günaydın kızlar....valla bugün kafam sersem gibi......gece geç yattım.sabahda erken sayılacak saate kalktım...hala ayılmaya uğraşıyorum..
beyazım sesin soluğun yok.gittin mi istanbula bacım.....
kızlar kızım gerçekten fena üşütmüş.ona baya canım sıkılıyo...kafası kalkmıyo.hiç hali yok.of of...gerçi bugün roşum gelcek .onları görünce açılır.kuzenler doping olur diye umut ediyorum..:jeyyar:
yeşilgözlü ablacım geçmş doğum günün kutlu olsun,
hastalığın içinde geçmş olsun.buluşma yapıyoruz görmedinmi,hiç bişe dememişn,
kısmetsiz eltimdeyim oturup sizin dedikodunuzu yapıyoz...yerimseniben
haydin gününüz güzel geçsin öpçüklee....
canım benim ya kıyamam ben ona.çok geçmiş olsun..of offf benim kızımda küçükken ne çok hasta olurdu.20günde bir dr giderdik.büyüdü okadar sık olmuyo ama oldum muda yatıyo...şimdi olduğu gibigünaydın herkese..bebeim hasta bronşları tıkalı alerjik astım olabilirmiş..:çok üzgünüm: bahurla ilaç verioruz 10 gündür hala geçmedi bugün kontrolümüz war bakalım doktor teyzesi ne dicek...we ben çok yoruldum artık bebeim iyileşsin istiyorum dua edin bana....hepinizi öpüorum..:a015:
günaydın herkese..bebeim hasta bronşları tıkalı alerjik astım olabilirmiş..:çok üzgünüm: bahurla ilaç verioruz 10 gündür hala geçmedi bugün kontrolümüz war bakalım doktor teyzesi ne dicek...we ben çok yoruldum artık bebeim iyileşsin istiyorum dua edin bana....hepinizi öpüorum..:a015:
selam kızlar ben geldimneler yaptınız bakalım ben yokken anladığım kadarıyla ortalığı karıştırmışsınız ne olcek bu buluşma işiCADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?