuk.......
not: bu bir ilandır.sakarya topiciğinin ablaları(yeşil gözlü ve haydeç)kaybolmuştur.görenlerin bilenlerin sakarya topiciğine bildirmeleri insaniyet namına rica olunur.....
dilarem çok teşekkürler canımmmm Allah kızını sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin inşallahhhhh öpüyorum kızının yanaklarındannnnna.s.
beyazım inşallah hayırlısıyla sabrının meyvelerini toplarsın canımmmmm:1hug: benim günümde eh iştee geçti bugün kontrolüm vardı normalde eşimin işi çıktı ptesiye erteledik biraz moralim bozuldu annemde sapancaya döndü kaldım bir başımaaa yanlız gezmeye cesaretim yok bazen çok kötü oluyorum çünkü ama evde otur otur da bayağı sıkıldım yaniiibenneyaptımki
Dünyada eşsiz bir güzellik varsa o da kalbindedir. Hayatının bundan sonrası kalbinin güzelliği gibi geçsin. Hep sevgi dolu kalman ve mutlu olman dileğiyle... Doğum günün kutlu olsun! canım arkadaşım]"roşum"
Pasta aldılar mı sanacokacimcoook
hepinizi kocamannnnn öpüyorummmmmmmmmŞenizŞenizkız okadar dikkatli okudumki allah allah dedim budane buradan ilan verilmez dicektim sen çok yaşa emi allahım seni alim yapsın pece bozukdu giremiyordum bide hafta içi yoğunum sizleri unutmuş değilim yazıları takip etmeye çalışıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?