Sakarya///54

he valla pek bi hamaratız ki sorma.....iyi dileklerini yiğenine iletirüm tatlum sağolasın..:1hug:
Geçmiş olsun kedicik.Grip çok salgın dikkat etmek lazım.
sanada teşekkür ederim canım.gerçekten grip acayip salgın ama benim kızcem süslenecem diye giyinmediğinden hasta oldu..ergenlik işte..

allah rahmet eylesin,kayınvalidemiz görseydi hamaratlığımızlan gurur duyardı dimi eltim,
o ergenin hemen aynısı kızçem bu havada mont giyinmez deyi giyinmeden kaçıyo ama hep hasta ,yataklık oluncada derslerden geri kalıyolar ona yaniim ,yinede ayaklanınca akıllanmıyolar ya ona şaşiim ,delikafadulden

cumanız mübarek olsun arkadaşlar,dualarınızda bizleri de hatırlayın...

Günaydın Sakaryam,kısmetsizkedicimin kızına kocaman bi geçmiş olsuna.s.,sevgiler herkese:1hug:

günaydın kızlarrrra.s. bugün izinliydim yeni uyandım bizimkilerde burada hazır kahvaltıya kalkıyorum
buluşmanın bi dahaki cumartesi olmasına çok sevindim hihoyyyt
kısmetsizim kediciğim küçük hanıma çok geçmiş olsun benim kardeşimde öyledir ne bere taktırabiliriz ne atkıyı sarar kallın kazakta sevmez güzel görüncem deyye sonra hasta olur ah bu küçük hanımların ergenlik dönemleri
bedenizim hemşom kaydirigubbakcemile2

hayırlı cumalar hanımlar ..herkes iyidir umarım ..dışarda güneş açtı içimizdea açılsın inşalh..haftaya buluşma var ,,hanımlar hadi nerdesiniz ,,haydeç.. yeşilgözlüm..herkesi öpüyorum..

cumanız mübarek dualarınız kabul olsun inşallahhhhhhh
kısmetsiz kedim geçmiş olsunn salgın galiba ya kimi görsem grip hani diyor ya şair "beni bu havalar mahvetti"diyeee harbiden de bir sıcak bir soğuk hepimiz hasta olduk galibaaaa

selam kızlar,nasılsınız,buluşma haftaya kalıyor galiba
yaa bu hediyeler ne olaca,miadı doluyor artık
herkes unutmuşutr bile kime alacağını filan
bu konuyu da bi çözsek iyi olur

selam kızlar,nasılsınız,buluşma haftaya kalıyor galiba
yaa bu hediyeler ne olaca,miadı doluyor artık
herkes unutmuşutr bile kime alacağını filan
bu konuyu da bi çözsek iyi olur

geçmş ola yavruşum o iş bi dahaki yıla kalır ben deyim...

selam hanımlar cumanız mübarek olsun; çok güzel bir gün çok güzel bir hava bu gün keyfim son derece yerinde iş miş aklımda değil yanee tabii duamı ettim allahımdan hayırlısını istedim artık o vakti zamanını bilirsüprizzzzzkısmesizim pisicim ufaklığa geçmiş olsun canım allah acil şifa versin,tabi ufaklık dediğimi duymasın ergenlik dönemi neme lazım bozuşmayalım:smiley-cool:buluşma haftaya ertelendi benim kızda babaya gitti bugün bir kaç gün kalacak orda bende bu güzel havayı ve yalnızlığı değerlendireyim dedim ve geçen hafta bendenizimi kıskanmam üzere yarın ist.la gitme kararı verdim biraz güzel memleketimle hasret gideriyim şööyle bir boğaz havası çekeyim oh oh ne güzel valla çok özlemişim yaa eyüp sultana falanda gideyimde bide oralarda dua edeyim ne olur ne olmaz rabbim onların hürmetine bi kapı açar inş.:Saruboceq:

güzelim kafamda özel bişey yok ama kasiyerlik olabilir giyim mağazasında satış elemanı olabilir sekreterlik olabilir bilemiyorum kreşte çocuklarla ilgilenmek olabilir, bi bildiğinmi var yoksa işmi buldun banaaa:dance:

bu gün güzel bi gün dedim yaa hanımlar bu güzelliğe bir güzellik daha ekledim ve bilgeyle buluştuk inanamazsınız çok tatlı çok şeker bi kız çok sevdim:1hug: cadde bozada oturduk benim ısrarıma dayanamadı sağolsun boza içti neyseki beyendi-tatlicadiarzu-arkasındanda bi kahvenin kırk yıl hatrı vardır dedik bol köpüklü orta şekerli bi türk kahvesi içtik ama yüreğimiz kabarmış fal baktıramadık:tomato:

canım benimmm sende çok tatlısın çok kanım ısındı Şenizhep böyle olur inşallah zaten ben emindim bu topikteki herkesle çok iyi anlaşacağımıza şükür beyazımla çok güzel bi açılış yaptık ve heyacanımı biraz atmış oldum buluşma gününü sabırsızlıkla bekliyorummmkaydirigubbakcemile2

boza güzelmiş önce tereddüt ettim ama maşallah beyazımdan önce lüpledim :1rolleyes:artık her içtiğimde bu günü hatırlarım ben

bu arada çalıkuşum kaç gündür aklımdasın nerelerdesin
kimse olmasa sen olurdun nerelerdesin artık :çok üzgünüm:

Son düzenleme:
kızlar önce hepinize iyi dilekleiniz için teşekkür ederim.a.s.valla bilgecim,laf anlamıyolar ceremesini biz çekiyoruz:mymeka:.bak ateşi anca düşmeye başladı.artık bu gece nöbetçiyim ben...ama ne yaparsın seviyoz bu sıpalarıııı.
.vallla beyazım bu yaş konusunda bi aksiler ki sorma....büyüyünce bizim gibi geri saymaya başlıcaklar amayasakkelimekaydirigubbakcemile3yav beyazım kıskandım bugün sizi kızz.ne kaaa güzel vakit geçirmişsiniz.allah ağzınızın tadını bozmasın..Şeniz

günaydın kızlar....valla bugün kafam sersem gibi......gece geç yattım.sabahda erken sayılacak saate kalktım...hala ayılmaya uğraşıyorum..
beyazım sesin soluğun yok.gittin mi istanbula bacım.....
kızlar kızım gerçekten fena üşütmüş.ona baya canım sıkılıyo...kafası kalkmıyo.hiç hali yok.of of...gerçi bugün roşum gelcek .onları görünce açılır.kuzenler doping olur diye umut ediyorum..:jeyyar:

selamlar kızlar,herkesin keyfi yerindedir inşallah
beyaz özpaş market unkapanı şub. kasiyer arıyor
bilgin varmı,senin işkur'a kaydın varmı oradan çıkar mutlaka bi iş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…