Sakarya///54

kıyamam yaa:çok üzgünüm: canım dr.a götürdünüzmü ıhlamur nane limon filan içse yataktan çıkmayıp dinlenmekte iyi gelir inşallah zaten bu grip girdimi vücuda bi kaç gün insanı aradan çıkartıyor tekrar geçmiş olsun küçük prensesimizea.s.

günaydın arkadaşlarım nasılsınız benim biraz işlerim yoğundu bugünlerde kutlu doğum seminerleri yaptık kursta allahım kabul etsin ve2 gündürde çok hasta oldum böbrek ağrısını bilen varmı bilmiyorum ama doğum ağrısını bilirsiniz çok kötü yaptı beni şimdi iyiyim doktorlardan allah razı olsun
kısmetsiz geçmiş olsun allah şifa versin
bide benim dün doğum günümdü canocumun gözünden kaçmamış teşekkür ederim
herkese selam öpüldünüz

ablacım doğum günün kutlu olsun her günün bir öncekinden güzel olsun inşallahhhhhhh bu arada geçmiş olsunnnn
kısmetsiz kedim kızına da geçmiş olsun tekrardannnn
hepinizi öpüyoruz sakaryamın güzel hatunlarııııı ŞenizŞeniz

yeşilgözlü ablacım geçmş doğum günün kutlu olsun,
hastalığın içinde geçmş olsun.buluşma yapıyoruz görmedinmi,hiç bişe dememişn,
kısmetsiz eltimdeyim oturup sizin dedikodunuzu yapıyoz...yerimseniben
haydin gününüz güzel geçsin öpçüklee....

nezaman yapıyorsunuz buluşma benim için dedikodu yapılacak konu bulumazsınki altın gibiyim kız sizleri seviyorum sağ olun kısmetsiz sende duy canım

iyi geceler kızlar..roşumla birlikte pc başındayız..adamlarla çocuklar tv başında,bizde iki elti keyif yapıyoruz..kıskananlar çatlasınnaniknanik,nazar değmesin diyenlerden allah razı olsun..
yeşilgözlü ablam biz bulduk konuşulacak bişeler ,kulakların çınlamadımıkine,
hepnizi roşumun deyimiylen kokkulu öpüyoruzŞeniz

günaaydıın kıslar ...diyorum ama dünden beri kimseciklee yok ses eden olur mu bilemiyom,hepinize iyi pazarlar,yine evlere kapanma vakti hava çok soğuk,gezipte kendinizi hasta etmen bakem,beyazım msjımı dikkate al şikerim,buluşmayı haftaya pazara yapmaya çalışalım sanırım yeşilgözlü ablama da uymuyomuş,eltim de c.tesi gelemicek ,haydeç ablamdan ses yok hala bari diğer ablamıza uyduralım,ablasız olmaz dimii...

günaaydıın sakaryam,haydin kıslar topice uğrayın artıkın,haftanız ve gününüz en güzel şekilde geçsin hepinize kokkulu öpçükleer.Şeniz

günaydın herkese..bebeim hasta bronşları tıkalı alerjik astım olabilirmiş..:çok üzgünüm: bahurla ilaç verioruz 10 gündür hala geçmedi bugün kontrolümüz war bakalım doktor teyzesi ne dicek...we ben çok yoruldum artık bebeim iyileşsin istiyorum dua edin bana....hepinizi öpüorum..:a015:

günaydın güzel hatunlar....
meltem hoşgeldin bu arada......
evet ya herkesler nerede yaf??dilarem sen nerdesin kız..bilgecik de görünmemiş bu haftasonu..
neyse gününüz güzel geçsin bakem..

canım benim ya kıyamam ben ona.çok geçmiş olsun..of offf benim kızımda küçükken ne çok hasta olurdu.20günde bir dr giderdik.büyüdü okadar sık olmuyo ama oldum muda yatıyo...şimdi olduğu gibi

selam kızlar ben geldim neler yaptınız bakalım ben yokken anladığım kadarıyla ortalığı karıştırmışsınız ne olcek bu buluşma işiCADIARZU

geçmşler ossun cnm ya ,senin bebişin de hep hasta büyüyo yavrum, benim çocuklarım da öyle büyüdü,bronşit ,zatürre hepsini geçirdik sürekli antibiyotik içerlerdi,büyüdükçe atıyolar ama, oğlumda hala bademcik sorununu tam olarak atamadık,sık sık hasta oluyo,
allahım önce sana güç ,oğluşuna acil şifa versin ,dermansız dert vermesin cnm,bunlar geçici hastalıklar yıpranırsın elbette kolay değil ama annelere güçlü olmaktan başka bişey düşmüyo,kendine iyi bak çok öptm seni...

selam kızlar ben geldim neler yaptınız bakalım ben yokken anladığım kadarıyla ortalığı karıştırmışsınız ne olcek bu buluşma işiCADIARZU

hoşgeldin yavru kuşum,ortalığı biz karıştımadık bi kerem eltim ve yeşilgözlü ablam katılabilsin deye pazar olsamı ki dedik ne vaa,bu pazar bendenizcim katılamayabilirmş,bi dahaki pazara erteleriz o zaman,ama illede pazar olsa daa ii olcek gibi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…