Sakarya///54

açtım arkidişim açtım buluşma haberlerinde bakın yazın hadi bakalım kalabalık olma temennisiylekaydirigubbakcemile5

roşum canım ciğerim ıslama köfte fikrini tuttum şekerim güzel olur onunda tanıtımını yapmış oluruz hem insanların yaşadıkları yerlerin özel mekan ve özel yemeklerini sunması hoşuma gidiyor benimkaydirigubbakcemile5

Günaydın arkadaşlar..
Islama köfte fikrini bende beğendim.Ne zamandır canımda istiyordu..
Islama köftesini yıllardır Rumeli köftecisinde yeriz.Mükemmel yapar.Ama çok küçük.O yüzden İsmail daha iyi diyorum ben

günaydın arkedeşler...
acaip kapalı bi havaya uyandık bugün,inş.hepimizin günü güzel geçsin,kahvaltıya eltim gelcek sonrada gezmee gitçem günüm vaa ,yemek fikrimi beğendine sevindim beyazım aslında balığı severim ama kendim yapçem mis gibin ,çocuklarımı kaldıriim okul saati geldi,görüşmek üzre öptm hepinisi...

aay bizde genelde rumelide yeriz çok leziz onun üstüne tanımam ıslama köftede,köfteci ismailde ıslama köfte yememiştim, lezzeti nasıl sence önemli olan oo hain diyete inad yiyelim tatlı tatlıcokacimcoook

cokacimcoookGünaydın kızlar,bayılırım köfteye.Ama istanbuldan gelmem zorrrrCADIARZU.Aslında bebişim olmasa gelirdim valla ne zamandır yemiyorum.Tabi köfte bahane sizlerle tanışmak şahane.Roşum,ben bugün boşum,günün vaaamış duymuşum,ben geliiiim bi goşuuuum:roflol:Neyse gönüller bir olsun,bedenen olmasam bile ruhen yanınızdayım :a015:

gel şikerim senide gezdirem, buluşmaya gelebilsen ne güzel olurdu gıı tanışmak isteriz senlen,ayar yapabilirsen gel yine olar mı?

gel şikerim senide gezdirem, buluşmaya gelebilsen ne güzel olurdu gıı tanışmak isteriz senlen,ayar yapabilirsen gel yine olar mı?
Çooook ince ayarlar lazım gadasını aldığım,bebişimle gelseeeem,zor daha küçük,huysuzluk yapabilir,bırakıp gelseeeem,babası yedirir içirir ama maaalesef altına yapmaması lazım:roflol:,anneannesine bıraksam,yaşlı annem,ayrıca kulak iltihabı yasıyor,yani sakatttt işşşşş,ama fotolarınızı heyecanla bekliycem :dance:

dilaremcim gadasını aldığım ni dimek kıs,fena bişey mi diyon bana anamadım:jeyyar:
anneciğinede geçmş olsun cnm,
haydin sakaryalılaa nerdesiniz yaa buluşma vaa kıpraşın azcuk böle olmuyo amaakaydirigubbakcemile

kızlarr nassınız bakem..keyifler yerinde mi??gördüğüm kadarıyla yerinde.......
ya roşum ya gelemedim bugün..hain dişçi.Çok üzgünüm çoook..ne güzel oturcaktık eltümle...:a015:neysem başka sefere artkın..
kızlar hadi bakem canlanın yaf...buluşma yapcez inşallah...dilarem tatlım gerçekten gelebilsen şahane olardı....

myhpem canım benim hayırlı haberlerini bekliyoruzkaydirigubbakcemile5.alperinimizin renkli resmi çekülecek he..sööle delühanlıya güzel poz versin.:smiley-cool:.teyzesi kurban olsun ona...

aay bizde genelde rumelide yeriz çok leziz onun üstüne tanımam ıslama köftede,köfteci ismailde ıslama köfte yememiştim, lezzeti nasıl sence önemli olan oo hain diyete inad yiyelim tatlı tatlıcokacimcoook

İsmailinde güzel köftesi.Orası en uygunu kanımca:lepi:

selam verip kaçıyorummm buluşma başlığı açılmış bir bakam dimiiiiiii
hepinizi öpüyoruz sakaryamın güzel hatunlarııııı gününüz güzel geçsin inşallahhhhha.s.

oooo kızlar buluşma var hee
galiba siz buluşmak için benim siteden uzaklaşmamı bekliyorsunuz
anam ne zaman uzak kalsam siteden bi geliyorum buluşmuşsunuz
ama bu sefer yakaladım sizi
ne zaman nerede buluşuyorsunuz bakemmm

iyi akşamlar kızlar bakıyorum buluşmaya özellikle köfteye adepte olmuşsunuz nerde yisek diye düşünüyonuz çoook güzel peki karar verdinizmi karar verdiyseniz buluşma sayfasına yazın yahuu
bu arada cano hanım gelmiş kız sen buralara uğrarmıydın hangi dağda kurt öldu ama sevindim özlemiştik seni burda görmeye umarım buluşmadada görürüzsengözlerimebaksanab
bugün neler yaptığıma gelince görüldüğü üzre hepiniz köftee köfteee diye tutturunca benim balıklar suikaste uğramış oldukötükedihüso ama benim canımda fena halde çekince bende çıktım dışarı ilk önce şöööyle bi turladım adada belkim birinin başına taş düşmüştürde eleman arıyodur diyesüprizzzzz amaaa nerdee yok yok bende gitip güzel temiz bir balık restranta iş bulamamanın keyfini çıkardım-tatlicadiarzu-ne yapayım şimdi siz söyleyin öleyimmikaydirigubbakcemile2

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…